Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#2441 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86647 posts

Posted 23 May 2010 - 05:10 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 23. 5. 2010 - 18:00) View Post

^ Meni je pa ta film bil res všeč. Pa nobenemu, za katerega sem pričakoala, da mu bo, ni tak zelo. cry.gif

Mogla bi še zraven napisat, da gre meni ob večini romantičnih komedij na jok, tako da je zame zelo nadpovprečen film v svoji kategoriji. XD

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2442 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2010 - 05:38 PM

Ok, sedaj sem malo boljše volje. ;P

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2443 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 23 May 2010 - 05:43 PM

It's Complicated z Merly Strep na čelu je meni bil ful fajn film thumbup.gif
  • 0

#2444 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2010 - 06:04 PM

thumbup.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2445 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86647 posts

Posted 23 May 2010 - 06:07 PM

LOL

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2446 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 23 May 2010 - 06:10 PM

Jaz sem mu dal verbalno oceno 6,5-7. sleep.gif
  • 0

#2447 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2010 - 06:17 PM

w00t2.gif

• 0

#2448 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 May 2010 - 06:23 PM

Meni je bil tudi soliden film, jaz ga ocenjujem s 7 ali celo šibko 8. Pa dober konec mi je bil. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2449 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 25 May 2010 - 09:29 AM

Jaz komaj čakam septembra ko pride ven Resident Evil afterlife(4) v 3D woot.gif OMG meni so se učke zasolzile ko sem to videla, življenje se mi je polepšalo, resident evil so mi eni izmed najljubših filmov.
Trenutno so trije:
Resident evil,
Tule se v bistvu začne, neko farmacevtsko podjetje ima enega znanstvenika čigar hči je hroma, on je naredil zdravilo, ki bi ji pozdravilo mrtve živce v nogah zato, da bi lahko ponovno hodila. No v tej farmaciji ki se imenuje Umbrella pa jim je virus ušel in mrtvi ljudje so postajali zombiji. Obstajalo je neko dekle Alice(Milla Jovović, I love her i love her wub.gif), na njej so sprobvali kao to zdravilo/virus zato je bila imuna na ta virus, vendar je imela ful moči.
Resident evil apocalypse
Resident evil extinction

Zdej pa bo še afterlife

Bom dodala ostalo kasneje, ker trenutno nimam več časa biggrin.gif
  • 0

#2450 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 May 2010 - 09:37 AM

Meni tale ves pomp okoli 3D efekta ne porajta, ker me do zdaj še ni uspel prepričat.

QUOTE(Immortelle @ 20. 5. 2010 - 22:56) View Post

IPB Image

Tooth Fairy

laugh.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif

Ta igralec zmaga. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2451 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 May 2010 - 09:44 AM

Včeri pogledala Hangover, OMFG lol1.gif ! Po dolgem času sem se dejansko iz srca nasmejala eni komediji. Debilno, ampak vseen. laugh.gif
  • 0

#2452 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 25 May 2010 - 09:49 AM

Meni je bil pa Hangover ena čisto podpovprečna komedija, pa še smešna mi ni bila večino časa. So bile svetle izjeme, ampak me je pustil film precej hladno.
Verjetno sem glede na vse pohvale pričakovala preveč... ermm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2453 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 May 2010 - 10:52 AM

Hangover je bil meni beden, brezvezen.
  • 0

#2454 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 25 May 2010 - 11:11 AM

IPB Image

Taxidermia

Če bi radi videli film, ki ga zlepa ne boste pozabili, potem poglejte Taksidermijo, ki naredi vse, da bi bila nepozabna.
Taksidermija je zgodba o treh moških različnih generacij, o dedku, očetu in sinu, ki jih povezujejo ponavljajoči se motivi. Dedek, ordonanc med drugo svetovno vojno, živi v svojem domišljijskem svetu. Hrepeni po ljubezni. Oče je uspešen hitri jedec v povojnem času. Vnuk gači živali. Njegovo hrepenenje je nekaj mogočnejšega - nesmrtnost.
Zgodovinska dejstva in nadrealizem se prepletajo v magični realizem, podobno kot v mojstrovinah kolumbijskega pisca Gabriela Garcíe Marqueza in Madžara Lajosa Partija Nagyja, čigar dve zgodbi sta tudi predlogi za scenarij. Režiser György Pálfi je nato dodal še tretjo zgodbo, ki govori o vnuku.
Film ni primeren za mlajše gledalce, ali za tiste z občutljivim želodcem.

To pa je en fucked up film. Res. ohmy.gif
Poln raznih perverznosti, šokantnih prizorov, ogabnosti...

Dam mu 7/10 za izvirnost.
  • 0

#2455 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46160 posts

Posted 25 May 2010 - 11:19 AM

Meni je bil pa Hangover dober. Se strinjam z Plain Jane... debilno, a vseeno za nasmejat. smile.gif
  • 0

#2456 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 May 2010 - 03:53 PM

QUOTE(Immortelle @ 25. 5. 2010 - 12:11) View Post
Taxidermia

To pa je en fucked up film. Res. ohmy.gif
Poln raznih perverznosti, šokantnih prizorov, ogabnosti...

Dam mu 7/10 za izvirnost.

Aha. Jaz mu dam kar 8.
In priporočam vsem sladokuscem. twisted.gif

• 0

#2457 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 25 May 2010 - 03:58 PM

IPB Image

The Haunting in Connecticut

Piše se leto 1987. Mladi Matthew Cambell boleha za redko obliko raka in hodi na obsevanja v bolnišnico v ameriškem Connecticutu, zato njegova družina v bližini kupi hišo in se tja preseli.
V kleti stare hiše najdejo zaprašeno mrtvašnico in odkrijejo, da je stavba nekoč služila skrivnostnim spiritualnim seansam, nakar se je tam zgodil strahoten zločin, povezan tudi z ropanjem grobov na bližnjem pokopališču in skrunjenjem trupel.
Matthewu se začnejo prikazovati pošastne podobe, vendar halucinacije pripisuje svoji bolezni, dokler na brutalen način ne ugotovi, da so njegovi prividi resnični in hišo dejansko obsedajo zli duhovi.
Posneto po resnični zgodbi, ki je v osemdesetih več let obsedala ameriške raziskovalce paranormalnega.

Kar dobra grozljivka. Ne more se primerjat z The Ring, ali čim podobnim, a ima svoj čar. smile.gif
7/10
  • 0

#2458 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 28 May 2010 - 02:30 PM

IPB Image

When in Rome

Tako bruhalne romantične komedije pa že dolgo ne!
Kar trikrat sem začela gledat, pa me je vsakokrat minilo, da bi pogledala kaj več od prvih 15 minut.
Danes sem se končno prisilila, pa mi je žal. Groza. Potrata časa.

2/10 down.gif
  • 0

#2459 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 29 May 2010 - 10:32 PM

IPB Image

Valhalla Rising

"Po dolgih letih suženjstva na Škotskem mutastemu bojevniku Enookemu s pomočjo dečka Areja končno uspe zbežati. Skupaj se vkrcata na vikinško ladjo, odločena, da se vrneta v Skandinavijo in se pridružita krščanskim križarjem. Za Enookega je to tudi pot odkrivanja svojih korenin. Ladjo zajame nevihta in po štiridesetih dneh se posadka znajde v reki sredi nenavadne, a obenem čudno znane pokrajine. Ko se izkrcajo, padejo v zasedo nevidnih napadalcev. Žrtve padajo ena za drugo in nikomur ni čisto jasno, kje se sploh nahajajo in ali ta kraj
morda ne obstaja samo v njihovi domišljiji. Enooki pa je postavljen še pred eno preizkušnjo: ko Areja zajamejo napadalci in razkrijejo svojo identiteto, ugotovi, da je našel dom. Toda za kakšno ceno? Bo rešil dečka ali svojo dušo?"

Tako obetaven poster in zgodba, pa tako beden film. sad.gif
Škoda, škoda.
Bedna zgodba, vse se odvija takoooo počasi, z malo dialoga.
Večino časa gledamo nekaj moških, ki ždijo na ladji, v grmovju ali nekje na hribih.
Glavni junak je nem.

Malo akcije na začetku in koncu, a to ni omembe vredno.

Potencialno bi to bil lahko odličen film, a to ni. Grozno dolgočasen - prava mojstrovina, kako jim je lahko iz take zgodbe uspelo narediti kaj tako zelo dolgočasnega.

yawn.gif

1/10
  • 0

#2460 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 May 2010 - 02:37 AM

QUOTE(Kinky @ 3. 1. 2009 - 13:19) View Post

MIRRORS (2008)[/size][/b]

IPB Image

Kiefer Sutherland - hubba hubba. twisted.gif

Sicer se gre še za en remake, ampak meni je bil všeč. Zanimiv koncept zgodbe z malo nenavadnim koncem.

Priporočam vsem ljubiteljem horrorja, dobrega that is.

Ocena: 8/10.

Jacko, oujeah! cool1.gif

No, končno sem ga tudi jaz pogledala.
Dobra ideja, lahko bi bila bolj dodelana.
Film napet, nastopajo privlačni ljudje (Jacko itak, njegova žena je hot, prav tako sestra). laugh.gif
Predvsem mi je bil všeč konec. Bogi Jacko. cry.gif

7/10

QUOTE(Immortelle @ 22. 5. 2010 - 18:10) View Post

IPB Image

The Eye

Sem presenečena, ker pred današnjim brskanjem po Partisu za ta film še nisem slišala.

Zgodba o slepi ženski, ki s presaditvijo roženic spet spregleda.
A z roženicami dobi še nekaj več - videvati začne nenavadne stvari.
Ste že slišali za "celični spomin"?

7/10

Moja ocena tega filma je precej nižja.
Skrajno glupo predstavljena zgodba (ki ima sicer precejšen potencial),
film mi je bil nasploh dolgočasen izredno,
Jessica Alba s svojim netalentiranim igranjem še dodatno potencira nekvaliteto.

2/10

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users