Big Brother
Posted 28 June 2008 - 04:48 PM
Drugač mi je bilo pa čudno, ker je Naske govoru kok jo ima ful rad, ona zuni pa isto...pol pa kar konc.
Samo se mi je zdel, da je Naskeju mal Sara všeč takrat, ko je omenju, da je imel mokre sanje pa, da ni bila njegova punca v sanjah, ampak ena od sostanovalk sem takoj na Saro pomisla. Sara se mi pa itak taka mal pleh zdi pa seveda, da je hitr zagrabla priložnost.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 28 June 2008 - 08:22 PM
Ampak ko je Naske vstopil v hišo, je bil s punco komaj 2 tedna. Logično je, da sta šla narazen. Halo.. dvotedenska zveza ne more preživet, če se vmes 2 mesca ne vidita. Meni je to popolnoma normalno. Jaz bi tudi fanta pustila definitivno.
Tale stavk je ful mim pihnn.
Čist se ubistvu strinjam s tabo glede tega da pač 2 tedenska zveza je fejst labilna, samo ne moreš pa z gotovostjo trdit da bi pustila fanta, ker je itak 50 50 možnosti. Lahko bi ga gladko pustila, še bed ti ne bi blo, lah bi pa pač spet čist zatripu srce.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 June 2008 - 08:51 PM
Posted 29 June 2008 - 09:03 AM
Ja sam zakaj je pa potem skos govoril kok jo ma rad in da se bo poročil z njo?
Posted 29 June 2008 - 11:01 AM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 29 June 2008 - 11:22 AM
V te resničnostne šove se prijavlja samo folk z bolestno željo po priznanju okolice, ki se ni zmožen ama 5 posto pobrigat zase, hkrati so pa narcisoidi taki, da se izpostavljajo javnosti za pet centov, brez kakršnegakoli samovpogleda in samokritike. Ziher na wcju preverjajo, če jim iz riti sonce sije, potem grejo pa to brez pomisleka oznanjat širni Sloveniji. Za honorar, ker so ultra zvezdniki, da ne bo pomote.
Kdorkoli jih kritizira je pa itak faušeritni luzer, ki nima za burek napram njim.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 29 June 2008 - 08:49 PM
Iz riti sonce sije, omg

Jst sem lih danes brala prejšnje Obraze, kjer sta na naslovnici Naske in Emina in notri je velik intervju z njima. U glavnem sama zaljubljenost, ona se bo k njemu preselila in otroke bosta kr hitro mela. Zdej pa narazen no, folk je debiln, res. Mene bi blo sram take razglašat, če ne bi bla res prepričana, da bo kej iz zveze.
Posted 29 June 2008 - 09:16 PM
Posted 29 June 2008 - 10:07 PM
Ja lepo vas no prosim, kaj pa lahko od ljudi, ki se prijavijo na BB, pričakujete?!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 June 2008 - 10:16 PM
Posted 29 June 2008 - 10:42 PM
Če bi imeli to, vsaj malo, jih ne bi gledali v BBju.
Seveda! Še prej pa bo odbrzela po fejk joške.

In že vidim, da bo na slikah praktično nerazpoznavna.
Spet bo en računalniški geek pošteno zaslužil svoj denar.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 30 June 2008 - 06:12 AM

Posted 30 June 2008 - 07:12 AM
Ampak ko je Naske vstopil v hišo, je bil s punco komaj 2 tedna. Logično je, da sta šla narazen. Halo.. dvotedenska zveza ne more preživet, če se vmes 2 mesca ne vidita. Meni je to popolnoma normalno. Jaz bi tudi fanta pustila definitivno.
A ni bil več kot dva tedna?
Posted 30 June 2008 - 07:22 AM
Posted 30 June 2008 - 08:15 AM
V obrazih piše, da sta bila prej skupaj 2 mesca pa pol.
Mislim, ko bi prebrale intervju, res fuuuul fuuul rada se mata itd... Naske je TAKOJ, ko jo je videl vedel, da želi celo življenje biti z njo, najboljša je, hoče kr takoj met otroke z njo...

Posted 30 June 2008 - 12:01 PM
Posted 30 June 2008 - 01:56 PM

Posted 30 June 2008 - 02:32 PM

Posted 30 June 2008 - 03:04 PM
Ful se bjo fajn mel!

Posted 30 June 2008 - 05:09 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users