Jump to content

Photo

MATURA

• Please log in to reply
4072 replies to this topic

#2441 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 24 May 2009 - 01:19 PM

Js mam v sredo ekonomijo. Ne morete si predstavlat kok je to snovi, je približno kot vsi ostali skupaj predmeti krat 2. Beeeedaaaa down.gif . Za slovko sploh ni časa.

Ka ve mate še ponavljanja drug teden? K mi jih nimamo.
  • 0

#2442 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 24 May 2009 - 02:35 PM

Ne, smo imeli v čet in pet, ampak jaz nisem šla na nobenega.

fifa, dej prooosim smile.gif
  • 0

#2443 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 24 May 2009 - 02:47 PM

Goddess jaz sem imela tudi ekn za maturo pa se mi ni zdelo da je ful veliko snovi. No mogoče se mi ni zdelo da je veliko, ker smo v četrtem letniku poleg redne snovi, ponavljali in pisali še vso snov za nazaj za vsak letnik.
Na maturi je pa fajn, ker so polovica mature krogci za obkroževat.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#2444 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 24 May 2009 - 04:24 PM

^Mene bolj skrbi druga polovica biggrin.gif . Ma bo že.
  • 0

#2445 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 May 2009 - 08:24 PM

Bravo, jaz še zmer nisem začela. Ok, za matematiko sem mela ta teden vsak dan inštrukcije, za angleščino sem rešila par pol (eh, al sem mela vse pike al pa samo pol, odvisno kaj dobiš), za slovenščino si bom pogledala besedilne vrste, ampak nuuujno moram sociologijo, tega je ful. Sej kokr sem gledala se ful spomnim, samo bi rada vse šla še enkrat čez. Nad nemščino sem pa obupala. Bo kar bo.
  • 0

#2446 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86488 posts

Posted 24 May 2009 - 09:50 PM

Nemščina sploh ni tok težka, večina stvari je precej podobnih kot pri ang., je pa recimo slušni del 500X lažji, malo manj kot črkuje ti vsako besedo. biggrin.gif Mislim da so tri besedila, iz tega so pol vprašanja, slovnica je pa za obkroževat (no, to mi je blo kr neki, ker so ble možnosti čist podobne, in se bolj kot ne ugibala. oops.gif ). Ampak sej si verjetno kej pogledala stare pole, ane?

Ustni del tut ni težek, čeprav sem mislila, da je manj stvari (se mi zdi, da ustni pri nem. najdlje traja huh.gif ).

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2447 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 25 May 2009 - 09:17 AM

Js pa obupavam nad info k vidm kolk jo je velik. Ampak pol sva se pa s kolegico skupej učile (ona zgodovino) in sm vidla kolk je pr infi malo snovi biggrin.gif

Pa še od seminarskih sm dobila pri gefi 20/20 pri infi pa 23/25 tako da me infa ne skrbi preveč. samo še mal biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#2448 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 May 2009 - 09:36 AM

QUOTE(Jinadaze @ 24. 5. 2009 - 22:50) View Post

Nemščina sploh ni tok težka, večina stvari je precej podobnih kot pri ang., je pa recimo slušni del 500X lažji, malo manj kot črkuje ti vsako besedo. biggrin.gif Mislim da so tri besedila, iz tega so pol vprašanja, slovnica je pa za obkroževat (no, to mi je blo kr neki, ker so ble možnosti čist podobne, in se bolj kot ne ugibala. oops.gif ). Ampak sej si verjetno kej pogledala stare pole, ane?

Ustni del tut ni težek, čeprav sem mislila, da je manj stvari (se mi zdi, da ustni pri nem. najdlje traja huh.gif ).

Ja, sej men je lažji če moraš iz besedila iskat odgovore. Bo že, I guess. K do zdej sem več ali manj delala slovnico, pa grem stavit da bom lih tako ugibala. laugh.gif
Zdele se učim sociologijo, hvalabogu sem skos delala čez leto in mam lastne zapiske, tako da vem kje mam kej. Pa jaz ne bi celega dneva zabila pred zvezkom. oops.gif
  • 0

#2449 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 May 2009 - 01:53 PM

Mene je strah gefe. ermm.gif
  • 0

#2450 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 May 2009 - 09:46 PM

Zdele sem delala tiste pole iz Čez prag besedila, fak of, jaz moram kdaj še navodila 2x prebrat. laugh.gif V bistvu mi gre ful slabo, sploh tam kjer moraš kej utemeljit pa ti nabije 9 pik. rolleyes.gif A ma katera doma tist plonk za slovenščino pa lahko skenira?
  • 0

#2451 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 26 May 2009 - 07:54 AM

Ja imam jaz smile.gif Ti skeniram popoldne, ko bom doma oki? smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#2452 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 May 2009 - 08:53 AM

O ja, pretty please. V bistvu samo če je uporabno. Sej je a ne? biggrin.gif Rada bi mela vse na kupu, od tega navezovanja (s pozaimljanjen, nadpomenko...) do tega kaj je v pogovoru replilka. Hvala. tongue.gif
  • 0

#2453 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 May 2009 - 09:02 AM

Na koliko straneh pa je to?
  • 0

#2454 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 26 May 2009 - 11:27 AM

Jst bom padla info.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2455 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 26 May 2009 - 11:41 AM

Še zanima me neki: če padm zdej en predmet, a morm v jesenskem roku še enkrat celo maturo al sam tisti predmet?
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2456 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 26 May 2009 - 12:28 PM

sam tisti predmet

aja še neki....ne boš padla tongue.gif
  • 0

#2457 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 May 2009 - 12:32 PM

Brokoli, dej nehi ga srat, vsi smo naredili in boš tudi ti!!! smile.gif Boš videla, nam boš dala prav, ko boš dobila spričevalo. happy.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2458 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 26 May 2009 - 01:33 PM

Ja ampak lejte, jst vem kok znam in kok ne, in men to res ne gre v glavo, ful morš vedt in učbenik ma 440 str, jst sm šele tm na 150 pa še to si sam berm pa izpisujm. Jutr mam pa maturo. Mislm valda, upam, da bom nardila. Sam se useen prpravljam na poraz, da ne bo pol preveč strašno pa hudo. ermm.gif
  • 0

#2459 sunny

sunny

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts

Posted 26 May 2009 - 03:38 PM

je kera pisala danes španščino?? meni je bla ful težka, sploh slušno, tudi bralno, eh vse ... :=/
vedno do zdaj je blo na osnovnem treba pisat pismo, danes pa smo mogli reklamo...
  • 0
Včasih se smejiš, pa nihče ne opazi tvojega nasmeha. Včasih jočeš, pa nihče ne opazi tvojih solz. Poskusi prdnit =)

#2460 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 May 2009 - 05:06 PM

Jao mene daje rahla panika pred slovenščino. cry.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users