Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36394 replies to this topic

#24741 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 December 2011 - 09:23 PM

Angelikin zaščitni fluid. A morda veš, kakšen je sestavinsko (ga imam sicer namen dat ocenit) oziroma če je primeren kot dnevna krema?
Ni bilo ovitka, samo škatlica, ker je bilo zavito (no niti ne vem, če je prvotno bla kaka folija). sad.gif Škatlica je sicer še cela...
  • 0

#24742 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12974 posts

Posted 26 December 2011 - 09:27 PM

Sej ta zadeva je samo v škatlici. Drugač je to spf 15 in je za čez dan, kako je pa kvalitetna sestavinsko pa vprašaj Sonchiko. A si odvila zaščitno folijo na kremi (uno znotraj stekleničke) ? Če si, pol ti ziher ne bojo menjal.
  • 0

#24743 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 December 2011 - 09:39 PM

Aaa, nisem vedela, sem mislila, da je obdarovalka dala stran pri zavijanju. Bom dala še ocenit ja... Hm, kje naj bi pa bila ta zaščitna folija? Nisem se še nič dotikala, ampak ni videt nobene folije nikjer... Razen tista koda plastična je še gor.
  • 0

#24744 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12974 posts

Posted 26 December 2011 - 09:43 PM

Veš kaj, nesi v trgovino pa boš vidla.
  • 0

#24745 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 26 December 2011 - 09:44 PM

Angelika fluid je v škatlici, nima nobene plastične folije čez. Kar Frida misli je možna zaščita z alufolijo v izdelku. Če si pritisnila na pumpico, ti ne bojo menjali. Glede računa pa vprašaj prodajalko. Jaz nisem prepričana, če ti bojo brez računa menjali.
  • 0

#24746 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 December 2011 - 09:46 PM

Bom dala najprej ocenit, če je ok, bom po mojem uporabljala. Hvaaaala ful obema!
  • 0

#24747 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30498 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 December 2011 - 10:57 PM

meni so menjali v CP pred dvema letoma brez računa, kar sem dobila za darilo. sem pa prinesla vse še v darilni škatli. zamenjala sem pa lahko za katerekoli izdelke v vrednosti darila. preden sem nesla menjat, sem pa za vsak slučaj poklicala in povedala, da nimam računa pa ni blo problema.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 27 December 2011 - 01:29 PM

To je verjetno čist odvisno na koga naletiš ja.

Mene pa zanima, če slučajno katera ve kje prodajajo račke - pridejo takšne okrasne, iz gipsa (no ni nujno) pa se jih da na omaro/polico, tako da z glavo kukajo dol, čez omaro/polico... če katera pozna to bo vedela kaj mislim. Nikjer jih ne najdem, oz. sploh ne vem kje bi se lotila iskat hmm.gif

In še eno vprašanje - kaj je fora te Gorenjske banke, ki študentom ponuja brezplačno odprtje računa in ti stanje na računu povečajo za 30 € - kao da so se odločili, da denar letos namesto oglaševanju namenijo študentom. Ima katera izkušnje s tem, s kakšnim "drobnim tiskom"? Jaz temu namreč ne zaupam...
  • 0

#24749 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 27 December 2011 - 02:09 PM

Sicer ne vem konkretno za Gorenjsko banko, ampak to je včasih pač taktika za privabljanje strank, da ti dajo nek začetni vložek. Vem, da se v Nemčiji dokaj redno prakticira, ne vem kako je v SLO.
  • 0

#24750 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33758 posts

Posted 27 December 2011 - 02:22 PM

mogoče je lahk skrito kaj na to foro, da toliko in toliko let pptem računa ne smeš zapreti, da ti lahk kasneje začnejo zaračunavat kakšne stroške vodenja, naprimer, ko nisi več študent, kaj pa vem..
drugače je pa to v mojih študentskih letih imela Sparkasse, ko so dali novim komitentom 5 jurjev in neko skodelico in igračko, se spomnim ko sva šli s sestro odpret račun, ki ga itak nisem nikoli uporabljala, sem ga ptem šele čez več let zaprla. smile.gif
  • 0

#24751 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25591 posts

Posted 27 December 2011 - 02:28 PM

Pa saj to je precej tipična fora. Par let imaš pri njih brezplačno, kot študent. Ko pa se zaposliš, pa seveda začnejo zaračunavat ... in imajo "novega" komitenta. Predno se tebi da vse prestavit na drugo banko (če sploh prestaviš) itak traja. Ščasoma pa začneš uporabljat kreditne kartice, limite, depozite, kredite ... tam je pa pravi biznis. Zato tudi za čisto majhne otroke takoj začnejo ponujat brezplačen TRR (kao varčevalne, za zbiranje kovančkov). Dela nimajo skoraj nobenega, otrok se pa navadi na eno banko in ji ostane zvest.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#24752 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 27 December 2011 - 05:01 PM

QUOTE(Freya_ @ 26. 12. 2011 - 20:45) View Post

A katera ve, če lahko v L'occitanu zamenjam izdelek brez računa? Dobila sem ga za darilo, pa še ni več v foliji, samo v škatlici. Verjetno ne a?

Danes lahko z gotovostjo rečem, da zamenjajo tudi brez računa, ampak neuporabljenega! ;)
  • 0

#24753 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 27 December 2011 - 05:04 PM

Hvala! Sem se vseeno odločila, da ga obdržim, ker je pravzaprav vse, kar sem iskala. biggrin.gif Dnevna krema z dobrimi sestavinami. oops.gif
  • 0

#24754 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 27 December 2011 - 05:44 PM

Itak. Sem vseeno vprašala... mogoče pa bo kateri drugi prav prišlo! wink.gif
  • 0

#24755 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30498 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 December 2011 - 08:05 PM

kje bi lahko pogledala, ali so določene knjige slovenskih avtorjev prevedene v ENG?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#24756 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89679 posts

Posted 27 December 2011 - 09:09 PM

Od mami sem dobila korzet Intimissimi in mi ni prav. Zamenjat se ga da do 7.1., kar je dva dneva pred razprodajami in se mi zdi malo neumno, ker bi za ta denar takrat dobila enkrat več stvari.
Najbolj bi se splačalo, če bi menjala za bone, ampak se to da?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#24757 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 December 2011 - 11:40 AM

Je parkirišče pred Maximarketom zastonj, če imaš račun, da si bil v Maxiju?
  • 0

#24758 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18892 posts

Posted 28 December 2011 - 11:52 AM

@ Sinnaia: Je, če je na računu najmanj 60 €. Gratis parkiranje je za eno uro. Če parkiraš dalj, doplačaš razliko. Račun mora bit štempljan; preveri pri prodajalki.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#24759 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 December 2011 - 11:58 AM

Aha, hvala. No, itak nimam namena zapravit 60€. Brezveze.
  • 0

#24760 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89679 posts

Posted 28 December 2011 - 12:14 PM

QUOTE(Jinadaze @ 27. 12. 2011 - 21:09) View Post

Od mami sem dobila korzet Intimissimi in mi ni prav. Zamenjat se ga da do 7.1., kar je dva dneva pred razprodajami in se mi zdi malo neumno, ker bi za ta denar takrat dobila enkrat več stvari.
Najbolj bi se splačalo, če bi menjala za bone, ampak se to da?

Niso menjali. down.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users