Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#2421 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 31 March 2010 - 01:37 PM

Na živce mi gre en prijateljica, ki stalno šimfa druge prijateljice. Mislim, že tako se poredko vidive, pa še takrat nabija o stvareh, ki me sploh ne zanimajo. Pa ok, preživim, samo moti me njeno razmišljanje, ji gre v nos, češ, zakaj se je morala xy zrihtat za svoj B-day, k se more itaq zresnit in nosit bolj mamcasta oblačila namesto petk. I dont't get it. Saj se meni tudi ne da stalno pedenat, samo kadar mi pa zapaše bit lepa in zrihtana, halo sploh za moj RD, se pa bom!! Ampak neeeee, treba je cenit druge stvari. Človeško dobroto, krofe in spoštovanje. Phhhh....
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2422 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 31 March 2010 - 03:12 PM

QUOTE(Špela @ 31. 3. 2010 - 11:32) View Post

[color=#CC33CC]moj fant, kadar je pri meni, zmeri TAKOJ za sabo pomije, čeprav je samo kozarc. ko sva pri njem, mi je pa vseeno, če je usrana posoda tri dni in noči v koritu, ker ni pri meni.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
čist prav laugh.gif

mene pa vedno blonT zmoti rolleyes.gif
  • 0

#2423 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6746 posts

Posted 31 March 2010 - 05:26 PM

QUOTE(URŠKA @ 31. 3. 2010 - 14:37) View Post

Na živce mi gre en prijateljica, ki stalno šimfa druge prijateljice. Mislim, že tako se poredko vidive, pa še takrat nabija o stvareh, ki me sploh ne zanimajo. Pa ok, preživim, samo moti me njeno razmišljanje, ji gre v nos, češ, zakaj se je morala xy zrihtat za svoj B-day, k se more itaq zresnit in nosit bolj mamcasta oblačila namesto petk. I dont't get it. Saj se meni tudi ne da stalno pedenat, samo kadar mi pa zapaše bit lepa in zrihtana, halo sploh za moj RD, se pa bom!! Ampak neeeee, treba je cenit druge stvari. Človeško dobroto, krofe in spoštovanje. Phhhh....

Ohh, kako se strinjam. Imam podobno znanko ermm.gif
  • 0

#2424 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15792 posts

Posted 31 March 2010 - 05:33 PM

Zdej, ko sem od Urške brala, sem se spomnla neki, kar mi gre pr eni prjatlci toooook na živce, da se ne da povedat. Ona se fuuul redko lepo zrihta, jst pa pač kokr mi zapaše. In na primer, se zmenva, da se dobiva na kavi, pa se men na primer paše zrihtat in se pač spedenam. In pridem tja, pa ona men ful grdo pa resno: "pa a mi nisi mogla povedat, da se boš zrihtala" mad.gif Pa, ko se ona res nikol ne. Ok, pa še takrat, ko misli da se, se ne. laugh.gif To pa me res pogreje. Sej sem ji enkrat povedala ta svoje in je zdej mir. Mislim, kot da sem dolžna jo klicat in jo obvestit o tem, kako bom oblečena. blink.gif
Ma ona si zarad mene lahk da zlat pero u rit, pa če men ni, se pač ne bom zrihtala. Me res boli, če pa ona kao je zrihtana. laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2425 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29908 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 31 March 2010 - 05:53 PM

men full ni problem, če se folk, s katerim se zmenim, pač ne zrihta. no, sej to, da se kdo ne zrihta ali zrihta, je itak čist subjektivno. men se zdi bv folku, ki je skos casual, težit, da nej se zrihtajo, ko grejo z mano na kavo. laugh.gif čeprou ja, ene mislijo, da se zrihtajo, ko dajo nase ta prvo pomečkano kiklo s stola pa žabe z dna predala. ponavadi sem se še zajebavala in spraševala, kakšen je dress code za srečanje.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2426 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 31 March 2010 - 07:34 PM

Ehh, kaj pa vem. Jaz imam eno kolegico, ki mi ful teži, ker hodim z njo na pijačo v najbolj fensi lokal, kamor se hodi folk razkazovat, v trenerki, samo sori, jaz se ne mislim po treningu ob 22h še eno uro urejat, zato da se bom šopirila okoli s tabo, wadafak. down.gif Mene ne moti, če je ona ful zrihtana, ne vem zakaj njo moti, da jaz nisem. Itak se je moram odkrižat, ker me ženska na splošno ne sprejema najbolje take kot sem in me hoče ukalupiti v neko svojo podobo idealne prijateljice or sth.. ampak to je že druga zgodba.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2427 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 31 March 2010 - 07:39 PM

Kateri lokal je to? tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2428 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 31 March 2010 - 08:14 PM

QUOTE(Dragica @ 31. 3. 2010 - 18:33) View Post
Ok, pa še takrat, ko misli da se, se ne. laugh.gif

laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2429 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 01 April 2010 - 10:21 AM

Na živce mi gre to, da sem pogledala video nečesa, česar ne bom tako zlahka pozabila.... ogabno... bruh.gif cry.gif

IPB Image

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2430 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 April 2010 - 10:42 AM

Ma meni je pa šlo en čas to na živce, glede oblačenja. Sploh ko sem se z eno kolegico zmenila, da se dobiva na kavi pod njenim blokom in sem pol prišla z mastnimi lasmi, nenamazana, v eni xy majci razvlečeni, pa tko. Pol mi je pa rekla, da je poklicala še žny kolegov, pa da se je zmenila, da prideve v center, pa tko oblečena v minič, namazana, naparfumirana iber (ej, cel lokal jo je lahko vohal), itd. Meni se je to mal zamal zdelo, pač če se zmeniš za na kavo je to to, meni pol ni vsakič za lazit še kam naprej (čas sem pa itak zvečer večinoma vedno mela, tko da lih zaradi pomanjkanja časa nisem mogla skenslat). Sam valda, je pač računala dostkrat tudi na prevoz. Yay. rolleyes.gif

No sej, njo sem odkrižala od takrat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2431 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 04 April 2010 - 10:10 PM

Na živce mi gre sistem obešanja perila od none in mame. Zdi se mi, da delujeta po logiki: stlači na cunjo čim več ščipalk na čim bolj očitna mesta. Danes smo prišli na 10 ščipalk na majco, ki je bila prepognjena tako, da so bile ščipalke direkt čez joške. Potem pa jaz vsa vesela špricam in peglam, da sledi zginejo.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#2432 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 04 April 2010 - 10:25 PM

^ Mene pa način zlaganja posode v stroj. O, jebemti, popizdiš.

• 0

― V. Van Gogh

#2433 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 04 April 2010 - 10:34 PM

Popizdim, ko fotr dvigne telefon in se nato pogovarja z nekom tam medtem ko jaz cakam kot debil na liniji.
  • 0

#2434 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 04 April 2010 - 10:48 PM

Naredita si ločeni liniji, če že ne živita skupaj. ˘-˘ Sicer pa itak ne rabiš stacionarca. -)

• 0

― V. Van Gogh

#2435 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 04 April 2010 - 10:50 PM

Lol, malo drugače sem mislil. Ko govoriva na mobilcu.. On dvigne potem se pa s folkom okol sebe pogovarja.

Stacionarca ni nikjer pri nas. XP
  • 0

#2436 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 04 April 2010 - 10:51 PM

Aja, aha, ok. -D

• 0

― V. Van Gogh

#2437 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 April 2010 - 10:59 PM

QUOTE(Jinadaze @ 4. 4. 2010 - 23:25) View Post
^ Mene pa način zlaganja posode v stroj. O, jebemti, popizdiš.

Jaaaaaaaaaaaa!!!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2438 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26039 posts

Posted 04 April 2010 - 11:16 PM

mene pa razp*, ko nekomu v dobri veri, da mu delaš medvedjo uslugo, posodiš vzorno urejene zapiske, in jih še po enem letu nazaj prosiš. in po možnosti jih dotična oseba NE NAJDE?!? wtf?!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2439 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46124 posts

Posted 05 April 2010 - 09:45 PM

^^^^ Mene tud. Da jih morš včasih lepo prosit, da ti blagovolijo vrnit zapiske, da so le ti, če jih slučajno že najdejo v obupnem stanju (manjka kakšna stran, so pomečkani, celo popacani ali kaj podobnega).Zato svoje zapiske posojam le še ljudem za katere vem, da mi jih bodo vrnili nazaj v zglednem času in v takšnem stanju kot so jih dobili.
  • 0

#2440 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 April 2010 - 10:00 PM

^^Jaz sem lani nesebično posodila svoj zvezek geografije sošolki, ki je imela na koncu leta razredni izpit in ga dobila nazaj enkrat oktobra.. celega popackanega s pomarančo. Sej ne, da se moram iz njega še učit, ker je vsa snov, zapisana v njem, na maturi. down.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users