Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36395 replies to this topic

#24521 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28612 posts

Posted 11 December 2011 - 04:28 PM

Mislim da so ja.

http://www.google.si...1t:429,r:6,s:21
slika biggrin.gif
  • 0

#24522 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5270 posts

Posted 11 December 2011 - 04:37 PM

Waw, nisem vedela, da jih je toliko smile.gif Hvala.
A misliš, da bi me morala bolet, če je to to? (saj če ne bo do konca tedna bolje, bom šla k zdravniku, ampak se mi zdi, da se že manjša, pa ne da se mi za vsako malo rečt hodit do njega)

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#24523 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28612 posts

Posted 11 December 2011 - 04:39 PM

Ne, ni nujno, da bolijo. Zadnje čase ful opažam, da jih ima ogromno folka povečane in vsak posebej je čist paf, ko jih zatiplje. Bezgavk imamo itak ogromno... smile.gif
  • 0

#24524 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5270 posts

Posted 11 December 2011 - 04:42 PM

Mnja, drugače se ne bi sekirala, ampak so vseeno na glavi, pa ravnokar je bila ena družinska kolegica operirana, ker so ji odkrili tumor na možganski ovojnici in sem še rahlo pod vplivom smile.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#24525 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 11 December 2011 - 05:06 PM

a se lahko krema za noge od loccitana uporablja tudi za roke, al se ne vpije dobro ali kaj podobnega?
  • 0

#24526 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 11 December 2011 - 05:12 PM

Glede Loccitana ne vem, ampak jaz bi raje uporabljala obratno, torej kremo za roke tudi na nogah. Ker kreme za noge imajo vedno nek čuden, drugačen vonj. biggrin.gif
  • 0

#24527 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 December 2011 - 07:08 PM

Odvisno. Jaz imam same kvalitetne in dišeče kreme za podplate, ki bi jih lahko brez problema uporabljala za
roke, vendar so preveč mastne. Ene kreme pa so slabe, polne mentola, itd. in bi dražile potencialno poškodovano
kožo na rokah.
levck, če imaš od L'Occitanea npr. sivkino, jo brez problema uporabljaš za roke.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#24528 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89684 posts

Posted 11 December 2011 - 07:10 PM

Mene kar zaskomina, ko pomislim, da bi si z Gehwol kremo mazala roke, uf. >.<

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#24529 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 December 2011 - 07:16 PM

Ja, lahko bi si. XD
No, pri L'Occitaneovih kremah mi to ni problematično (se mi zdi, da niso sestavinsko kaj bistveno drugačne kot
pa kreme za roke), pri kakšni Gehwol kremi ali pa Kneipp maslu za podplate pa že nekoliko bolj.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#24530 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 11 December 2011 - 09:37 PM

ja, je sivkina, najbol da dam ocenit sestavine pa je, hvala smile.gif

ma ne, sam ni sivkina..biggrin.gif
  • 0

#24531 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29670 posts

Posted 11 December 2011 - 11:44 PM

QUOTE(Nila @ 3. 12. 2011 - 5:56) View Post

Tale mi je prišel na misel: http://www.fluxus-hostel.com/ (pri Nami)

Nisem pa preverjala cen in zasedenosti. Preden se je zamenjal lastnik, sem bila bolj na tekočem.

Kaj pa tale ponudba, do kdaj rabi? Kuponi veljajo do 10. 3. 2012.
http://www.kolektiva...otela-park.html

Samo je za 2 osebi ... hmm.gif Ceneje kot kak hostel ni, če bi bil sam v sobi, ampak če bi si delil sobo še s kom, bi prišlo dokaj poceni. Lahko vnovči 10 kuponov.

Hvala!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#24532 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12974 posts

Posted 11 December 2011 - 11:58 PM

Planetka, v Fluksusu sem bila lansko leto kakšnih par dni v edini privat sobici. Je sicer zelo mini, komaj se obrneš not, imaš svoj tuš, ampak stena ni do stropa in je "združena" s kopalnica od dormitorija, tko da slišiš ponorele najstnike, k se derejo... ni miru no. Wc je en in edini na hodniku za vse (men to ne sede kadar je treba kakat, mam rada mir, priznam). Tud direkt pred vrati te privat sobe je kuhinja/dnevni prostor s tv-jem za vse goste, tko da tud z druge strani ni miru. Ponoči je tudi obupno razbijanje basov iz kluba Top... Skratka, spanje s čepki ti ne uide.
Mi je bil pa blazno všeč tak hipijevski filing notri. Tud punca, ki tam dela je men ful faca, na luštnem mini balkonu piješ kavo in kadiš... super hostel, sam miru ni. wink.gif
  • 0

• Guests

Posted 12 December 2011 - 03:02 AM

Ja, Frida, to je res. Se pa zgodi, da je hostel včasih čisto prazen, tako da ni nobenega hrupa. Ampak zdaj decembra je verjetno res težko pričakovati, da bo prazen.
  • 0

#24534 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 12 December 2011 - 11:43 AM

Nujno vprašanje, je kje v BTC-ju v LJ prodajalna kave, kot je Kafetino, torej da imajo različne kave z okusi itd?
  • 0

#24535 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29670 posts

Posted 12 December 2011 - 12:12 PM

Ok Frida in Nila grem pojasnit kolegu, da ne bo prisel bolj neprespan ven kot je sel not. : D
  • 0

#24536 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18434 posts

Posted 12 December 2011 - 12:13 PM

To sem našla: Čar arome.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#24537 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12974 posts

Posted 12 December 2011 - 12:15 PM

Planet, lahko pogledaš tud apartmaji.si, kjer lahko najameš celo stanovanje zase.
  • 0

#24538 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29670 posts

Posted 12 December 2011 - 12:18 PM

Kul, bom priporocila! Hvala!
  • 0

#24539 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17736 posts

Posted 12 December 2011 - 12:27 PM

kje bi nasla lepe moske denarnice, pa da po moznosti niso posastno drage?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#24540 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28612 posts

Posted 12 December 2011 - 12:46 PM

Nikjer, jaz mam že par letno kariero v iskanju lepe moške denarnice, pa da ni 50 € ... nisem videla niti ene še laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users