Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2441 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 September 2008 - 01:10 PM

Poštnina je 1,5€ ne glede na težo, kar se zdi meni ful ugodno.
Seveda pa nanese potem vse skupaj 2€, ker ti vzame pošta 0,50€ za manipulacijo z denarjem.

Ups, me je že Flafić prehitel. oops.gif

Sade, ta Curls Rock regenerator je ful brezvezen, mislim da ga je imela tudi Adriane in ji ni bil všeč. Tudi sestavine so bolj ko ne brezvezne ...

Vzemi Revlon Professional Maxi rekonstruktor ampule in šampon za suhe lase. sleep.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2442 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 September 2008 - 01:13 PM

Hvala, ta akcija torej odpade smile.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#2443 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19992 posts

Posted 10 September 2008 - 03:05 PM

Jst sem se odločila, da počakam na OH v akciji laugh.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2444 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 September 2008 - 03:31 PM

Če katero zanima, bom zdle dodala oceno za Headshot regenerator.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2445 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 September 2008 - 02:11 PM

Vse kodrolaske se boste verjetno razveselile nove TIGI Bead Head linije za kodraste lase, imenovane Foxy Curls. Linija vsebuje štiri izdelke:

FRIZZ FIGHTING SULFATE-FREE SHAMPOO

Flaunt your Foxy Curls! This TIGI Bed Head Foxy Curls, Frizz-Fighting, Sulfate-Free moisturelicious Shampoo re-defines curls, adds shine and fights frizz on curly or straight hair and anything in between. Be foxy! Be fierce! TIGI Bed Head Foxy Curls Frizz Fighting Sulfate Free Shampoo will cleanse, condition and moisturise your hair for defined, sleek sumptuous curls. Your locks will be left super shiny and curls will be separated for the ultimate definition.

FRIZZ FIGHTING MOISTURELICIOUS CONDITIONER

Curls have more fun! TIGI Bed Head Foxy Curls Frizz Fighting Moisturelicious Conditioner will condition and smooth your hair whilst detangling and separating for silky-soft, gorgeous hair, whether it’s curly, straight or anything in between! TIGI Bed Head Foxy Curls Frizz Fighting Moisturelicious Conditioner is formulated with sunflower seed extract and glycerin which synergize to fight humidity, detangle and de-frizz curly or straight hair. Curls will be separated and defined with a high gloss finish.

CONTOUR CREAM

Control your curls and fight the frizz! TIGI Bed Head Foxy Curls Contour Cream encourages and supports curls whilst resisting humidity so your hair will be left sleek and smooth with frizz no where to be seen! TIGI Bed Head Foxy Curls Contour Cream does exactly as it says, contouring your curls for defined sumptuous locks with unbeatable shine. With a support factor of 2-3 your curls will bounce all day long!

EXTREME CURL MOUSSE

Bring out your inner “foxy” with this TIGI Bed Head Foxy Curls curl activating mega-mousse. This Extreme Curl Mousse has a support factor of 4-5, so your curls will maintain their shape and style all day and night, whilst glistening with shine. TIGI Bed Head Foxy Curls Extreme Curl Mousse conditions and softens your hair by smoothing the cuticles which helps maintain the curl, shape and style. Be as sharp as a fox without its bushy tail!

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
  • 0

#2446 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 29 September 2008 - 02:14 PM

Daj Dilema razsvetli nas in povej še kaj bo drugega(za nas ki nismo kodrolaske) woot.gif woot.gif
  • 0

#2447 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 September 2008 - 02:24 PM

Videla sem, da imajo na novo tudi Brunette Goddess Shine Spray, ampak ne vem, če pride k nam.

Pa seveda Dumb Blonde Smoothing Stuff, za katerega pa verjetno že veš. Druga ni novega, vsaj ne da bi vedela ...

IPB Image IPB Image
  • 0

#2448 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 29 September 2008 - 02:48 PM

A to bo v naslednji akciji?
Me tale Brunette Sprej mika, upam da ne vsebuje samega silikonskega alkohola dry.gif
  • 0

#2449 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 29 September 2008 - 02:52 PM

To so novosti ne pa izdelki iz prihodnje akcije smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2450 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 September 2008 - 03:02 PM

November, kaj hudiča je pa silikonski alkohol? laugh.gif
  • 0

#2451 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 29 September 2008 - 03:13 PM

Silikonski alkohol je alkohol z precejšnjo osebnostjo grdega silikona.Tak biggrin.gif

Ja, sem pa upala da bodo dali tole v akcijo, ker včasih dajo kakšno novost takoj v akcijo.
  • 0

#2452 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 29 September 2008 - 06:28 PM

QUOTE(sade @ 4. 9. 2008 - 14:07) View Post

Kaj ta Curls Rock balzam je katera že imela?

jaz imam trenutno oboje, šampon in balzam in čeprav sem jih takoj ko sem začela uporabljat ful pohvalila, sem danes našla že boljše. tako da mi oboje stoji niti na polovici še neporabljeno. vonj je pa povprečno citrusast. na nalepki piše, da sta za ravnanje las. meni sta bila na začetku ful fajn, tko kot sm tu napisala, ampak navdušenje je minilo, ko sem začela sprobavat Lusheve izdelke.

pred nekaj časa sem tu spraševala, kaj so mi boljši Lush ali Tigi izdelki za nego las. no, danes bi rekla Lush. je pa seveda za oboje treba znat izbirat. Tut pri Lushu sem vzela 2 šampona za katera ne vem kaj bi z njima ker nimasta nobenga učinka (še) in izsušujeta lase!! (New in Soak and float)
  • 0

#2453 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 30 September 2008 - 10:28 AM

Upam, da bo v naslednji akciji Tigi O&H dvojček, ker mi balzama zmanjkuje. Je pa res, da mi je balzam od Aubrey Organics Honeysuckle&Rose še boljši po učinku kot Tigi O&H - se mi zdi še bolj hranljiv, ker naredi bolj gladke in svetleče lase ter predvsem jih bolj napolni z vlago.

Za Lush pa imam občutek, da imajo tam bolj stvari za mastne oz. normalne, nezahtevne lase, tako da me zaenkrat še nič ne mika.
  • 0

#2454 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 30 September 2008 - 10:37 AM

Jaz tudi močno močno upam, da bo ta dvojček v akciji, ker balzam mi je čudovit. Upam samo, da bom našla kakšno deklico, ki bi bila pripravljena vzeti šampon, ker niti pod razno ni za moje mastno lasišče.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2455 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 October 2008 - 03:30 PM

Ni OHja.
Še najboljša naložba se mi zdi Self Absorbed dvojček.
Jaz še imam pol balzama, zato ne bom nič kupila.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2456 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 01 October 2008 - 05:18 PM

Ah, bolj kot ne brezvezne akcije. Sem upala na Small Talk ali pa Mastepiece.
  • 0

#2457 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 October 2008 - 05:28 PM

Jaz bom pa kupila Self Absorbed..
Me pa čudi, da revlon nima kaj več kot tisti šampon in pasto..mogoče zato, ker so v prejšnji akciji vse razprodali laugh.gif
  • 0

#2458 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 October 2008 - 05:49 PM

Totalno bedne akcije, sem ful razočarana. Nič ne bom kupila.
  • 0

#2459 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 01 October 2008 - 06:09 PM

Tudi jaz ne. Skoz tlačijo not te ogromne šampone, namesto da bi dali v ponudbo kaj bolj uporabnega in praktičnega.
  • 0

#2460 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 October 2008 - 06:16 PM

No, saj tokratne akcije se meni niti ne zdijo tako strašno zanič, so ble že precej bolj.
Drugače pa so meni tile ogromni šamponi praktični (malo manj sicer za transport), predvsem pa ugodni.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users