Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#2421 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 September 2009 - 12:32 PM

Jaz sem vzela Soft Coeur, mnjama! Pa še ena mi je lepo dišala, samo več nimam pojma katera... Ena ovalna z rdečimi ustnicami, pa še ena navadna ovalna (za nosečnice kao)...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2422 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 September 2009 - 12:41 PM

Ovalna z rdečimi žnabli je Fever, ona druga ovalna pa Therapy.

Meni sta najboljši Soft Coeur (je taka zimska, te vonj kar pogreje) in It's A Pleasure Treasure.

Super mi je tudi Each Peach, ker je taka bolj poletna, kiselkasta in osvežilna.

Imela sem tudi še cel kup drugih, pa se mi niso tok vsidrale v srce. smile.gif

Danes grem fantu v Lush po velik kos rožnatega Rockstar mila, je obseden z njim in se samo s tem umiva, pol pa diši ko pička. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2423 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 28 September 2009 - 12:50 PM

Jaz sem prodajalko opozorila da mi citrusni vonji niso všeč, zgolj za kak duš gel ja, sicer pa ne.

Mi je potem talala same take ki naj ne bi ble citrusne, čeprav ena se mi je zdela...

Čakaj čakaj, zdaj ne vem a je bla ta dobra Therapy, ali neka druga... Taka robustna, kockasta, bež barve... Ta je ta ja, grem pogledat na njihovo stran kaj je to za ena reč...

Mislim da je bila Amazonian (samo jo je pa ful za porabit, meni bi stala celo večnost).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2424 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 September 2009 - 12:51 PM

Aja, ti si verjetno mislila Mange Too, sem jo tudi imela, pa mi je bla najprej božanska, pol pa kar naenkrat sploh ne več.

Edit: Zdej vidim da si mislila Amazonian, jo bom danes posnifala.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2425 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 28 September 2009 - 12:56 PM

Ne, ne, Amazonian je bila, sem zdaj na spletni strani. Mah namazala me je s 3mi ploščicami (Therapy, Fever in Amazonian) in tale A. mi najbolj diši, potem pa nisem več ziher a mi druga ful diši F. ali T. ... Nek tak topel, vanilast vonj (meni je na momente dišal skoraj isto kot Vanilla Dee-Lite).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2426 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 28 September 2009 - 01:02 PM

Meni je fajn dišala Strawberry feels forever, ker nima tistega tipičnega vonja kot ostale masažne ploščice. Ampak mi je pa vseeno malo preblag vonj, kolikor se spomnim.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2427 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 September 2009 - 02:26 PM

Sem glih prišla iz Lusha, fantu kupila eno veliko kiblo pinky Godmother trdega mila in malo manjšega Chox away, zase nisem nič vzela, ker ničesar ne rabim. Povonjala sem tisti dve novi trdi mili in sicer Vanilla in the mist in Noubar soap. Pri prvem jaz takorekoč ne vonjam nobene vanilije, tako da če hočete sladko vanilijasto milo, to definitivno ni to. Daleč najbolj se vonja kavo, vonj ni ravno sladek, je pa zanimiv in bolj odrasel, ne punčkast. Noubar soap pa je tudi ena zanimiva zadeva, diši nežno in meni se zdi tak zelen vonj, moja prva asociacija je bila trava, vonj se mi zdi podoben limited edition kopalni kugli English countryside, ampak bolj medel. Meni nobeno od teh mil ni tako wau, da bi se odločila za nakup, nekak vonja nista ravno my cup of tea. Sumim tudi, da tile dve mili ne bosta ravno prodajni uspešnici, but I may be wrong.
  • 0

#2428 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 14 October 2009 - 09:27 PM

Ima kdo izkušnje z Marilyn masko za lase? Razmišljam o nakupu te maske, v njej pa iščem predvsem hranljivost, ker si barvam lase.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2429 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 October 2009 - 04:09 PM

Mislim, da je Marilyn najmanj hranljiva Lusheva maska.
  • 0

#2430 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 15 October 2009 - 04:40 PM

Ok hvala, potem pa je ne bom vzela.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2431 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 14 November 2009 - 02:15 AM

Kateri trdi parfum disi podobno kot Olive branch gel za tusiranje? Prodajalka me je zadnjic z enim namazala rekoc, da, ce mi je vsec Olive branch, mi bo vsec tudi ta parfum. Parfum me sicer ni spominjal na vonj Olive brancha, ampak mi je bil vseeno vsec. Je kateri izmed spodnjih treh ali obstaja se kaksen?

http://www.lush.hr/?...r...zvod&id=506

Any ideas? smile.gif Mogoce Honey I washed the kids?

Karmo moram enkrat povohati, da vidim ali sem za, ali proti. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2432 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 15 November 2009 - 11:11 AM

Ima katera izkušnje z Jungle Conditioner trdim balzamom za lase?
  • 0

#2433 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 15 November 2009 - 02:31 PM

Jaz se ga imela, ampak mi ni preveč odgovarjal. Motilo me je to, da je pač trd in se ga težko nanese na lase. smile.gif Eni ga podrgnejo po laseh (tako sem delala jaz), eni pa naredijo prej pasto (to se mi zdi mal zakomplicirano). Mi je bil pa všeč vonj, ampak veliko lažje je pač vzeti "navadni" balzam in ga preprosto iztisniti malo na roko. oops.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2434 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 16 November 2009 - 12:02 PM

QUOTE(Cebelica_Maja @ 31. 7. 2009 - 8:03) View Post

To pa tudi mene zanima - če ta akcija z lončki velja v Avstriji. Katera tu mogoče zna nemško in bi jim lahko mail napisala pa vprašala pa potem tu sporočila? smile.gif MOj fant gre namreč oktobra na Dunaj in to bila super priložnost. tongue.gif

Ali mogoče katera ve, če akcija z lončki velja tudi v Avstriji (na Dunaju)? Prosim, naj katera odgovori smile.gif

• 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2435 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17280 posts

Posted 17 November 2009 - 12:28 PM

QUOTE(_Planet_ @ 14. 11. 2009 - 2:15) View Post

Kateri trdi parfum disi podobno kot Olive branch gel za tusiranje?

The Olive Branch Solid Perfume tongue.gif Ne vem pa zakaj ga ni na slo. strani (je itak bolj neuporabna).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2436 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 17 November 2009 - 01:53 PM

woot.gif

Hvala ti! Si ga omislim v bliznji prihodnosti! Stran je pa ocitno res rahlo neuporabna. sad.gif

In tudi na hrvaski ga ni:

http://www.lush.hr/?...r...pa&grupa=67

Hahahhaa kako mi je smesno "kruti parfem". lol1.gif
  • 0

#2437 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 21 November 2009 - 09:50 PM

QUOTE(_Planet_ @ 14. 11. 2009 - 2:15) View Post

Karmo moram enkrat povohati, da vidim ali sem za, ali proti. smile.gif

Proti! X|

smile.gif

QUOTE(_Planet_ @ 17. 11. 2009 - 13:53) View Post

Hvala ti! Si ga omislim v bliznji prihodnosti!

Danes sem sla mimo Lusha in kupila Olive branch trdi parfum. Zadnjic sem napisala, da mi ni nic disal po Olive branch gelu za tusiranje - vzamem nazaj, disi! Ze ves vecer si ovohavam zapestje. biggrin.gif
  • 0

#2438 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 12 December 2009 - 12:56 AM

Meni pa ful diši masažna ploščica Sexy boy, po kokosu... tongue.gif Mogoče si jo bom celo kdaj kupila.
  • 0

#2439 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 12 December 2009 - 08:42 AM

Jaz sem jo pa povohala pa mi sploh nima nekega vonja, zato je ne bom kupila. Pa še toliko drugih masažnih ploščic imam za porabit. smile.gif
Marmelada, če jo hočeš imet, jo kar zagrabi, ker je to božični izdelek in je limited edition.
  • 0

IPB Image

#2440 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 12 December 2009 - 11:48 AM

Aja...tega pa nisem vedela, da je božični izdelek. Ma sej meni najprej tudi ni nič kaj dosti dišala, potem pa sem si z njo namazala roke in ko sem šla iz trgovine so mi res prijetno dišale. Mogoče mi je ostal na koži še vonj od kakega drugega izdelka in je zato tako lepo dišalo. Eh, torej je najbrž ne bom kupila, ker jo bojo najbrž itak prej umaknili iz prodaje, mam pa doma še ena 2 losjona prej za porabit.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users