Jump to content

Photo

SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila

• Please log in to reply
3344 replies to this topic

#2421 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 18 May 2014 - 05:57 PM

Midva sva tudi vceraj gledala Mr. Nobody in je fenomenalen, res. Meni eden najboljsih filmov sploh, se je obeh kar dotaknil. Cudno, da ga nisva izvohala ze prej, glede na to, kaksna filmofila sva. Je pa dober obcutek, da verjetno obstaja se kar nekaj filmskih biserov, ki jih se nisem videla. :)
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2422 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 May 2014 - 01:26 AM

Zadnje čase sem pogledala kar nekaj filmov. 

All good things - Mi je bil všeč, ful sem razumela bolečino te punce in sočustvovala z njo. Bi lahko kaj bilo tudi boljše prikazano, ampak na splošno mi je všeč, ker jaz sem se res vživela v film (ker verjetno se take stvari kot je odnos med glavnima likoma pogosto dogajajo) in izbira igralcev mi je prav tako bila všeč.

Oldboy - Vse kar lahko rečem o tem filmu je O M G. Prave psihološke igrice, film je totalno sick na trenutke in seveda ti cel film ni jasno kako se bo končalo...kar v redu sicer, ker gledaš z zanimanjem, moraš pa met hmm živce in še kaj. :D Je pa fajn ne gledat trailerja, da ti ni jasno nič, ker sem prejle pogledala trailer in itak že tam preveč stvari razkrijejo...

Nimfomanka prvi del - Film mi sploh ni bil všeč, preveč se je vlekel, preveč nekih stvari so dodali, ki nimajo zveze z ničemer ali je pa jaz nisem znala povezat...v bistvu sem se prav prisilila, da sem ga pogledala do konca, bom pa poskusila še drugi del ta teden.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2423 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 May 2014 - 05:44 AM

Oldboy si gledala original, korejski?

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2424 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 May 2014 - 01:33 PM

Ne ameriškega, sem šele kasneje videla da obstaja korejski.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2425 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 19 May 2014 - 01:34 PM

Ja, original si poglej. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#2426 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 May 2014 - 01:37 PM

Uf mogoče kdaj, ne vem če grem lahko še enkrat čez ta film :D Pa zdaj že vem potek zgodbe.

• 0

#2427 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 19 May 2014 - 01:48 PM

Mogoče čez nekaj časa, ko boš pozabila. Je korejska klasika ta film, drugače. ;)

• 0

#2428 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24559 posts

Posted 20 May 2014 - 09:22 AM

Včeraj sem pogledla film The Lifeguard (2013) in mi je bil super! Všeč mi je bil prikaz ljudi, ki se v različnih življenskih obdobjih izgubijo na "svoji poti" in se iščejo. In kako lahko vplivajo en na drugega.

In kakorkoli pedofilsko to zveni, mulc je bil res hud in deloval bistveno starejši!!!!

tumblr_mqw4shpvyw1qjaoa9o4_1280.jpg

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2429 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16833 posts

Posted 20 May 2014 - 03:35 PM

Tudi jaz priporočam ta film :D Sem se kar našla v marsičem....

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2430 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 21 May 2014 - 05:02 PM

Zadnjič sem končno pogledala Before midnight.Prva dva dela sem pogledala že pred časom in sta mi bila oba zelo všeč. Ta pa me ni navdušil.Mogoče sem ga samo gledala ob nepravem času ali pa ne vem kaj je bilo. Posamezni deli so mi bili sicer všeč,samo kot celota me je pa bolj dolgočasil.

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#2431 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 22 May 2014 - 01:06 PM

Pulp Fiction - v bistvu ful bedn film, ampak posamezni prizori in dialogi so pa fenomenalni. Nisem ljubitelj Tarantina, ampak z vsakim novim oz. ponovnim ogledom njegovega filma izgubljam odpor do njegovega stila.

• 0

#2432 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 30 May 2014 - 10:17 AM

This is the End (2013)

THIS-IS-THE-END-poster1.jpg

BEDARIJA. Drugih besed nimam za ta film. Škoda filmskega traku za ta film. Niti malo smešen, šale so prežvečene, na trenutke celo žaljive. Da o katastrofalnih posebnih efektih ne govorim. Čeprav se želi prodati kot parodija, ga niti tako ne morem prebaviti. 

• 0

#2433 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 11 June 2014 - 09:35 AM

Včeraj sem pogleda Another year. Vmes sem parkrat malo prestavila ker se mi je vleklo.Je en tistih filmov,ki prikazuje življenje nekega posameznika,para,družine,...nobenih posebni stvari,recimo običajno življenje.Seveda pa ima tudi globji pomen,če se poistovetiš s katero od oseb,lahko ti da snov za razmišljanje nasplošno ali o svojem življenju.Te vrste filmi so mi sicer čisto všeč,ta me pa ni ravno prepričal pa tista Mary mi je šla skrajno na živce.Ni bil ravno stran vržen čas,ne bi pa nič zamudila,če ga ne bi pogledala.

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#2434 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24559 posts

Posted 18 July 2014 - 02:59 PM

MV5BMjIzOTc1NTExNV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTg5

Všečen film o poročeni ženski, ki se zaljubi v umetnika v sosednji hiši .... film, ki pusti odprt konec, da si ga vsak lahko razloži po svoje.

• 0

Put A Kilt On It!

#2435 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16833 posts

Posted 18 July 2014 - 05:33 PM

a lahko naslov napišeš, ker meni ne odpre linka/slike, karkoli.

Hvala!

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2436 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 20 July 2014 - 09:23 PM

Je katera že gledala Maleficent? Jaz jo nameravam v kinu, zaradi efektov in, seveda, Angeline. ˆ-ˆ

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2437 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 20 July 2014 - 09:30 PM

Jaz sem ga gledala in mi ni žal. Sicer je not precej stereotipov pa tudi nastop njene hčerke je brez zveze tako hudo pohvaljen, ker igra točno pet sekund :) Je pa fajn narejen, men je blo ful všeč, ko je angelina otroka klicala Beastie.

• 0

#2438 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 20 July 2014 - 10:02 PM

Jaz sem ga in mi je bil ful fajn. Men so take pravljicne zgodbe ful vsec, pa Angelina je krasna, edino Elle Fanning me ni ravno prepricala.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2439 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 20 July 2014 - 10:07 PM

Men je šla kar malo na jetra s tistim kroničnim smejanjem.

• 0

#2440 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24559 posts

Posted 21 July 2014 - 08:01 AM

a lahko naslov napišeš, ker meni ne odpre linka/slike, karkoli.

Hvala!

Take This Waltz
  • 0

Put A Kilt On It!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Google (1)