LUSH
Posted 12 December 2009 - 03:55 PM

Posted 28 December 2009 - 04:27 PM
- darilce Christmas Cracker (notri sta bomba Cinders in peneča kopel Ruby Red Slippers) - oboje noro diška
- Dream Cream (preizkušam kot kremco za obraz)
- Want to Believe oljno kopel (lepo izgleda, ampak malo smrdi, ampak jaz sem jo hotela, ker je baje ful dobra za kožo; nisem še preizkusila)
- English Countryside bomba za kopanje (mhmmm to pa tko dišiiii)
- Fairy Tail piling za telo (diši kot Yummy yummy yummy shower gel, meni omamno)
- Double Fast Luck emotibombico za tuš, ki diši kot Karma - jaz sem odlomila majhnen košček in ni se zgodilo nič! naslednjič bom kar celo notr dala, da vidim, če bo kej učinka - ampak tele emotibombice so pomoje bolj tako tako
Danes sem pa naročila iz UK strani. Že prejšnji božič so imeli isto akcijo-za vsakih 30 funtov dobiš za 10 funtov zastonj stvari, za vsakih 50 funtov dobiš za 20 funtov zastonj stvari- sama sem naročila za 100 funtov (+poštnina; vem veliko, ampak se moram malo razvajati-pa še RD imam kmalu) in dobim zraven za 40 funtov presenečenja.
Za iste stvari bi v Sloveniji plačala čez 160 eur in ne bi dobila nič zastonj in se mi zato zdi zelo dobra kupčija.

Posted 28 December 2009 - 05:25 PM

Posted 28 December 2009 - 06:22 PM

Posted 28 December 2009 - 06:41 PM

Posted 11 January 2010 - 02:41 PM

Nauk: ne ga kupovat

No, danes pa je prišel moj paket iz Anglije.

Naročila sem:
*Herbalism
*Mask of Magnaminty
*Ocean salt (mali)
*Tea tree water (malo)
*Grease lightning
*Dreamwash shower smoothie
*Happy hippy gel za tuširanje(250g)
*Yummy yummy yummy gel za tuširanje(250g)
*Veganese balzam (250g)
*I love juicy šampon (100g)
*Cynthia Sylvia Stout šampon (100g)
*Daddyo šampon (100g)
*Miranda milo
*Ice blue milo
*T for toes dusting powder
*Big Blue bombico
*Geo Phyzz bombico
*Heavilny bodies kremo za tuširanje
*Bathos kopel
*Sugar Babe
*Fairy Tail
*Jacko bombico (še od Halloween-bombica v obliki buče)
Zraven sem dobila zastonj:
*10 mini bombic za kopanje (2x Honey Bee, 2x Blackberry Bath Bomb, 2x Big Blue, 2x Think Pink, 2x Avobath)
*2x trdi parfum Snow fairy (zdej imam tri!!-ga hoče katera kupit?

*2x Strawberry Santa žele za tuširanje
*2x 130gramski kos mila Porridge mila
*2x 60gramski kos mila Angel's delight (v obliki zvezdice)
*2x 60gramski kos mila Snowcake (v obliki zvezdice)
Sem super zadovoljna, pri darilu so bili res radodarni. Zraven sem dobila še novi Lush Times, v katerem že napovedujejo nove stvari (kako nej punca kej prišpara?

Posted 11 January 2010 - 05:42 PM
Predvsem sem naročila dosti Retro stvari, ful sem vesela, da sem končno dobila Potion losjon, mmmmm, bom diškala...
Posted 11 January 2010 - 05:45 PM

Aja, ne, lažem. Dobila sem enkrat za darilo velik Ocean Salt, pa še nekaj menda. No, pa še vseeno ni primerjave ...
Posted 11 January 2010 - 06:05 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 January 2010 - 06:29 PM

Če bo katera naročala, bi se z tale losjon prislinila zraven....
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 January 2010 - 06:37 PM
Sem pa dobila toliko daril, ker so imeli zdej to akcijo. Izdelki so cenejši ja (eni več eni manj), poštnina pa gre po kilaži - mislim, da je do 2 kg okoli 10 eur, nad tem pa 20 eur (ampak lahko naročiš do 30 kg) in se splača, če res naročaš veliko (moj paket je imel cca. 7 kg).
Schnetta-ko doboš paketek, boš prosim poročala? Kaj si pa vse naročila?
Kot sem napisala zgoraj, če je katera zainteresirana za nakup Snow fairy parfumčka, mi lahko piše - imam dva.

Zdej imam pa toliko stvari, da sploh ne vem kje naj začnem.

In od danes sem na Lush dieti.

Posted 11 January 2010 - 07:29 PM
dva smoothieja za tuširanje (en z vrtnicami, drugi z mandlji in vanilijo)
ur killing me!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 January 2010 - 07:40 PM
Jaz te teme ne smem brat.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 January 2010 - 08:17 PM

Posted 11 January 2010 - 09:03 PM
Banana Moon
Potion
Vanilla in the mist soap
The Olive Branch
Business Time Massage Bar
Jasmin and Henna Fluff-Eaze
Pineapple Grunt
Happy Hippy
Sugar Scrub
Sugar Babe
Gentle Lentil
Ultralight
Free £20 New Year Offer
Imela bi še polno bomb za banjo, sam kaj ko je nimam...
Ful me matrajo darila in vzorčki, kaj mi bodo poslali. Sem brala na ameriškem Lush forumu, da ful naročajo iz UK (ker pride veliko ceneje) in eni dobijo tudi po 15 razlčnih velikodušno odmerjenih vzorcev.
Cebelica, poročam ko dobim. Bi sicer imela SF solid parfume, sam bom raje počakala, mogoče ga tudi k men vtaknejo

Posted 11 January 2010 - 09:38 PM
Nujno moraš povedat kakšna je Jasmin and Henna Fluff-Eaze.

Posted 19 January 2010 - 05:33 PM
Potion ful diši, je veliko bolj nežen kot parfum in hitro se razdiši.
Še najbolj sem navdušena nad Sugar babe in Sugar scrub ter vzklikam od navdušenja nad Jasmin and Henna Fluff-Eaze. Noro diši že iz embalaže, na laseh je pa sploh super. Uporabljam ga kakor balzam na mokrih laseh. Vonj se dolgo obdrži in lasje so ful mehki. Ostane moja stalnica.
Posted 19 January 2010 - 05:44 PM
Jst bi tud Jasmin and Henna Fluff-Eaze.

Posted 19 January 2010 - 07:07 PM
Jaz sem ga prvič odrezala, samo se kar dosti lomi, če bi dala pa celega pod tuš, me je pa strah, da ga ne bo kar zmanjkalo

Posted 19 January 2010 - 07:13 PM

Trenutno uporabljam Fairy tail celega, Sugar scrub je v lončku zdrobljen, Sugar babe pa še čaka na uporabo, pa še eden Fairy tail.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users