Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36395 replies to this topic

#24561 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 December 2011 - 02:24 AM

Ne moreš pa poslati kot oboje - kot prednostno priporočeno?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#24562 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 December 2011 - 07:46 AM

Ja, lahko.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#24563 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 13 December 2011 - 08:15 AM

Ma v bistvu bi poslala eno darilo v Nemčijo. Ni spet tako pomembno niti vredno, ne bi pa tudi rada, da se izgubi. down.gif V bistvu bi me poštnina za priporočeno stala več kot samo darilo. laugh.gif
  • 0

#24564 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 December 2011 - 12:18 PM

Jaz nikoli ne pošiljam priporočeno ker je BV, jaz sem še zmeraj vse dobila.
Pošlji samo prednostno, ker če pošlješ navadno se zna zavlečt tudi za en mesec, LOL, sploh pa ob tem času.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#24565 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 13 December 2011 - 06:15 PM

Ok, hvala za nasvet!!
  • 0

#24566 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 December 2011 - 07:26 PM

Jaz sem tudi danes poslala prednostno, pride 40 centov več, v Anglijo. Res majhen paket, lahek, poštnina: 5 evrov. blink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 13 December 2011 - 09:33 PM

A mogoče veste kje bi se dalo kupiti malo večji uničevalec dokumentov (čez 30 litrov)? Namenjeno je za darilo. Samo na eni spletni strani sem našla večje, samo je bila cena 600 € in gor rolleyes.gif
  • 0

#24568 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 December 2011 - 09:39 PM

Na mimovrste si gledala?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#24569 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46644 posts

Posted 13 December 2011 - 09:54 PM

Jaz sem letos januarja pošiljala v Anglijo priporočeno prednostno pismo in je potrebovalo več kot mesec dni, da je prišlo do naslovnika. butl.gif Tako da tudi prednostno ni ravno garant, da bo prišlo hitro na cilj.
  • 0

• Guests

Posted 13 December 2011 - 10:28 PM

Fluffy, sem malo pregledala ja. Pismo, drage so te zadeve...
  • 0

#24571 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 December 2011 - 10:36 PM

Drage so, ja. Mi ga imamo sicer tudi, ampak je bil okoli 200€, bolj majhen.
  • 0

#24572 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 13 December 2011 - 10:43 PM

QUOTE(Kinky @ 13. 12. 2011 - 19:26) View Post

Jaz sem tudi danes poslala prednostno, pride 40 centov več, v Anglijo. Res majhen paket, lahek, poštnina: 5 evrov. blink.gif

what? če je po ceniku na internetu do 500g okrog 7€?
  • 0

#24573 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 December 2011 - 10:46 PM

? Pa kje ve to gledate? ermm.gif Po ceniku pošte slovenije je do 500g 3,76€. Navadno. Če pa prednostno je pa + 0,4€.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#24574 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 December 2011 - 10:46 PM

Ej, ne vem, noter sem dala 2 x Marshmallowse, res so lahki, no; toliko me je prišlo.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#24575 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 13 December 2011 - 10:48 PM

A se da ob dostavli GLS plačat s kartico?
  • 0

#24576 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89684 posts

Posted 14 December 2011 - 12:15 AM

Sploh nisem vedela, da se kje pri dostavi da plačat s kartico. Sem imela pa zdaj ravno eno slabo izkušnjo z GLS, 3x sem morala klicat, da so končno blagovolili dostavit paket, pa še to ni možno ob drugem terminu, kot zjutraj/dopoldne.
rolleyes.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#24577 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4747 posts

Posted 14 December 2011 - 09:45 AM

Iščem eno kremo oz. losjon za telo, ki bi bil za zelo suho kožo. Kupila bi jo za očeta, ker ima zdj pozimi res težave s tem. Je pa zelo zahteven, ne želi si mazat olja, ker se mora hitro vpijat. Priporočljivo bi bilo,če krema ne bi bila preveč odišavljena. Nazadnje sem mu kupila od Scheller-ja eno, mislim, da mandelj al kaj je že in mu je bila premalo. Ima mogoče katera idejo kaj naj mu vzamem?
  • 0

#24578 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 14 December 2011 - 09:50 AM

QUOTE(Sarah @ 13. 12. 2011 - 22:46) View Post

? Pa kje ve to gledate? ermm.gif Po ceniku pošte slovenije je do 500g 3,76€. Navadno. Če pa prednostno je pa + 0,4€.

Aja, sori ja, jaz sem imela v spominu za priporočeni pa sem pomešala. biggrin.gif Kinky, poglej koliko g je na pakungi. Jaz nameravam poslat 2 kavi in 2 čokoladi (slovenske dobrote se razume biggrin.gif ), pa mi nanese okrog 400g.

bellini, kaj pa Loccitane oz. katera koli druga firma, samo da je karitejevo maslo not?
  • 0

#24579 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 14 December 2011 - 10:01 AM

QUOTE(Freya_ @ 14. 12. 2011 - 9:50) View Post

Aja, sori ja, jaz sem imela v spominu za priporočeni pa sem pomešala. biggrin.gif Kinky, poglej koliko g je na pakungi. Jaz nameravam poslat 2 kavi in 2 čokoladi (slovenske dobrote se razume biggrin.gif ), pa mi nanese okrog 400g.

IPB Image krat 2 sem poslala, pa še ene robčke od Palome laugh.gif laugh.gif , in je pršlo prednostno 4.95 evra, prisežem. cry.gif

• 0

#24580 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 14 December 2011 - 10:05 AM

Aaa, ampak si verjetno morala poslat kot paket a ne? Ker je preveliko da bi šlo v kuverto?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users