Krema / serum za obraz
Posted 04 June 2012 - 12:59 PM

[Napoleon]
Posted 04 June 2012 - 01:03 PM
Zdaj jo par dni uporabljam in mi je ful všeč.
Fajn vlažilna (ni za tiste z mastno kožo, ker ne matira - kvečjemu obratno),
super podlaga za puder, se nič ne svaljka in gladko maže.
Res sem vesela, da sem končno našla eno dobro in poceni nego, ravno 5-6x cenejša od mojih stalnic.
Jaz sem tudi navdušena nad tem serumom. Nisem pa še nič opazila, da bi se kej svetila. Oziroma imam lep glow po njem. Itak se pa napudram, ja. Za zvečer je pa, kot pravi Jina, vseeno

Posted 31 July 2012 - 11:56 AM
Pa fant mi je en dan vzel v lekarni en paketek La Roche Posay vzorcev. Jih je tudi ogromno v škatli. Mu je celo ponujala, da si vzame 2 škatli, ampak je ostal skromen.
Posted 07 September 2012 - 12:59 PM

Posted 07 September 2012 - 01:02 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 September 2012 - 01:05 PM

Posted 08 September 2012 - 07:47 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 08 September 2012 - 11:36 PM
After all this time?
Always.
Posted 08 September 2012 - 11:40 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 September 2012 - 09:54 AM
Rjava energijsko prevodna krema za:
-brazgotine po operacijah
-opekline (sončne, termične…)
-sončne alergije
-nego kože po obsevanju
-podpludbe, (takoj po zlomih, zvinih)
-herpes
-akne
-žulje, dekubitus
-ture
-rdečico po britju
-iritirano kožo po depilaciji, zaradi rentgenskega in laserskega obsevanja
-podočnjake
-zvini - ko je še podpludba
-po lepotnih operacijah, liposukciji
-problem zacelitve ran pri sladkornih bolnikih – pospeši celitev
-masažo presredka pred porodom – kremo lahko nanesemo na sluznico
-občutek napetosti v dojkah v času dojenja
-razpokane prsne bradavice
-kožna vnetja, pordelo kožo in plenične izpuščaje pri dojenčkih
-hitrejše zaraščanje popka pri dojenčkih
-rdečki, ošpice, noricE
Vse drugo

Posted 09 September 2012 - 02:28 PM
Za obraz je dobra, ja, ampak je pa res bolj težka in gosta in za dnevno nego manj primerna.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 September 2012 - 02:42 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 09 September 2012 - 02:51 PM
After all this time?
Always.
Posted 09 September 2012 - 04:37 PM

Posted 09 September 2012 - 04:45 PM
Se še kateri dogaja, da ji koža pordeči nekaj časa po nanosu? Jaz sem kot kuhan rak, potem pa mine. Peče me sicer ne, tak topel občutek je, kot da bi se nekaj dogajalo, lol.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 September 2012 - 04:50 PM
Ja! Ravno to se mi je dogajalo pri Baleinem Aqua serumu. Ko sem se namazala, mi je kar nekako zakuhalo v obraz. Prav neprijeten občutek. Pri drugih kremah nisem opazila.Se še kateri dogaja, da ji koža pordeči nekaj časa po nanosu? Jaz sem kot kuhan rak, potem pa mine. Peče me sicer ne, tak topel občutek je, kot da bi se nekaj dogajalo, lol.
Posted 09 September 2012 - 05:01 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 10 September 2012 - 01:42 AM
ja meni ni bilo jasno, pa je rekla, da koža tako reagira, ker ima maščob premalo, potem pa jih izloča ravno zaradi pomanjkanja...
To ni čisto nelogično. : ) Če kožo neguješ s preagresivnimi izdelki, ki jo izsušujejo, se bo koža dodatno mastila, da bo nadomestila z agresivnimi izdelki odstranjeno maščobo.
Jaz imam normalno do mešano kožo, na T predelu se po uporabi krem začnem svetiti, pore na tem področju so razširjene. Če se mažem z olji (npr. http://www.cudovita....l=&fromsearch=1) koža kar sije - v dobrem smislu ; ), edino pore mi olja dodatno razširijo, tako da jih ne morem uporabljati za vsakodnevno nego.
Rjava Cosmerba je tudi meni pretežka za obraz, mi je pa super za vse ostale predele telesa in namene uporabe, jo imam vedno pri roki.
Posted 10 September 2012 - 01:32 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 September 2012 - 10:12 PM
Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users