Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#2461 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 September 2012 - 12:04 PM

Ok, prebral vse ocene še enkrat, in ne vem, če bi jo kupila. Sploh ne vem, kaj naj naredim, ne morem se gledat take, ogabna sem si.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2462 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23277 posts

Posted 19 September 2012 - 12:21 PM

Katero kremo pa si do zdaj uporabljala? Uporabljaj isto še naprej, če ti je ustrezala. Jaz imam tudi bogo kožo zadnja 2 tedna. Ful mozoljev mi je udarilo ven in sem vsa flekasta. Ne vem od česa. Sem mislila, da mogoče zato, ker sem začela uporabljat Schellerjev tonik, ampak ne vem, če je to to.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2463 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 19 September 2012 - 12:25 PM

Clinique DDMG ali kaj je že. Pa je ne uporabljam vsak dan, recimo ene 3X na teden, ker imam pri čisto vseh kremah filing, da mi zapacajo pore, prav si predstavljam, kako zleze krema v pore in se usede in potem vse zapaca.
  • 0
Pablo Picasso

#2464 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 19 September 2012 - 01:56 PM

Jaz sem opustila uporabo krem. Meni vse paca pore, vsak dan si lahko stiskam ogrce in bom imela material za stiskat. Prav ne morem si pomagati, da si jih ne stiskam in seveda hkrati ustvarim najmanj 2 ali 3 mozolje. Kar se tiče mozoljev, si jih jaz vedno iztiskam (ne morem si pomagati) in ko ga res zmrcvarim, ga namažem z modro Niveo in se mi začne sušiti. V roku 2 dneh max mi nastane krastica,ki odpade. Nobenih brazgotin nimam.
Coco, poskusi Neutrogena Visibly Clear. Jaz se spomnim, ko mi jo je teta iz Avstrije prinesla. Imela sem popolno kožo! Prav rada sem se gledala v ogledalu :D Je pa res,da sem to kremo sama kupila tukaj v Slo in ni takšnega učinka več. Pomoje,da je ta iz AVS bila sestavinsko drugačna,kaj pa vem.
  • 0

#2465 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85878 posts

Posted 19 September 2012 - 02:03 PM

Meni je kombinacija jabolčnega kisa in Cosmerbe ful spucala ogrce, sploh ne morem verjet. Mi jih ni do zdaj prav nič.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2466 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 19 September 2012 - 03:07 PM

Zdej pa RES moram hitro spet po cosmerbo Posted Image
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2467 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 19 September 2012 - 04:20 PM

A se jo dobi le v Sanolaborju ali tudi v lekarni?
  • 0

#2468 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 19 September 2012 - 05:03 PM

Meni je kombinacije jabolčnega kisa in Cosmerbe ful spucala ogrce, sploh ne morem verjet. Mi jih ni do zdaj prav nič.

A to si samo samo namazala, ne? Al kako si ga uporabljala?

JA, jaz imam tudi skozi, in potem se ogrc vname in se spremeni v mozolj. Pa pred M in med M imam obupne izbruhe, dejansko imam lepo kožo kakih 10 dni v mesecu, hvala lepa.
Joj. Ful imam predsodek do NTR Visibly Clear. A nisi imela nobenga izbruha? Sem slišala, da vse potegne ven, ne bi pa rada hodila ven vsa razmozoljana.
  • 0
Pablo Picasso

#2469 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 19 September 2012 - 05:14 PM

Haha, jaz imam tudi le ene 10 dni lepo kožo, načeloma moram imeti najmanj 1 ogromen mozolj.
Kar se tiče Neutrogene- načeloma mi je odgovarjala, le zdaj nazadnje, ko sem jo kupila, sem imela podkožne mozolje. Ampak spet, pri meni se nikoli ne ve ali mi mozolje povzroči kak izdelek ali si ga sama. Ampak res je ogromna razlika med Neutrogeno kupljeno v Avstriji in v Slo. Z Neutrogeno iz Slo nisem še nikoli imela tako superdupermegašpon lepe kože kot s to iz AVS.
Ne vem, jaz bi na tvojem mestu poskusila, morda ti bo pomagala. Ker je hkrati tudi vlažilna in pri tvoji koži je fajn, da je ne izsušiš do amena, ker se ti bo še bolj mastila. UUU kaj sem se spomnila! Ali pa začni uporabljati tisti gel/maska iz iste linije. Sicer ga ne uporabljam več, sem ga in mi je bil zakon! Imela sem ga pa tudi zeeeelooo dolgo, zih kako leto. Zelo malo se ga porabi. Uglavnem, probi le ta gel in potem nobene kreme čez. Jaz sem opazila, da sedaj, ko ne uporabljam krem, se mi koža "naravno" navlaži,namasti. Pač, ko uporabim gel se mi vidijo luske dobesedno, ampak tako pustim čez noč in zjutraj je kar malo mastna.
  • 0

#2470 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 19 September 2012 - 05:21 PM

Sem si ga tu pa tam sposodila od kake soigralke med tuširanjem, ampak se mi je potem obvezno pojavil kak ogromen mozolj. Avstrijsko različico mam doma že kako leto, nedotaknjeno (sem jo hotela podariti dalje, sva zmenjeni z nekom s foruma, pa zaradi izpitov in splošne norišnice sploh nisem utegnila do še pošte), čeprav je sestavinsko ful boljša od slovenske različice.
  • 0
Pablo Picasso

#2471 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 19 September 2012 - 05:22 PM

Hm, sumljivo.
  • 0

#2472 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 19 September 2012 - 05:27 PM

Mislim, da ga je Ana pred leti ocenila v ocenah izdelkov, pa je isto napisala - da na površino povleče vso packarijo, potem pa je kul. Sej pravim, da je AUT različica sestavinsko drugačna, ampak vseeno.
  • 0
Pablo Picasso

#2473 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 19 September 2012 - 05:51 PM

Hja no, treba je preživet uno obdobje, ko privleče celo umazanijo na plano...
  • 0

#2474 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 19 September 2012 - 05:55 PM

Joj. Ne. :D
A mislite, da Cosmerba ne bo kul? (blabla če ne probaš, ne veš, sej vem). Bi te fleke in brazotine uredila, jebeš če je mastna, sej bi jo uporabljala ponoči.
  • 0
Pablo Picasso

#2475 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85878 posts

Posted 19 September 2012 - 06:00 PM

Cosmerba ni mastna, nima nobenih maščob. Meni je bila tudi Neutrogena Visibly Clear super, stara verzija. Nove (Pink grapefruit) še nisem probala, ampak ima skoraj enake sestavine.

A to si samo samo namazala, ne? Al kako si ga uporabljala?

Kot tonik, zmešanega z vodo, 1:1.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2476 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 19 September 2012 - 06:34 PM

Hmm, okeeej. Ampak NTR Visibly Clear mi ne bo pmagala proti flekom, ane?
  • 0
Pablo Picasso

#2477 žajbelj

žajbelj

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 410 posts

Posted 19 September 2012 - 07:18 PM

Coco*, jaz mislim, da bi rjava Cosmerba sigurno pomagala pri flekih, ker vsebuje ognjič, ki preverjeno pomaga pri obnavljanju kože.
  • 0
Salvia officinalis

#2478 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 19 September 2012 - 07:53 PM

Ja, jaz se tudi že nagibam k njej, pa na nogi imam en precej velik flek (sem se opekla in me je potem prijelo sonce in je koža temnejša), mislim, da bi mi pomagala.
  • 0
Pablo Picasso

#2479 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23277 posts

Posted 19 September 2012 - 09:32 PM

Meni je kombinacije jabolčnega kisa in Cosmerbe ful spucala ogrce, sploh ne morem verjet. Mi jih ni do zdaj prav nič.

Jaz si tudi nameravam spet kupit rjavo Cosmerbo za ponoči, ko porabim sedanjo kremo. Ampak sem sigurna, da mi ne bo nič spucala kože, ker mi je noben izdelek do zdaj ni. Sem jo pred leti kar nekaj časa uporabljala in takrat nisem imela nobene druge kreme, pa ni bilo nobene razlike, ne na bolje, ne na slabše. Kis si tudi moram nabaviti, da probam.

Avstrijsko različico mam doma že kako leto, nedotaknjeno (sem jo hotela podariti dalje, sva zmenjeni z nekom s foruma, pa zaradi izpitov in splošne norišnice sploh nisem utegnila do še pošte), čeprav je sestavinsko ful boljša od slovenske različice.

Sem pa mislila, da se je pošiljka izgubila, ker nisem še dobila. :D A potem jo boš obdržala? :D
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2480 žajbelj

žajbelj

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 410 posts

Posted 19 September 2012 - 10:54 PM

Po moje tudi, Coco*. No, saj itak tudi v predlogih za uporabo piše, da naj bi bila za opekline in obnovo kože.
  • 0
Salvia officinalis

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users