Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 07 May 2010 - 02:53 PM
After all this time?
Always.
Posted 07 May 2010 - 03:14 PM
Ful sm presenečena, da je to res. A prou ne obstajajo prelivi za svetljenje las za svetle lase, svašta...
Kako pa se temu pol reče?
Vem, da si je dajala kalypso enkrat prelive na lase, pa čeprav ma temne lase, sem misla, da obstajajo tud za svetle lase, ne.
Namest barve pač
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 07 May 2010 - 03:17 PM
After all this time?
Always.
Posted 07 May 2010 - 03:31 PM
Kvečjemu poživijo barvo las, spirajo se enakomerno in lepo, če je barva preliva podobna barvi tvojih las pa niso tak škodljivi no.Če mi daš kakšen primer kakšne barve las bi imela(slika) ti lahko povem kakšen odtenek. Ti si temno blond ane?

Posted 07 May 2010 - 04:23 PM
Jaz si ga ne ravnam, si ga kar posušim s krtačo, pa čist ok zgleda.
jaz samo z navadnim glavnikom počešem pa je ok, ni glih kot od frizerja (zaradi super vrtinca), ampak čist kewl zgleda. če pa ne gre vse po planu, si pa na glavo čez naprej počesan frfru fliknem trak pa je zadeva rešena. nič kaj dosti ne kompliciram.
Prav ravnam si frufruja ne (ne uporabljam fena, likalnika, ..); ko so lasje se vlazni ga pocesem z glavnikom, tako kot ostale lase, potem pa se malo oblikujem s krtaco. Nic posebnega, se ne ubadam dosti, za marsikateri okus najbrz premalo, ampak meni gre na zivce frufru, ki je aktualen zadnjih nekaj let (zravnan, pocesan na stran), ker ga nosi prevec ljudi. Objektivno gledano ni z njim nic narobe.

Tole s trakom se slisi zanimivo, moram poskusiti... : D
Dedi lasov itak ne gledajo.

Itak da jih

Haha

LOL LOL, kot smo ze enkrat ugotavljali, s tvojim pobom bi se jaz odlicno razumela.

Deci nimajo mere - ali so taksni kot od Luminelle, ki samo vprasajo, zakaj si se oblecena ali pa taksni kot od Ninche, ki sitnarijo za vsako dlako. : D
Je pa res, kar je Nincha napisala, DEFINITIVNO opazijo vse (tudi lase) samo vprasanje je, ce kaj omenijo ali si mislijo svoje. Preverjeno.

Moj poba je tiho, ce se redno urejam, ko pa se mi kdaj ne da npr. oprati las, ze sprasuje, ce sem morda pozabila. : D
Posted 07 May 2010 - 04:30 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 May 2010 - 05:10 PM
ce si moj pozabi lase oprat, mu grem skoz z prsti in recem, da cutim naravno olje.. kako je bioliski.
Ko pa jaz pozabim mi rece, da ce sem zelela doseci weet look, mi je uspelo. Ts,ts,ts.. naj si dlake pod pazduh, na nogah, obrveh ter "pipiko" populi, pol se bomo dalje menla.

Posted 07 May 2010 - 05:17 PM
Deci nimajo mere - ali so taksni kot od Luminelle, ki samo vprasajo, zakaj si se oblecena ali pa taksni kot od Ninche, ki sitnarijo za vsako dlako. : D
Meni se ne zdi, da sitnari za vsako dlako, je pa res da mi vedno čist objektivno vse pove, zato ga tut najrajš vlečem sabo v šoping al pa mu vsaj MMSe pošiljam, ker mi res za VSE pove tko k je. Ker če grem s frendicami je itak vse kul pa uredu pa mi paše, on mi pa točno pove- v teh hlačah maš hudo rit, ta majca ti nrdi potlačene joške, te štikle so preveč konjske itd. In mu zato glede tega ful zaupam

After all this time?
Always.
Posted 07 May 2010 - 05:23 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 May 2010 - 06:37 PM

Špela: tudi jaz si manjkrat perem lase kot moj dec, ima pac mastne, jaz pa suhe, ni panike. : D V bistvu mi je vseeno, kolikokrat se kdo umije, vazno, da je negovan, da ne smrdi etc..
Poba od Kinky? Ali si mislila poba od Ninche? : )
Luminelle: just sayin', just sayin', ne se jezit.

Meni zadnje case ustreza, da mi tisti redki posamezniki, katerih mnenja cenim (poba, domaci), povejo svoja opazanja v zvezi z doloceno zadevo. Tako da po tej plati Nincha, te razumem, tudi jaz se ne zanasam na svoje (kvazi) frendice. Ce ze .. raje na (kvazi) frende.
Po drugi strani se pa strinjam s Špelo - urejam se v prvi vrsti zase, ceprav spet - ce ljudje, ki so mi blizu, opazijo moj trud in mojo (posreceno) izbiro frizure, obleke, je uzitek dvojni.

Posted 07 May 2010 - 06:42 PM
After all this time?
Always.
Posted 07 May 2010 - 06:45 PM
Jup, jup.
Ma prej sem napisala, da bi se s tvojim pobom "dobro" razumela, ker sem se spomnila na znanca, ki tezi za VSE, kar ni po NJEGOVEM okusu. Enkrat mu bom kri spustila.

Posted 07 May 2010 - 06:48 PM

After all this time?
Always.
Posted 07 May 2010 - 09:38 PM
Joj, miska...saj se ne jezim. Stokam in mokam nad njim, ko mi mece "pametne" ven, ne pa nad tebe. Ti si moj Planet :*

Posted 08 May 2010 - 12:28 AM
november rain, ja blond mam, tam srednje blond do svetlo blond, lej sliki;

Posted 08 May 2010 - 01:06 AM
Posted 08 May 2010 - 08:16 AM
Posted 08 May 2010 - 10:01 AM

Posted 08 May 2010 - 11:31 AM
Posted 08 May 2010 - 12:17 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users