Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5208 replies to this topic

#2421 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17323 posts

Posted 08 September 2023 - 08:45 PM

Gliiih to sm danes pomislila ob tem. Sploh ta lipedem je pred kratkim zacela spuscati v eter, haha.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2422 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27363 posts

Posted 08 September 2023 - 08:57 PM

Nastavlja teren za promocijo limfne drenaze. Spet nekaj s cimer bo služila. Verjetno bo to kaka nova lomfna drenaza,ki je sirsa javnost ne pozna in bo ona spet opolnomocila svoje sledilkw ali bo pa to kaka naprava z istim ucinkom,od prodaje katere bo dobila delez. Se mi zdi pocasi ze tako predvidljiva,da ne stekam več komu je se kredibilna.
  • 0

#2423 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 09 September 2023 - 12:45 PM

A ni Urska Repnik pred dnevi v podporo objavila video ene hipijevske zenske (kakrsna je vedno bolj tudi sama), ki bo pojedla placento? Ob tem sem se spomnila:
https://www.instagra...zRlODBiNWFlZA==
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2424 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 09 September 2023 - 05:49 PM

Kaksna copata je Anin moz. 😂 Saj verjetno ne mores ne imet spranih mozganov, ce si porocen z njo. Socialnega zivljenja verjetno sploh nimata. Takim jaz pravim anti hedonisti. Mednje spadata tudi ta dva iz profila denar na dlani, onadva si tudi nobenega uzitka v zivljenju ne privoscita pa se jima to zdi normalno. Zadnjic je govorila, kako je zanjo vrhunec ze to, da si v trgovini kupi loncek pudinga. Za crknit.
Priznam, da me precej trigirajo njeni nasveti za varcevanje, sploh v povezavi z nakupom nepremicnine. Cisto prevec nekega poslosevanja glede na njuno zelo specificno situacijo.
  • 0

― V. Van Gogh

#2425 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17638 posts

Posted 09 September 2023 - 07:38 PM

Denar na dlani so šli smučat, v Grčijo, ne vem kako praznovanje priredili itd.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2426 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 09 September 2023 - 07:42 PM

Ja, pa na vsak euro gledata in preracunavata. Bi bila raje doma, sori. :D Zadnjic se je ful razgovorila o njunem zivljenjskem slogu, prav asketsko zivita pa ne samo v casu gradnje, od nekdaj. Meni je to pretirano in obsesivno, pa sama nisem razsipna.
  • 0

― V. Van Gogh

#2427 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17638 posts

Posted 09 September 2023 - 07:55 PM

Sej zato pa ima profil o varčevanju. Ne vem, stvari ki sem jih naštela ravno ne spadajo k asketizmu, tudi njuna hiša in notranjost ne delujeta kot da sta pretirano šparala. Ne izpadejo mi kot da si karkoli zares trgajo od ust, ravno zato se mi njeni nasveti zdijo uporabni morda za srednji sloj, ne pa za delavce na minimalcih..

Kaj je komu razsipno, je pa fuuul relativno
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2428 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 09 September 2023 - 08:29 PM

Ja, to drzi. Moje vodilo je, da ce si necesa ne morem privoscit brez gledanja na vsak euro, se tega ne grem. Sicer sem pa izrazila svoje mnenje na podlagi vsega, kar je do zdaj povedala, sploh nazadnje.
  • 0

― V. Van Gogh

#2429 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16860 posts

Posted 09 September 2023 - 08:30 PM

Ja, Damjan je copata.
Zato pa je lahko z njo.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2430 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 10 September 2023 - 10:44 AM

Tamara ima danes dobro politicno debato. Res je bolje, kadar se drzi tezjih tem. Bo treba pogledat Tarco, nisem gledala TV-ja dva tedna. Pocasi se tudi jaz sprasujem, zakaj bi clovek, ki ni (na)vezan na nic v Slo, sploh zivel tukaj ...
  • 0

― V. Van Gogh

#2431 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16860 posts

Posted 10 September 2023 - 01:08 PM

Men je cela vlada za v smeti.
Groza kaksni pacienti nas vodijo, res.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2432 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 10 September 2023 - 03:11 PM

Zdaj je se tukaj objavljen clanek, ki ga je delila:
https://www.rtvslo.s...-v-eu-ju/680902

Pa njena definicija malega cloveka je tudi cista resnica.
  • 0

― V. Van Gogh

#2433 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16860 posts

Posted 10 September 2023 - 05:30 PM

Ana ima spet pametne na storijih...
  • 0

#2434 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16860 posts

Posted 12 September 2023 - 07:50 PM

Nacin podajanja znanja v El Salvadorju ali drugacen solski sistem, kot je nas

https://www.instagra...2MyMzgzODVlNw==

Pri nas smo res 100 let za leseno zlico.

Moram pa reci da ima B uciteljico, ki uci na ta nacin, kolikor pac znotraj rigidnega, zabacenega slovenskega solskega sistema lahko.
  • 0

#2435 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16860 posts

Posted 12 September 2023 - 07:56 PM

Aja pa vsi highlightsi o soli so tud zanimivi:

https://www.instagra...jIwNzIyMDk2Mg==
  • 0

#2436 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 14 September 2023 - 06:39 PM

Lara je pa zame prav tipičen primer mame hčerke, ki je prevzela podoben stil oblačenja kot njena 6-letnica. :D Za crknit, še ko je kao elegantno zrihtana, izgleda cheap.

• 0

― V. Van Gogh

#2437 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27363 posts

Posted 14 September 2023 - 07:01 PM

Mene cedalje bolj moti,ker zgublja stik z realnostjo in ta njena kvazi pozrtvovalnost, pa ne morem mimo tega,da ne migne,da ji raste trebuh ona pa veselo cotice natika in se kaze in vidi se da nic ne naredi na tem podrocju...
  • 0

#2438 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16860 posts

Posted 14 September 2023 - 07:44 PM

Kje pa je njej trebuh zrastel? Al sem jaz slepa...
Men je brezvezna ker ie 90% topshop sodelovanje.
  • 0

#2439 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 14 September 2023 - 07:55 PM

O cem pa je pisala? Nisem zasledila.
  • 0

― V. Van Gogh

#2440 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27363 posts

Posted 14 September 2023 - 07:55 PM

Na splosno govorim.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users