Sej ne, da ne izgleda dobro, samo sem je navajena z reklam, tam ko je vsa popeglana

Posted 23 January 2021 - 01:16 PM
Posted 23 January 2021 - 01:22 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 January 2021 - 10:49 PM
Jaaa! Jaz sem bila kar živčna poleg.Jaz tudi, mi je fajn, ampak smešno, ker kao Mariborčani govorijo ljubljansko
še ta, ki igra onega mladega kriminalista, pa je Mariborčan.
Posted 25 January 2021 - 12:33 PM
Mene je pa včeraj pri Vrenku presenetilo, da je igral moj bivši sošoloec
Serija je solidna, za pogledati.Se pa opaža dvig kvalitete na splošno.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 January 2021 - 01:13 PM
― V. Van Gogh
Posted 25 January 2021 - 02:16 PM
Ja, res Jure Ivanušič izpade pristno.
Jurija Drevenška se spomniš s Prve, Kalypso?
Posted 25 January 2021 - 07:54 PM
Serija je solidna, za pogledati.Se pa opaža dvig kvalitete na splošno.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 January 2021 - 08:02 PM
― V. Van Gogh
Posted 25 January 2021 - 08:02 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 January 2021 - 08:25 PM
Posted 25 January 2021 - 10:30 PM
Skodilo pa ne bi, ce bi bil kdo za pogledat.
Posted 26 January 2021 - 12:49 PM
Posted 26 January 2021 - 12:55 PM
Saj jaz tudi ne, njega poznam, ker smo se družili, moj bivši je bil pri Impro ligi in tehnik na Prvem odru.
Posted 26 January 2021 - 01:08 PM
Posted 02 February 2021 - 12:03 AM
― V. Van Gogh
Posted 02 February 2021 - 12:45 AM
Gold digger 1. del
Posted 02 February 2021 - 08:06 AM
Posted 02 February 2021 - 09:22 AM
A Gold digger so še vsi deli v RTV arhivu?
Midva sva potem pogledala še zadnji del The Queen`s gambit. Splošni vtis - ni mi bila slaba serija, ampak spet pa ne tako fantastična kot večini vam ostalih.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 02 February 2021 - 10:08 AM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users