piercing
Posted 26 September 2007 - 08:08 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 26 September 2007 - 08:13 PM
Na žalost, Crna. Ker drugač...prihajam!!!
Amikadeja...sej vem no.

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 26 September 2007 - 08:16 PM

Jaz sem bolj med čoravimi....kaj ti mora preluknjat (na koliko mestih), da ti tale pirsing tako stoji?
Aja, jaz imam nekaj podobnega za na roko (zgornji del roke).

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 September 2007 - 08:19 PM

Ampak sem raje vprašala, you know! Hvala!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 26 September 2007 - 08:23 PM
V bistvu je blo tko...da sem že imela luknjo od navadnih uhanov. Pa ni bla dost vlka. Ker sem mazohist (

Cena uhana je bla 32 €...dala sem 19 € (ostalo v naturalijah

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 26 September 2007 - 08:35 PM

Boš poročala kako si spala!
Jaz imam uhanček v ušesu zgoraj (v hrustancu) in ko se včasih zaležim me zjutraj prav svinjsko boli.

Posted 26 September 2007 - 08:39 PM
Pablo Picasso
Posted 26 September 2007 - 08:43 PM
Iz srebra je.
Bom poročala o spanju - če bom sploh lahko spala (polna luna pa moram tulit - DVČ pa to...). Upajmo, da se bo še kaj bolečine izcimilo iz tega...
Za teh 20 € bi me lahko kak klošar pretepel, da bi še doooooooooolgo bolelo.

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 26 September 2007 - 10:14 PM
a res boli, ce si ga das v popek,,,pa da lahko pride do raznih vnetij in podobno?
:[[
Posted 26 September 2007 - 10:18 PM
Ja, boli. Ampak samo za sekundo in še to minimalno. Nč groznega no. Vnetja se pogosto pojavljajo, ampak ob ustrezni negi, mislim da ne bi smelo bit problemov. Je pa res, da se dolgo celi...pa se včasih kej spunta popek...pa začne bolet...ampak vse to mine.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 27 September 2007 - 10:59 AM
Poročam o spancu - itak nisem velik spala...bolelo me ni...me je pa tiščalo.

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 27 September 2007 - 11:11 AM

Glavno da si ti zadovoljna z njim, ker je res sexy!

Posted 27 September 2007 - 12:32 PM
a res boli, ce si ga das v popek,,,pa da lahko pride do raznih vnetij in podobno?
:[[
do vnetij lahk pride tud pr ušesu sam da je popek še bol upčotliv.Moji best friendici se je enkrat skor roka zagnojila zard ceplenja ker je zmignla.Glede piersov je pa tk če maš srečo se ti ne zagnoji če si pa očtliv je pa lahk res štela.Sploh pa baje to ni tk zdravo.Na internetu sm prebrala da ni možn da telo sprejme tujek no tk bi uhanu al pa piersu lahk rekl ubistv.Druča ti pa baje to pretrga tok energije po telesu.
Posted 27 September 2007 - 12:52 PM
Do vnetij lahko pride kjerkoli na koži, če je ranjena. Zato pa obstajajo razkužila in sredstva za hitrejše celjenje. Če je delo opravljeno profesionalno in je nega po piercanju ustrezna, naj ne bi prihajalo do hujših težav. Glede tujkov je pa tko - določeni ljudje pač ne prenesejo določene kovine, zato imajo v piercing studiih različne uhane. Kar se pa toka energije tiče...nekateri v to sploh ne verjamejo. Pač nis(m)o vsi usmerjeni v jogo. Rejci, verjetno misliš na čakre, ne? V predelu popka naj bi bila čakra Manipura - ampak ne popek!!! temveč hrbtna stran telesa (pri hrbtenici). Sicer naj bi bila center samozavesti, ampak če ti je bo uhan v popku dajal več...zakaj pa ne.

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 27 September 2007 - 05:12 PM
Do vnetij lahko pride kjerkoli na koži, če je ranjena. Zato pa obstajajo razkužila in sredstva za hitrejše celjenje. Če je delo opravljeno profesionalno in je nega po piercanju ustrezna, naj ne bi prihajalo do hujših težav. Glede tujkov je pa tko - določeni ljudje pač ne prenesejo določene kovine, zato imajo v piercing studiih različne uhane. Kar se pa toka energije tiče...nekateri v to sploh ne verjamejo. Pač nis(m)o vsi usmerjeni v jogo. Rejci, verjetno misliš na čakre, ne? V predelu popka naj bi bila čakra Manipura - ampak ne popek!!! temveč hrbtna stran telesa (pri hrbtenici). Sicer naj bi bila center samozavesti, ampak če ti je bo uhan v popku dajal več...zakaj pa ne.

Glej nihrida vsi vemo da vnetja niso prijetna.Mimogrede sploh se pa ne ukvarjam ss jogo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Glede čaker je pa tega toka energije tud če maš kjerkoli na telesu lukno to ni dober.Tk da ni to tk nepomembn ko ti misliiš.
Posted 27 September 2007 - 05:58 PM

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users