Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2457 replies to this topic

#2421 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25775 posts

Posted 26 March 2026 - 07:58 AM

meni zdaj "najpogosteje" pokaže 67 ... kar pomeni - 3kg 

Se je pa tudi po začetnem "zagonu" kar ustavilo in ne gre nikamor več. 15.2 mi je pokazalo 70kg, potem je nekaj nihalo, zdaj se je pa že dva tedna ustavilo na 67. Bi si želela še par kg dol. 

Pa se mi zdi, da sem precej spremenila prehrano (sladkarij večino dni še vedno ne jem ... pojem pa kakšen datelj na dan ali suho figo; zvečer redko kaj pojem, bolj samo kakšno rezino sira; in kruha/moke res veliko manj, kot prej. 

Držim prsti, da se ti premakne!

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2422 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20102 posts

Posted 26 March 2026 - 09:59 AM

Ma že 3 kg so super zaenkrat, bravo :).
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2423 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30024 posts

Posted 26 March 2026 - 11:28 AM

Ni to znano dejstvo pri hujšanju? Da na začetku hitro izgubiš nekaj kg, potem se pa ustavi?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2424 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5911 posts

Posted 26 March 2026 - 12:03 PM

Od januarja sem izgubila skoraj 5 kg. Urejena prehrana in fitnes. Enkrat ma teden z osebno trenrko, dvakrat sama. So mi pa ta teden diagnosticirali gastritis, kar pomeni dodatno dieto. Upam, da bo slo se kaj teze dol.
  • 0

#2425 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17832 posts

Posted 31 March 2026 - 09:00 PM

Jaz sem tudi malo demotivirana. Cel marec sem se trudila s prehrano, bil je najbolj aktiven mesec po dolgem casu, a na vagi nobenega premika. 😏
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2426 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25775 posts

Posted 01 April 2026 - 06:44 AM

jaz krivim tehtnico :) Kolikorkrat jo premaknem po kopalnici, toliko različnih številk pokaže ... torej jo moram samo dovolj dolgo prestavljat, da dobim najnižjo številko in sem srečna  :evilgrin:

Zdaj pa resno - kako vem, da je tehtnica kvalitetna, če bom šla novo kupovat. Tole sem kupila v Lidlu za par EUR in je res poden. Včeraj smo vsi trije na njo skakali, jo premikali in se smejali številkam, saj nihajo tudi za par kg

• 0

Put A Kilt On It!

#2427 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20529 posts

Posted 01 April 2026 - 06:48 AM

Pa saj vidiš na telesu, če se kaj premakne, zakaj sploh rabiš tehtnico? Fotografirajte se. :) 

Če se ne premakne, poskusite kak teden trackat vso hrano in pijačo. 

• 0

#2428 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5911 posts

Posted 01 April 2026 - 07:20 AM

Jaz imam eno xiaomi kao pametno tehtnico, ki se poveze s telefonom. Koliko je zanesljiva ne vem. Tehtam se po potrebi zjutraj na isti ploscici. Tako, da zaradi istih pogojev kaze nek napredek. Sem v treh mesecih izgubila 5 kg. Zmanjsala odstotek mascobe in povecala misicno maso. Se mo ze vidi na obliki telesa in po oblacilih. Tako, da nadaljujem urejno prehrano (zdaj se bolj striktno zaradi gastritisa) in fitnesom. Pa sprehodi s psom. Plan je pa, sa zacnem spet tect… pa da vidimo kam me pripelje.
  • 0

#2429 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17832 posts

Posted 01 April 2026 - 07:25 AM

Pridna Supergirl. 

Jaz se zavedam, da imam maneverskega prostora predvsem pri hrani. Bom res morala trackat zgleda, ker očitno še vedno pojem preveč. Sploh kosila mii je težko trackat, če ne kuham sama. Zajtrke med tednom sem zdaj nekako uspela uredit večinoma, muka so mi še večerje. Tako da dajte pisat kaj jeste, da dobim kak navdih. :)

Pa problem je, ker me v službi dostikrat premamijo kaki keksi, napolitanke ipd, kar nosijo sodelavke. 

• 0

[Napoleon]

#2430 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5911 posts

Posted 01 April 2026 - 08:06 AM

Problem s prigrizki v sluzbi sem tudi jaz imela. Sploh, ker so piskoti in cokolade in ostali junk nastavljeni zraven moje mize. Januarja sem se odlocila, da tako ne gre vec in sem nehala posegat po tem (ker potem nenadzorovano basem vase). Zdaj pa zaradi zelodca itak ne smem nic takega jest.
  • 0

#2431 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20529 posts

Posted 01 April 2026 - 08:43 AM

Tako imajo pri nas v sosednji pisarni punce, vsako jutro kofetkajo in jedo kekse, pecivo, rogljičke. Pa skoz se pogovarjajo o hujšanju in kalorijah, res so dosadne. 

• 0

#2432 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25775 posts

Posted 01 April 2026 - 08:57 AM

pri meni enako. Na moji mizi je sladkarija za celo firmo ... enostavno sem morala pri sebi sklenit, da se je ne dotaknem, ker če en piškot vzamem, sledi še xy. 

Prvi teden sem se borila - zdaj pa namesto sladkarije vzamem datelj ali suho figo. Saj ne vem, če je zame kaj bolje, vsaj občutek imam da ne jem "sladkarij"    :whistling:

• 0

Put A Kilt On It!

#2433 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17832 posts

Posted 01 April 2026 - 09:00 AM

Ja sej to je isto pri nas. Jamrajo vse okoli kil, ko se pizdakam, da ne keksov, a to pa ne. :D

• 0

[Napoleon]

#2434 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18495 posts

Posted 01 April 2026 - 09:27 AM

Jaz obcasno pojem "beljakovinsko" ploscico Notus malina in mi odtehta. Pa 10g vlaknin ima. Vsak dan mi pa ne pase vec, niti ni pri nas dobrih sladkarij, ampak vem kako je, ce si navajen kar nekaj v usta nosit.
Rogljicek je pa sploh smrt za zelodec. Se mi zdi, da je to bolj za otroke kdaj, haha.
Suho sadje ni dosti boljse. Sploh ce je vsak dan na sporedu.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2435 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90031 posts

Posted 01 April 2026 - 09:42 AM

Pri nas v pisarni so bile tudi stalno sladkarije, dokler ni šefica spremenila prehrane zaradi želodca. Ampak jaz res nimam težav se temu upret. Grejo pa tudi meni na živce vsi ti pogovori o hujšanju in kalorijah, ampak saj po drugi strani pa vse intenzivno športajo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2436 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20529 posts

Posted 01 April 2026 - 10:15 AM

Mene tudi ne gane, mi imamo doma polno omaro sladkarij, ki jih dobimo za darila in so tam, dokler jih ne vržem stran ali dam naprej, ker ne pojemo. J. je tudi izbirčen. 

• 0

#2437 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90031 posts

Posted 01 April 2026 - 10:18 AM

O. pa niti malo, včeraj je našel skrite sladkarije in smo se skregali, ker ni ubogal, da je dovolj pojedel. Ti se pa itak ne rabiš ničemur odpovedat.

• 0

― V. Van Gogh

#2438 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18495 posts

Posted 01 April 2026 - 10:26 AM

Moram rect, da je vse na dosegu in nikoli ne grejo notri brez vprasanja (pa se to pozabijo kaksne dni). I. tudi 3/4 stvari ne je. Glih zadnjic sva s prijateljico ugotavljali, da smo stari, ker pod sladico vidimo biskvit pa kremo, otroci si pa kot sladico po kosilu izberejo cigumi :lol:
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2439 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90031 posts

Posted 01 April 2026 - 10:31 AM

Ko je bilo pri nas vse na dosegu, si je sam postregel s celim kupom bonbonov, sral na 3 dni in se obnašal kot debil. Zato omejevanje.

Včeraj sem rekla, da bom vse v kanto vrgla. Ampak še nisem. Še od RD je, ko je bila tona sladkarij doma.

• 0

― V. Van Gogh

#2440 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19002 posts

Posted 01 April 2026 - 10:45 AM

Jaz sem ugotovila, da je največji hack, da sladkarije kupujem take, ki so porcijsko pakirane, da so not manjše vrečke po par kosov. Pač nekaj, česar ne morem jest "v neskončnost". Najslabše so neke vreče napolitank, piškotov, čipsa. Ker ponavadi rabim samo nekaj malega za potešit tisto hudo željo. Tut ko sem bila poleti na najbolj striktni dieti sem pač našla ene bedne piškote v DMu brez vseh alergenov, pakirane po dva kosa in sem se s tistim potolažila in mi je blo dejansko dost.

Pa nikol ne bom nehala bit presenečena nad tem, kok izi sem se poleti uprla hrani, ko je nisem smela, za razliko od teh namišljenih prepovedi v glavi, ki se jih ne morem držat niti 24 ur. Ne vem, če bom še kdaj sposobna takega levela samokontrole kot sem jo mela zarad tamale.

• 0

After all this time?

Always.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users