Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#2461 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 May 2010 - 12:52 PM

Jaz sem ga kupila za Dražestno, sem pa dobila zraven tri ampule po 5ml in imam tisto. Meni je fajn, ker mi kljub vsebnosti olj sploh ni premasten, lepo se nanaša, zelo hitro se vpije, lase pa zgladi, ampak jih ob enem ne naredi preveč drekasto mehke (tega ne maram). Nanašam pa ga po potrebi na suhe lase.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2462 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 23 May 2010 - 12:56 PM

Jaz ga dajem na mokre, na suhe je bolj beden efekt biggrin.gif Sej za tko kdaj mi je fajn, kupila si ga pa ne bi...
  • 0

#2463 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 20 June 2010 - 10:28 AM

Teli dve sta mi tako gorđs. Kok nardijo to, da je zgoraj ravno, spodaj skodrano. A morjo bit to ful vlki viklerji? Kok vlki?

IPB Image

IPB Image
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2464 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 22 June 2010 - 05:50 PM

Ful sem zgrožena, kok mam grde lase zdaj, ko sem si jih nekajkrat barvala cry.gif . Včasih so bli mehki, skodrani, ma lepi no, zdej pa dobesedno neko grozno šavje. In bi se rada prebarvala na naravno, pa si potem pustila prerasti. Strah me je, da bodo čist bogi po barvanju, ker bi jih blo treba mal razbarvat, sej so skoraj črni zdaj. Pa še bl me je strah, da ne bodo zadeli zadeti naravne barve. A to kej veste, a znajo, a so dost sposobni? cry.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2465 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 22 June 2010 - 05:52 PM

kaj pa uporabljaš?
  • 0

#2466 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 22 June 2010 - 06:03 PM

Misliš za umivanje ali za barvanje?
  • 0

#2467 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 22 June 2010 - 06:18 PM

Oboje smile.gif
  • 0

#2468 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 22 June 2010 - 06:20 PM

Za umivat nič posebnega. Shauma šampon z nekim kokosem, kdaj kakšna elseve roza maska, prejšnjič panetene maska, kdaj balzam od tega shauma šampona, potem dam pa pantene leave-in. Barvala sem se pa z različnimi, Garnier Movida itd. ... nazadnje dvakrat le s prelivom, prej ene 2x z barvo, alpa trikrat, hm...
  • 0

#2469 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 22 June 2010 - 06:24 PM

Pomoje je problem v prelahki negi smile.gif

Kaj si pa uporabljala ko so bili tvoji lasje zdravi in lepši?
  • 0

#2470 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 22 June 2010 - 06:29 PM

Neko obdobje Tigi OH dvojček, ampak sem potem, ko mi ga je zmanjkalo, uporabljala podobne stvari kot sedaj, pa so bili lasje enako lepi. Pomoje je v barvanju problem. Po eni strani se mi zdi, da mi boljš temna paše, po drugi strani bi rada nehala z barvanjem. Frizerka je nadzanje rekla drugi, lej, kako je svetla, pa kako ji ta temna nroro paše. Mislm, rekla je, da mi boljš ne bi mogla pasat, sošolka je tud rekla, nej si pač narastek spet pobarvam, sestra in eni drugi pa govorijo, da sem mela naravne dosti lepše. Kvalitete ziher. down.gif
  • 0

#2471 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 22 June 2010 - 06:31 PM

Ja lej narastek lahko amo barvaš, barva se potem itak zlije, jaz zdajle že 3 mesece nisem las pobarvala po celi dolžini ampak samo narastek pa je vredu. Ajd konice so uničene malo ampak to bom itak dala postrižti, probaj
pa dajaj kakšno olje na lase za čez noč(kokosovo, avokadovo, jojobino, orehovo, meni so bila ta najboljša in najbolj hranilna)
  • 0

#2472 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 22 June 2010 - 06:35 PM

Pri laseh se ne znajdem najbolj, barvanje mi je sploh španska vas. Barvam na črno (čeprav nikoli zelo ne prime in imam bolj temno rjave kot črne), naravne imam nekako zelo temno blond oz. se niti ne spomnim več cry.gif (če barvam na črno je narastek skoraj bel, pri blond pa je zelo temen hmm.gif ). Zdaj razmišljam, da si jih ne bi več barvala in bi imela svoje. Lahko pustim, da preraste, ane? Čeprav to ni opcija, ker bo čudno. Je možnost, da grem k frizerju in me pobarvajo? Bo sploh prijelo na tako temno? Kaj pa če mi razbarvajo in fliknejo gor nekaj podobnega moji? cry.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2473 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 22 June 2010 - 06:44 PM

QUOTE(november.rain @ 22. 6. 2010 - 19:31) View Post

Ja lej narastek lahko amo barvaš, barva se potem itak zlije, jaz zdajle že 3 mesece nisem las pobarvala po celi dolžini ampak samo narastek pa je vredu. Ajd konice so uničene malo ampak to bom itak dala postrižti, probaj
pa dajaj kakšno olje na lase za čez noč(kokosovo, avokadovo, jojobino, orehovo, meni so bila ta najboljša in najbolj hranilna)

Vbistvu bi rajši svoje. In me je strah, da bom naletela na nesposobnega frizerja, ki ne bo znal zmešati tako barvo, da bo zlo zlo podobna naravni. Od razbarvanja bi ble zihr dost uničene, ampak ok, recimo da bi takrat kokosovo olje kupila in mal bl skrbela zanje ...

A obstaja kakšen tak ne najdražji, pa da res zna?
  • 0

#2474 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 22 June 2010 - 06:46 PM

Podgana, če boš razbelila lase jih bo zelo zelo zuničilo, škoda.Pa šekasta boš četudi te bo pobarval na rjavo oz. tvojo barvo..

Mladoletna, Če imaš za več kot 3 odtenke svetlejšo barvo ti verjetno ne bo prijela, ker imaš temne lase. Razbarvanja ne priporočam, pusti, da se spere,šamponi proti prhljaju zelo izpirajo barvo.
  • 0

#2475 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 22 June 2010 - 06:56 PM

Ma že zdaj taka grda rahlo sprana deluje, z rdečevijoličnim odbleskom down.gif . Ko je šla Fluffy s črne na temno rjava, so ji tudi malo razbarvali ...pa menda ji ni tolko uničlo.
  • 0

#2476 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 22 June 2010 - 09:15 PM

Kaj pa prameni? Berem, da si veliko punc to da delat. Najprej rjave potem pa vedno bolj blond. Pa tud postričt sem se pripravljena nekje do sredine vratu biggrin.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2477 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 23 June 2010 - 05:40 AM

Podgana, potem bi šlo, pa še uničenih las praktično nebi imela, ker bi odstrigla vse. Bi pa postopek pomoje trajal vsaj nekaj mesecev(, da nebi preveč uničla las), če bo frizer/ka zadel/a približno podoben odtenek tvoji naravni pa še ne bo toliko odstopanj od odtenkov zaradi narastka. Plus tega, ko boš dobila nekje pribl. podobno barvo tvoji lahko uporbljaš tonirane šampone pa v tem primeru narastek praktično ne bo viden, tvoja barva pa bo zelo bolj globoka, sijoča izgledala(sem imela od henna plus tonirani šampon) pa še ne poškodujejo las.

Mladoletna, Ja, če najdeš res dobrega frizerja ampak pri tebi upoštevajma še to, da imaš kodraste lase, ki so po naravi bolj suhi kot valoviti pa če opisuješ, da so0 slamnati trenutno ti jaz res nebi priporočala razbarvanja.
Raje počakaj ali pa daj kakšno temno rjavo kano gor, če te moti odtenek, plus teg, da boš z njo okrepila lase smile.gif
  • 0

#2478 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 23 June 2010 - 08:36 AM

Kane ne bi, ker so vse preveč rdečekaste. Sej, vbistvu narastek ni ravno prov dost opazno svetlejši videt, samo če bi bili pa vsi naravni, bi se pa ziher poznalo. Vbistvu dele na "mastnih" laseh, ki sem jih šla umit, sploh nisem mogla določit, do kam je naravna oops.gif .
  • 0

#2479 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 23 June 2010 - 10:05 AM

No potem se mi zdi čista bedarija da razbarvaš.Počakaj da se spere.
  • 0

#2480 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 25 June 2010 - 07:23 PM

OK malo out of date tale post, ampak moram komentirati... : )

QUOTE(luminelle @ 7. 5. 2010 - 22:38) View Post

Planet: !!

Joj, miska...saj se ne jezim. Stokam in mokam nad njim, ko mi mece "pametne" ven, ne pa nad tebe. Ti si moj Planet :*
biggrin.gif

oops.gif

: D

Sarah, zelo lep obraz, meni si prakticno z vsemi frizurami in barvami vsec. : ) Ce se moram odlociti za eno - predzadnja.
Kaj si izbrala? : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users