Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#2441 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 June 2010 - 10:01 AM

Ne! Itak je škripal že vse k si se samo ulegu. rolleyes.gif Pa dobr, sej "to" tud pripomore a ne, sam vseen. laugh.gif Ikea. cry.gif
Pa včeri se fant uleže, neki fuul zaropota, pridem v sobo, on pa na vdrti postli. Sem skor crknla! laugh.gif
  • 0

#2442 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 June 2010 - 10:11 AM

Fak ! Taka slaba kvaliteta je to ? Jaz si pa v LJ ful želim to belo pohištvo iz Ikee tongue.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#2443 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 June 2010 - 10:31 AM

Ana, NE! Resno, vse je tko majavo in "tanko in mehko", na komodi se mi je res takoj že barva odkrušila, nočna omarca se gunca. wacko.gif Pa ful pazim, sem res pazljiva kako ravnam s stvarmi. Čeprav dopuščam možnost, da sem samo naletela na tako serijo, smo mel v prejšnjem stanovanju ful iz Ikee, celo dnevno pa še polno malenkosti in je bilo vse v redu.
  • 0

#2444 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 14 June 2010 - 02:16 PM

večina pohištva iz Ikee je tak0:lepo a za kratek čas wink.gif
baje pomaga če pri sestavljnanju pohištva zraven dodatno uporabljaš še kako lepilo smile.gif
  • 0

#2445 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 14 June 2010 - 02:22 PM

sem si šla delat kavo v službi. vzamem mojo šalco, nalijem mleko in ga dam v mikrovalovko pogret.
Pol pa vzamem đezvo in začnem iskat šalco, že čist razpizdena da mi jo je nekdo vzel. po ene 3 minutah sem se spomnila da je v mikrovalovki biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2446 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 14 June 2010 - 07:27 PM

pravkar prišla v Mb in ugotovila, da sabo nimam napajalca za laptop blink.gif se tolažim, da imam še stacionarnega tu, pritisnem gump za vklop, se zalaufa, si mislim thumbup.gif , nakar se vse skupaj ugasne. in tako parkrat zapored, dokler nisem vsega skupaj izklopila iz napajanja, haha. zmaga. zdej mi pa ne preostane druzga, kot da grem furat saft za knjige za jutrišnji izpit.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2447 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 15 June 2010 - 06:52 PM

Fantu sem nalepila tole:
IPB Image

Komentar: Ja? huh.gif Kaj je to kej takega? Jaz sem imel tako že 2 računalnika. Pa prav lepo je delalo!

lol1.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#2448 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 15 June 2010 - 07:01 PM

Kaj si pa pričakovala lol1.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2449 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 06 July 2010 - 07:10 PM

Joooj, ej! laugh.gif Včeri sem mal nabavljala kozmetiko in, ko sem prišla domov sem iz vrečke v kateri sem imela nakupljeno, zložila ven stvari, not pa dajala, kar sem že porabila-da bom dala nato v smeti.
No, in danes iščem ta nov blush, nikjer ga ni bilo in sem ga valda pozabila v tisti vrečki, mami jo je pa že nesla v smeti! cry.gif In sva s fantom šla dol in brskala po smeteh za moj blush. lol1.gif IN GA NAJDLA! thumbup.gif
  • 0

#2450 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 09 July 2010 - 01:35 PM

Fantu sem mogla noge pobrit. Wooooot? huh.gif

Pa njegova mama mu je v moji prisotnosti rekla: " mene neboš izsiljeval, tako Adrijano. "
Another wooooot ? blink.gif

EDIT: Še ena norost danes: ata si prepeva Alejandro od Lady Gaga. Konc.
  • 0
Memento mori.

#2451 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 July 2010 - 01:41 PM

Včeri sem se že ene tretjič tuširala, grem pod tuš, si zmočim spodnji del, se namilim, se hočem še zgori pa vidim, da mam modrc gor. lol1.gif
  • 0

#2452 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 July 2010 - 05:03 PM

grem iz službe, se na postaji spomnim, da sem verjetno pozabila prilepit prilogo enemu mejlu, kontempliram, ali naj zadeva stoji do ponedeljka, se odločim, da ne, grem nazaj v firmo in pošljem mail s prilogo. zgledalo je pa tkole: odprla sem prej poslan mail, stisnila reply to all, se opravičila, da ni blo prej priponke, dodala priponko in poslala ......
nakar dobim v inbox mail, ki sem si ga sama poslala. laugh.gif stisnit bi mogla fwd to all in ne reply. slap.gif očitno mam že rahlo skisane možgane.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2453 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26106 posts

Posted 16 July 2010 - 05:05 PM

^ laugh.gif

se mi je tud že zgodilo laugh.gif krivim jutro sleep.gif
  • 0

#2454 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 July 2010 - 05:07 PM

jaz pa vročino in ljubezen do dela/firme, da se mi je dalo nazaj lazit. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2455 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 19 July 2010 - 08:56 AM

Mačka že celo dopoldne kličem, žvižgam, me začenja že mal skrbeti kje je in potem ga vidim...le kje... v pekaču na kuhinjski omari... laugh.gif očitno je to postala njegova stalna postojanka.
  • 0

#2456 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 23 July 2010 - 09:51 PM

Starša gresta v trgovino, in ena babica (okrog 65 stara) pride do moje mami, in jo vpraša glede kondomov, kateri so dobri. Malo debatirata, in prideta so ugotovitve, da so Durexovi ziher fajn. Pa reče babica v jezi, da nikoli več ne kupi tistih v lekarni, ker je hčerkinemu fantu zadnjič počil. laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2457 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 23 July 2010 - 09:56 PM

HHAHHAHAHAHAHAA. K si jo predstavljam, no! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#2458 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 23 July 2010 - 09:57 PM

Babico? biggrin.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2459 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 July 2010 - 09:58 PM

Jina sick laugh.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#2460 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 23 July 2010 - 10:01 PM

Mene še najbolj zanima debata. Kako sta prišli do zaključka da so Durexovi najboljši. ˘˘
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users