vprašanja (zanima me, ...)
Posted 19 December 2011 - 01:40 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 December 2011 - 01:40 PM
Posted 19 December 2011 - 01:41 PM
After all this time?
Always.
Posted 19 December 2011 - 01:41 PM
Sarah, preberi moj prejšnji post. -.-
Nincha, ja, na eni drugi strani, kjer se je prej gledalo, se je tudi vedno nekaj pojavljalo, ampak
nikoli ni bilo nič narobe, ni nujno, da je virus, če AV nekaj blokira.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 December 2011 - 01:43 PM
Svašta. Saj pravim, vsaj ene dve leti sme to stran uporabljala brez problemov, še včeraj sem gledala gor tekmo Lazio - Udinesse. In ne, nič ni javljalo.
After all this time?
Always.
Posted 19 December 2011 - 01:45 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 December 2011 - 01:45 PM
After all this time?
Always.
Posted 19 December 2011 - 01:47 PM
Meni velikokrat AV kaj blokira kot pravim, ni nujno, da je glih virus.
Ampak vseeno, Nincha, nekaj drugega najdi, ti si fuzbal fan. XD
Jaz sem včeraj iskala in nič pametnega nisem našla, vsepovsod se je treba
registrirat, itd.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 19 December 2011 - 01:52 PM
After all this time?
Always.
Posted 19 December 2011 - 01:54 PM
Če kaj pametnega najdeš, se zelo priporočam!
Mi smo prej uporabljali www.livetipsportal.com, ampak so nekaj zjebali na strani.
Posted 19 December 2011 - 01:59 PM
After all this time?
Always.
Posted 19 December 2011 - 02:02 PM
thx za idejo, sem potem kar v latinici poslala, je blo ravnotako toplo sprejeto.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 December 2011 - 02:37 PM
Najbrž je že kje omenjeno, pa vseeno: kje ste/boste kupile steklenice in kozarce za liker, vročo čokolado ipd.?
Iščem kaj v tem stilu, po zmernih cenah:

Ena trgovinica je v stari Ljubljani, poskusi pa tudi z Leclercom, Merkurjem ali Sparom.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 19 December 2011 - 04:08 PM
[Napoleon]
Posted 19 December 2011 - 11:48 PM
Ono na Trubarjevi sem že preverila, a nimajo. Sploh.
Ostaja torej vprašanje: kje dobiti 1mm debelo usnjeno špago?
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 20 December 2011 - 12:18 AM
Ce imam v drogeriji Tus, na kartico en izdelek dodan med top 10 ga vedno dobim po akcijski ceni, ali samo takrat ko je znizan?
Samo, ko je znizan, vsaj tako mi je bilo zadnjic receno; sem vprasala trgovko v drogeriji Tuš.
Posted 20 December 2011 - 01:41 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 December 2011 - 01:47 PM
Kje je Lolita slaščičarna v LJ? Zraven česa, oz. kako jo najhitreje najde nekdo ki ne pozna dobro LJ?
če je to tista ob Ljubljanici, jo skoraj ne moreš falit. Greš mimo prešernovega spomenika čez Tromostovje in takoj na drugi strani mostu zaviješ desno. In je zelo kmalu na tvoji levi (na desni je Ljubljanica).
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users