Jump to content

Photo

Slike vaših hišnih ljubljenčkov

• Please log in to reply
5577 replies to this topic

#2441 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46129 posts

Posted 18 October 2008 - 07:09 PM

Muri wub.gif cry.gif Isti kot naš Muri.

Lepe žverce so vse.
  • 0

#2442 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 October 2008 - 07:19 PM

Meni se zdi, da so kar vsi mački ošabni. laugh.gif sleep.gif

Hehe, ma velika ušesa!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2443 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 18 October 2008 - 07:28 PM

Na trenutke moj, a me ima za popolnoma svojo ;)

IPB Image
  • 0
IPB Image

• Guests

Posted 18 October 2008 - 08:16 PM

Luštkan je. Res izgleda vesel smile.gif
  • 0

#2445 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 18 October 2008 - 09:01 PM

Predzanj slika mačkona je res dobra! smile.gif

Anja: Tvoje slike ne vidim wink.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2446 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 18 October 2008 - 10:02 PM

Kok sta lepa tigrčka. wub.gif
Mački so resnično najbolj zakon živalce in daleč najlepši.
  • 0

#2447 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 19 October 2008 - 12:42 PM

Uršolinkica ful so lušni.Sploh tasivi so mi všeč...pri nas se trenutno zadržuje ena taka tigrasta, ki je nedolgo nazaj skotila na našemu podstrešju na vrtu kjer imamo občasno mačjo porodnišnico. biggrin.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#2448 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 19 October 2008 - 06:34 PM

Ja men sta mačkota tut ful všeč, samo Muri ju ne mara kej preveč ampak se jih je že navadu biggrin.gif

Včeraj si je ta temno siv domišlov, da si na moji roki lahko kremple brusi huh.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

• Guests

Posted 19 October 2008 - 07:09 PM

naš šestnajstletnik

IPB Image
  • 0

#2450 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 October 2008 - 12:04 PM

To sta moja dva razbojnika. laugh.gif Ayla nagaja mački in je ne pusti it ven na wc. biggrin.gif

IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2451 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 20 October 2008 - 12:13 PM

PurePoison, kok lepa slikca. Pa take lepe oke ma kužaaa. ta slika je direkt za v okvir!!

Sarah, ta slika je tud hecna k prov zgleda, kako si ju presenetila in sta oba naenkrat nazaj pogledala. Naslednji trenutek, pa sklepam, sta si pa takoj začela nazaj nagajat. smile.gif
  • 0

#2452 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 October 2008 - 12:15 PM

Jah, kaj pa. tongue.gif Sej potem se je mačka naveličala in je stekla k drugim vratom poskušat srečo. laugh.gif Ayla pa za njo, itak. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2453 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 October 2008 - 01:08 PM

PurePoison,
čudovita slika, taki mili je gor!

Sarah,
tvoja dva sta se pa prav postrojila! laugh.gif
Pa si sicer skos nagajata in si greta na živce - ali je tudi kaj prijetnega druženja? laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2454 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 October 2008 - 01:13 PM

Me ne veš, sej to nagajanje ni žleht nagajanje (razen včasih iz Ayline strani, ko mačka dobi kaj za jest ona pa ne laugh.gif ), se tudi igrata in tako, ampak ne dosti ker je mačka redkokdaj od volje, ima že svoja leta in ji gre včasih Ayla na živce he he. Ko je od volje pa se podita gor in dol po hiši. Ayla ji najraje nagaja tako da ji ne dovoli it ven ko hoče it na wc, Ayla se postavi pred vrata, se zapiči čisto do vrat in tam bo stala tudi pol ure če bo treba, samo da ne more it ven laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2455 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 October 2008 - 01:19 PM

Tole z lulanjem je pa resno ekstremno smešno. laugh.gif
Strašno hecni sta na sliki.
Prav primerne frise mata glede na vlogi - ena je stražar, druga sitna, ker jo lulat, haha.
  • 0

#2456 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 20 October 2008 - 07:36 PM

Kok mate lepe žverce vse! wub.gif wub.gif No, dodajam pa še našega kosmatinca Bineta. Ga imamo ene 3tedne že sedaj. smile.gif Pravi razbojnik je. Hiša je že čisto v razsulu. biggrin.gif
Tukaj se crklja na moji postelji:
IPB Image

Edit: Igrača med igračami biggrin.gif
IPB Image
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#2457 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 October 2008 - 08:04 PM

Bina biggrin.gif . Ful posrečeno ime, upam da je tudi žverca posrečena wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2458 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 20 October 2008 - 08:07 PM

QUOTE(crna @ 20. 10. 2008 - 20:04) View Post

Bina biggrin.gif . Ful posrečeno ime, upam da je tudi žverca posrečena wink.gif .

Ne, ne. Bine je. Maček. biggrin.gif Se opravičujem, če sem čudno napisala. wink.gif Jap, in tudi žverca je posrečena. Zelo! Se je že celi familiji zelo priljubil. smile.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#2459 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 20 October 2008 - 08:46 PM

Kolk ima zanimivo pozo zadnja mačkica!

To je pa moj novi prijateljček in družinski član, sicer posvojenec.

IPB Image

IPB Image

IPB Image
  • 0

#2460 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 October 2008 - 10:32 PM

fifa,
na prvi sliki se kar čuti, da je pravi Hitler. laugh.gif

celia,
noro lep zeko! Pa totalno huda barvna kombinacija, kar malo hipnotična. ;-)
Na zadnji sliki je taaaaak lušten.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users