Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#2441 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16965 posts

Posted 04 June 2012 - 12:59 PM

Jaz se ne pudram, tako da mi gre malo na živce ta sijaj. :)
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

• Guests

Posted 04 June 2012 - 01:03 PM

Zdaj jo par dni uporabljam in mi je ful všeč. :w00t2: Fajn vlažilna (ni za tiste z mastno kožo, ker ne matira - kvečjemu obratno),
super podlaga za puder, se nič ne svaljka in gladko maže.
Res sem vesela, da sem končno našla eno dobro in poceni nego, ravno 5-6x cenejša od mojih stalnic.

Jaz sem tudi navdušena nad tem serumom. Nisem pa še nič opazila, da bi se kej svetila. Oziroma imam lep glow po njem. Itak se pa napudram, ja. Za zvečer je pa, kot pravi Jina, vseeno :) Meni je zelo všeč, no....sigurno bom še kupila.
  • 0

• Guests

Posted 31 July 2012 - 11:56 AM

Kar nekaj časa nazaj sem v lekarni kupila dva izdelka od Dermablend (Sabex). In tudi tam sem prejela tisto knjižico, kot pri Nuxe. Sem izpolnila, poslala. In dolgo časa nisem dobila odgovora (oz. testerjev). Včeraj me je pa pričakala kuverta. Že pri Nuxe izdelkih, kot vse tukaj vemo, so zelo velikodušni. Ampak pti pošiljki Dermablend so me pa supeli še bolj presenetiti. Ogromno krem v manjših tubah, šamponi, toniki, geli za umivanje obraza...plus nekaj vzorcev v "navadnem" pakiranju. (vsega skupaj je bilo 7 navadnih vzorcev in 16 raznih ostalih (toniki inp. po 10 ml, kreme v tubah po 5 ml). Plus, da njihovi izdelki pašejo moji koži.

Pa fant mi je en dan vzel v lekarni en paketek La Roche Posay vzorcev. Jih je tudi ogromno v škatli. Mu je celo ponujala, da si vzame 2 škatli, ampak je ostal skromen.
  • 0

#2444 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 07 September 2012 - 12:59 PM

Bila sem v lekarni, kjer sem slučajno naletela na promocije eucerina. In mi je z neko napravo izmerila vlago in maščobo na obrazu. Vlago mam super, maščob pa premalo, čeprav sem bila prepričana (in ona tudi), da bo pokazalo preveč (ker se svetim in mam mozolje). Kakšno kremo bi torej morala uporabljati, da bi dobila več maščob? (nje nisem spraševala, itak mi je priporočala eucerin lipidi nekaj :), ker nisem imela časa tam debatirat)
  • 0

#2445 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 September 2012 - 01:02 PM

Če se svetiš in imaš mozolje res ne vem zakaj bi iskala nekaj kar ti bo zmastilo faco. Ne vem no, jaz ne bi.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2446 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 07 September 2012 - 01:05 PM

ja meni ni bilo jasno, pa je rekla, da koža tako reagira, ker ima maščob premalo, potem pa jih izloča ravno zaradi pomanjkanja... :confused:
  • 0

#2447 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 08 September 2012 - 07:47 PM

Meni je ustrezala rjava Cosmerba, pa sem tudi zelo občutljiva na vse, kar povrzoča mozolje. Jo bom letos spet kupila.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2448 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 08 September 2012 - 11:36 PM

Jaz jo uporabljam ze pet let in je res najboljsa krema na svetu, upravici ceno. Kupila sem jo pa marca, mazem se 1-2x na dan in mam se pol loncka.
  • 0

After all this time?

Always.

#2449 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85887 posts

Posted 08 September 2012 - 11:40 PM

Meni pa ni prevec vsec, pretezka je pa pusti mi film na kozi in tezko se razmaze. Mozoljev mi pa ni povzrocala.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2450 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 09 September 2012 - 09:54 AM

Pa je ta krema dobra za obraz? Sem na netu pogledala in piše:
Rjava energijsko prevodna krema za:
-brazgotine po operacijah
-opekline (sončne, termične…)
-sončne alergije
-nego kože po obsevanju
-podpludbe, (takoj po zlomih, zvinih)
-herpes
-akne
-žulje, dekubitus
-ture
-rdečico po britju
-iritirano kožo po depilaciji, zaradi rentgenskega in laserskega obsevanja
-podočnjake
-zvini - ko je še podpludba
-po lepotnih operacijah, liposukciji
-problem zacelitve ran pri sladkornih bolnikih – pospeši celitev
-masažo presredka pred porodom – kremo lahko nanesemo na sluznico
-občutek napetosti v dojkah v času dojenja
-razpokane prsne bradavice
-kožna vnetja, pordelo kožo in plenične izpuščaje pri dojenčkih
-hitrejše zaraščanje popka pri dojenčkih
-rdečki, ošpice, noricE

Vse drugo :)
  • 0

#2451 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 09 September 2012 - 02:28 PM

Hitrejše celjenje se pozna 100%. Na vsake toliko se vračam k njej ker je taka univerzalna krema.
Za obraz je dobra, ja, ampak je pa res bolj težka in gosta in za dnevno nego manj primerna.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2452 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23279 posts

Posted 09 September 2012 - 02:42 PM

Tudi meni je bila dobra, sem jo nekaj časa redno uporabljala. Je pa res bolj težka. Trenutno mi pašejo lažje kreme. Tudi meni ni povzročala mozoljev, vendar mi pa tudi ni naredila bolj čiste kože, ampak to mi je itak nobena krema, ki je proti mozoljem ne.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2453 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 09 September 2012 - 02:51 PM

Missy, slabega ti ziher ne bo nič naredila, nima nobenih kislin ali česarkoli škodljivega notri, mislim da je cela precej naravna, saj pravim, jaz jo mam že pet let izključno za obraz imam kar precej lepo kožo, kar pa mam nepravilnosti sem si pa večinoma sama kriva, ker miniaturno pikico razpraskam v pol cm hrasto. :/ Jaz imam tut bolj suho kožo, in mi ni nič pretežka, ob začetku mazanja sem mela pa velik mozoljev, pa hkrati kožo, ki se mi je luskala, ker je bila suha. Je Cosmerba odpravila oboje. Jaz je res ne menjam več, ziher jo bom kupovala, dokler jo bojo delali.
  • 0

After all this time?

Always.

#2454 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 09 September 2012 - 04:37 PM

Aha, hvala :) Sem pogledala sestavine in vaše ocene in zgleda kar obetavno...
  • 0

#2455 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85887 posts

Posted 09 September 2012 - 04:45 PM

Jaz sem se odločila, da ji dam še eno priložnost, jo bom uporabljala ponoči in čez dan, kadar sem nenamazana. Imam zadnje čase obupne probleme s kožo, ne vem, od česa, tudi nobena vlažilna krema mi ne odgovarja, kar obsedi na koži, navlaži pa nič.

Se še kateri dogaja, da ji koža pordeči nekaj časa po nanosu? Jaz sem kot kuhan rak, potem pa mine. Peče me sicer ne, tak topel občutek je, kot da bi se nekaj dogajalo, lol.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2456 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 09 September 2012 - 04:50 PM

Se še kateri dogaja, da ji koža pordeči nekaj časa po nanosu? Jaz sem kot kuhan rak, potem pa mine. Peče me sicer ne, tak topel občutek je, kot da bi se nekaj dogajalo, lol.

Ja! Ravno to se mi je dogajalo pri Baleinem Aqua serumu. Ko sem se namazala, mi je kar nekako zakuhalo v obraz. Prav neprijeten občutek. Pri drugih kremah nisem opazila.
  • 0

#2457 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 09 September 2012 - 05:01 PM

Tudi meni se to dogaja, ampak samo pri določenih izdelkih.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2458 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 10 September 2012 - 01:42 AM

ja meni ni bilo jasno, pa je rekla, da koža tako reagira, ker ima maščob premalo, potem pa jih izloča ravno zaradi pomanjkanja... :confused:

To ni čisto nelogično. : ) Če kožo neguješ s preagresivnimi izdelki, ki jo izsušujejo, se bo koža dodatno mastila, da bo nadomestila z agresivnimi izdelki odstranjeno maščobo.
Jaz imam normalno do mešano kožo, na T predelu se po uporabi krem začnem svetiti, pore na tem področju so razširjene. Če se mažem z olji (npr. http://www.cudovita....l=&fromsearch=1) koža kar sije - v dobrem smislu ; ), edino pore mi olja dodatno razširijo, tako da jih ne morem uporabljati za vsakodnevno nego.

Rjava Cosmerba je tudi meni pretežka za obraz, mi je pa super za vse ostale predele telesa in namene uporabe, jo imam vedno pri roki.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2459 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23279 posts

Posted 10 September 2012 - 01:32 PM

Jaz jo bom mogoče tudi še kdaj kupila, za pozimi, sploh za čez noč bi bila fajn.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2460 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 18 September 2012 - 10:12 PM

Jaz imam obraz v razsulu, pore so zapacane od vseh krem in moram nujno h kozmetičarki, problem pa je, da mi je zaradi M+obupne prehrane+ful stresa v zadnjih dneh butnilo ven ogromno nekih mozoljev (na čelu sem imela tak podkožni mozolj, da sem imela prav bulo v premeru 3cm!? o.o) in bo za njimi ostalo ogromno flekov. Sicer imam mastno kožo, ampak jo bom zdaj izsušila z glino, da probam vsaj malo pomirit kožo, a bo Cosmerba kljub temu kul? Bi jo mazala ponoči, po moje ne bi smela bit problematična?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users