Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#2441 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 12 December 2009 - 03:55 PM

jaz sm kupla tole Sexy boy ploščico in je faaaajn biggrin.gif
  • 0

#2442 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 28 December 2009 - 04:27 PM

Meni je pa Lushev Božiček prinesel naslednje zadevščine:
- darilce Christmas Cracker (notri sta bomba Cinders in peneča kopel Ruby Red Slippers) - oboje noro diška
- Dream Cream (preizkušam kot kremco za obraz)
- Want to Believe oljno kopel (lepo izgleda, ampak malo smrdi, ampak jaz sem jo hotela, ker je baje ful dobra za kožo; nisem še preizkusila)
- English Countryside bomba za kopanje (mhmmm to pa tko dišiiii)
- Fairy Tail piling za telo (diši kot Yummy yummy yummy shower gel, meni omamno)
- Double Fast Luck emotibombico za tuš, ki diši kot Karma - jaz sem odlomila majhnen košček in ni se zgodilo nič! naslednjič bom kar celo notr dala, da vidim, če bo kej učinka - ampak tele emotibombice so pomoje bolj tako tako

Danes sem pa naročila iz UK strani. Že prejšnji božič so imeli isto akcijo-za vsakih 30 funtov dobiš za 10 funtov zastonj stvari, za vsakih 50 funtov dobiš za 20 funtov zastonj stvari- sama sem naročila za 100 funtov (+poštnina; vem veliko, ampak se moram malo razvajati-pa še RD imam kmalu) in dobim zraven za 40 funtov presenečenja.
Za iste stvari bi v Sloveniji plačala čez 160 eur in ne bi dobila nič zastonj in se mi zato zdi zelo dobra kupčija. biggrin.gif Potem bom pa spet šparala. smile.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2443 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 28 December 2009 - 05:25 PM

Jaz bi tud takega božička, pri nas drug nosi laugh.gif
  • 0

#2444 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 December 2009 - 06:22 PM

^^Ma ja, očitno mu je ljubši Fa. cry.gif
  • 0

#2445 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 28 December 2009 - 06:41 PM

Mu moraš pisat. smile.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2446 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 11 January 2010 - 02:41 PM

Najprej moram (na žalost) pograjat Lushev deo Oxeo. Čeprav sem bila na začetku tako navdušena nad njim (res super diši-kot šopek najbolj dišečih rožic in tudi sama dišim cel dan lepo), ga moje podpazduhe ne marajo. sad.gif Že kakšne 3 mesece nazaj sem ga uporabljala približno dva/tri tedne in pazduhe so me začele nenormalno srbet. Takrat sem mislila, da je kriv gel za tuširanje. Sem pa takrat nehala uporabaljati gel in tale deo in se umivala samo z vodo in se mazala z enim losjonom za občutljico kožo in po kakšnem tednu je sbečica izginila. Deodorant sem potem nekam dala in se ga do takrat nisem več dotaknila - do tega vikenda. In še isti dan me je spet začelo vse srbet (me še zmer aaaa) in zdaj definitivno vem, da je kriv Oxeo. sad.gif Res sem žalostna, ker tako dišiiii.

Nauk: ne ga kupovat smile.gif Pa ni to zato, ker sem zdej neki občutljiva, res nisem nikoli imela z nobenim deodorantom težav.

No, danes pa je prišel moj paket iz Anglije. biggrin.gif Sem ful vesela.
Naročila sem:
*Herbalism
*Mask of Magnaminty
*Ocean salt (mali)
*Tea tree water (malo)
*Grease lightning
*Dreamwash shower smoothie
*Happy hippy gel za tuširanje(250g)
*Yummy yummy yummy gel za tuširanje(250g)
*Veganese balzam (250g)
*I love juicy šampon (100g)
*Cynthia Sylvia Stout šampon (100g)
*Daddyo šampon (100g)
*Miranda milo
*Ice blue milo
*T for toes dusting powder
*Big Blue bombico
*Geo Phyzz bombico
*Heavilny bodies kremo za tuširanje
*Bathos kopel
*Sugar Babe
*Fairy Tail
*Jacko bombico (še od Halloween-bombica v obliki buče)

Zraven sem dobila zastonj:
*10 mini bombic za kopanje (2x Honey Bee, 2x Blackberry Bath Bomb, 2x Big Blue, 2x Think Pink, 2x Avobath)
*2x trdi parfum Snow fairy (zdej imam tri!!-ga hoče katera kupit? smile.gif)
*2x Strawberry Santa žele za tuširanje
*2x 130gramski kos mila Porridge mila
*2x 60gramski kos mila Angel's delight (v obliki zvezdice)
*2x 60gramski kos mila Snowcake (v obliki zvezdice)

Sem super zadovoljna, pri darilu so bili res radodarni. Zraven sem dobila še novi Lush Times, v katerem že napovedujejo nove stvari (kako nej punca kej prišpara? tongue.gif ). Kmalu bo ven prišla nova bombica za kopanje Space Girl Ballistic, dva smoothieja za tuširanje (en z vrtnicami, drugi z mandlji in vanilijo), pa novo oljno kopel in pilinge za ustnice (Mint Julips, Bubblegum in Sweet lips). Pa za valentinovo bo spet Love soap, bombico za kopat v obliki masažne ploščice Sexy boy (modra bo!) in bombica v obliki mušnice. smile.gif smile.gif

• 0

IPB Image

#2447 Schneeta

Schneeta

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts
  • Interests:http://www2.lepa-si.com/tabla/index.php?act=UserCP&amp;CODE=24<br />Uredi nastavitve avatarja

Posted 11 January 2010 - 05:42 PM

Jaz sem si tudi včeraj naročila nekaj stvari iz UK strani, res se ful splača. Edino poštnina zna kar dosti nanesti.
Predvsem sem naročila dosti Retro stvari, ful sem vesela, da sem končno dobila Potion losjon, mmmmm, bom diškala...

• 0

#2448 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 January 2010 - 05:45 PM

Uuuu, tole pa je bil bogat nakup! Ni čudno, da si dobila toliko daril. tongue.gif Sicer pa je meni ful dobro, da dobiš darila ob bogatejših nakupih, jaz nisem nikoli nič dobila, pa sem večkrat pustila v Lushu tudi po 100€ naenkrat. No, razen dvakrat sem dobila en mali kos mila, ampak ni primerjave z darili, ki si jih prejela ti. V Sloveniji se pač ne znajo prikupit strankam.

Aja, ne, lažem. Dobila sem enkrat za darilo velik Ocean Salt, pa še nekaj menda. No, pa še vseeno ni primerjave ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2449 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 11 January 2010 - 06:05 PM

Koliko pa kej pride poštnina iz UK? A gre na težo? Kaj pa izdelki sami so kaj cenej?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2450 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 11 January 2010 - 06:29 PM

Potion losjon imajo? cry.gif to tako dišiiiiiii
Če bo katera naročala, bi se z tale losjon prislinila zraven....
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2451 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 11 January 2010 - 06:37 PM

Jaz imam Potion parfum in res lepo diši - moj najljubši parfum.
Sem pa dobila toliko daril, ker so imeli zdej to akcijo. Izdelki so cenejši ja (eni več eni manj), poštnina pa gre po kilaži - mislim, da je do 2 kg okoli 10 eur, nad tem pa 20 eur (ampak lahko naročiš do 30 kg) in se splača, če res naročaš veliko (moj paket je imel cca. 7 kg).

Schnetta-ko doboš paketek, boš prosim poročala? Kaj si pa vse naročila?

Kot sem napisala zgoraj, če je katera zainteresirana za nakup Snow fairy parfumčka, mi lahko piše - imam dva. smile.gif Sem tudi dala pod oglase.

Zdej imam pa toliko stvari, da sploh ne vem kje naj začnem. laugh.gif Ampak me sploh ne gane, se mi zdi, kot da imam celo trgovino doma.
In od danes sem na Lush dieti. devil.gif
  • 0

IPB Image

#2452 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 January 2010 - 07:29 PM

QUOTE(Cebelica_Maja @ 11. 1. 2010 - 14:41) View Post

dva smoothieja za tuširanje (en z vrtnicami, drugi z mandlji in vanilijo)

ur killing me! w00t2.gif nujno bo treba sprobat, ko pride k nam ....
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2453 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85921 posts

Posted 11 January 2010 - 07:40 PM

Jaz te teme ne smem brat. mad.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2454 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 11 January 2010 - 08:17 PM

Špela, bosta pa nova smoothieja kar draga! Ta z vrtnicami piše 15 funtov, drugi pa 25!! Koliko bo šele v evrih pri nas (ker je zmeraj dražje)? down.gif
  • 0

IPB Image

#2455 Schneeta

Schneeta

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts
  • Interests:http://www2.lepa-si.com/tabla/index.php?act=UserCP&amp;CODE=24<br />Uredi nastavitve avatarja

Posted 11 January 2010 - 09:03 PM

Naročila sem za cca 60 funtov in sem plačala ta velko poštnino, ker je bil paket čez 4kg, sam se še vseen splača. Vzela pa sem:

Banana Moon
Potion
Vanilla in the mist soap
The Olive Branch
Business Time Massage Bar
Jasmin and Henna Fluff-Eaze
Pineapple Grunt
Happy Hippy
Sugar Scrub
Sugar Babe
Gentle Lentil
Ultralight
Free £20 New Year Offer

Imela bi še polno bomb za banjo, sam kaj ko je nimam...
Ful me matrajo darila in vzorčki, kaj mi bodo poslali. Sem brala na ameriškem Lush forumu, da ful naročajo iz UK (ker pride veliko ceneje) in eni dobijo tudi po 15 razlčnih velikodušno odmerjenih vzorcev.

Cebelica, poročam ko dobim. Bi sicer imela SF solid parfume, sam bom raje počakala, mogoče ga tudi k men vtaknejo smile.gif

• 0

#2456 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 11 January 2010 - 09:38 PM

Ja, pomoje ga tudi ti dobiš. Ker jaz sem dobila 2 paketa po 20 funtov free in so bili isti izdelki v dveh škatlah.
Nujno moraš povedat kakšna je Jasmin and Henna Fluff-Eaze. smile.gif
  • 0

IPB Image

#2457 Schneeta

Schneeta

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts

Posted 19 January 2010 - 05:33 PM

V petek sem dobila paket, ful so bili hitri. Zraven sem dobila enako darilo kot Čebelica.
Potion ful diši, je veliko bolj nežen kot parfum in hitro se razdiši.

Še najbolj sem navdušena nad Sugar babe in Sugar scrub ter vzklikam od navdušenja nad Jasmin and Henna Fluff-Eaze. Noro diši že iz embalaže, na laseh je pa sploh super. Uporabljam ga kakor balzam na mokrih laseh. Vonj se dolgo obdrži in lasje so ful mehki. Ostane moja stalnica.
  • 0

#2458 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 19 January 2010 - 05:44 PM

O super, Schneeta. Tudi jaz sem navdušena nad Sugar babe-ta mi tako lepo diši, najlepše od treh sladkornih pilingov (še lepše od Fairy tail).
Jst bi tud Jasmin and Henna Fluff-Eaze. oops.gif
  • 0

IPB Image

#2459 Schneeta

Schneeta

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts

Posted 19 January 2010 - 07:07 PM

Ej, kako ga pa uporabljaš? Celega v kosu drgneš okol, al odrežeš košček in ga stopiš?
Jaz sem ga prvič odrezala, samo se kar dosti lomi, če bi dala pa celega pod tuš, me je pa strah, da ga ne bo kar zmanjkalo oops.gif
  • 0

#2460 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 19 January 2010 - 07:13 PM

Jaz sem probala dve varianti. Ena je, da imam celega in ko sem pod tušom ga vzamem celega (vodo ugasni ali usmeri drugam) in podrgnem po rokah, nogam itd., ga odložim in se zmasiram. Druga pa je, da sem cel scrub dala v prazen lushev črn lonček in ga celega s kakšno palico/vilico zdrobila ter ga potem uporabljala tako, da sem iz lončka malo zajela in to uporabila. Ampak mi je bolj všeč prva verzija - pa še lepo obliko obdrži. smile.gif
Trenutno uporabljam Fairy tail celega, Sugar scrub je v lončku zdrobljen, Sugar babe pa še čaka na uporabo, pa še eden Fairy tail. ;)
  • 0

IPB Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users