Kaj bomo pa danes jedli?
Posted 04 April 2012 - 09:05 PM
After all this time?
Always.
Posted 04 April 2012 - 09:12 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 April 2012 - 09:19 PM

Če ne bi toliko pojedla bi bil učinek lahko kontraproduktiven. Niti ne bi zmogla takega treninga s premalo hranil. Sem se pa zadnjič ravno z eno kolegico, ki skupaj treninrava v fitnesu pogovarjale o mojem jedilniku. Češ kako lahko jaz tako malo pojem. Da bi ti njen jedilink videla bi se šele križala. Tako da sem jaz piščanec proti drugim

Pa kar se mene tiče, bi ti jaz preuredila jedilnik. You're heading for the forest but you're missing the trees

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 04 April 2012 - 09:34 PM
After all this time?
Always.
Posted 04 April 2012 - 09:41 PM
Z: crunchy kosmiči z mrzlim mlekom
M: jabolko, nupo ploščica borovnica
M2: vrečka bobi palčk
K: velika skleda zelene solate s paradižnikom, banjica sladoleda
M: crunchy kosmiči z mrzlim mlekom
V: pomfri iz Meka

Pablo Picasso
Posted 04 April 2012 - 09:51 PM

Na dneve brez treninga zraven B dodajaš samo sadje in zelenjavo (čimveč zelene, sploh kak brokoli) od oh - cca 30g na obrok. ok jaz sem bila včeraj ful lačna, pa še solata je bila pri Foculusu nekam skopa, pa sem pojedla še en mini košček siorve pice, ki jo dobiš zraven. In ja, koliina mesa, ki jo dobiš v cezarjevi ni pomoje niti 20g :/ ampak solata mi je pa božanska! sem si kasneje privoščila še eno proteinsko tablico

Ampak tako zgleda pač moj jedilnik. Jaz ne vem kakšni so tvoji cilji. Moji so pridobiti ma m. masi in definicija, tako da ne velja sedaj to zate, da naj bi jedla tako kot jaz, ker po oje ne rabiš toliko

Posted 04 April 2012 - 09:59 PM

After all this time?
Always.
Posted 04 April 2012 - 10:02 PM
2 piščančji nabodali, košček sira za žar, solata
jabolko
100g puste skute
Posted 04 April 2012 - 10:11 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 April 2012 - 10:13 PM

After all this time?
Always.
Posted 04 April 2012 - 10:16 PM
Ja moji cilji so shujšat.
Drugač pa OH po treningu ziher ne bom, ker treniram vedno zvečer (tam okrog 9h, 10h končam) in mi je ful pozno to, sploh pa za kakšne njoke ipd. Pa zelenjave jem ful malo, in se je ful hitro prenajem. Pa nasploh ne maram glih kuhat, tko da že uno kosilo, ki si ga naredim je bolj na meji, kaj šele da bi si potem kuhala še 2x vmes.
Saj osnova mi je jasna, čeprav o tem kaj je treba jest pred/po treningu pa kdaj koliko beljakovin in kdaj koliko hidratov, to mi ni čist jasno, ampak po pravici povedano se niti ne nameravam tok obremenjevat s tem, ker se mi ne da. Pomoje se da čist normalno shujšat tut z enim takim "mojim" jedilnikom, čeprav zaenkrat še ne izgleda no, lol. Mogoče bio se res mogla še bolj hrani posvetit, ampak bolj kot razmišljam o njej in skrbno načrtujem 15 obrokov naprej, bolj sem lačna in bolj nekontrolirano žrem.
Lej ne vem če ti je jasno, ampak ti lahko shujšaš samo s prehrano. Treningi so samo pika na i, če ne želiš imeti več mišične mase. Če misliš, da boš shujšala če boš v fitnesu/na vadbi 4-5x tedensko, boš telesu samo škodovala. Treba je jest in to po pameti. Vse se da, če se hoče in vsega se da navadet in ti rata dobro. Ni se ti treba odpovedat sladkarijam. Zamenjaj jih s proteinskimi tablicami-saj si sama rekal da so ti Oh yeah božanske. Cenovno niti ne vem kako je, ker odkar sem v LJ komaj vidim koliko pride račun, prej je stvari mami kupovala doma, jaz sem pa dopisovala na seznam. Ampak če te skrbi za ceno, pomisli kaj je boljše. Da zdaj pri 20 malo več vložiš v zdravo prehrano ali pri 30,40-ih v razne liposukcije in terapije? Meni se od novembra res FUL pozna. Pa ne da se hvalim. Sama ne vidim take očitne razlike ker se itak vsak dan vidim v ogledalu. ampak vsi mi govorijo-še fant, ki me vidi skoraj vsak dan. Ravno danes sem probavala kako mi kaj stojijo hlače iz Desiguala, ki jih nisem sploh nosila od nakupa, ki je bil konec julija-so bile kot motivacija

Sicer res ne vem KAAAMMM bi ti hujšala???
Posted 04 April 2012 - 10:17 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 April 2012 - 10:18 PM
, ne morem kar iz 5000 ton cukra na dan na čisto nulo noooo, ni humano.
Tako je

Posted 04 April 2012 - 10:31 PM
Zoey, glede te zdrave prehrane pa.. Za nekoga s prihodkom 200€ na mesec je to res pošastno drago. Moraš gledat, da grem že tko vsaj 1x na mesec sama v trgovino, kjer nakupim samo zdrave pizdarije in pustim ziher 50€, pa bencin, pa nohti, pa kakšen vikend it ven, pa sem na nuli, kaj šele da bi šparala za potovanja. In da si zdej delam zalogo tega, pa proteinov.. Nimam iz kje potegnit, kakorkoli se to sliši. Pač moram res VSE sama, in ne morem. Saj občasno si privoščim, ampak ni pa to nekaj, kar bi imela "na zalogo" v omari, če mi slučajno zapaše sladko. Že tko je ta "navadna" zdrava hrana noro draga, od mesa do rib do bio zadev, da sadja/zelenjave sploh ne omenjam, je vse tok drago, da nama gre z mami komaj čez. Če bi bila druga situacija doma, mogoče ja. Ampak za res zdravo hrano moraš met velik keša, na žalost.
Dobiš na ZS slikco, boš videla kam.

After all this time?
Always.
Posted 05 April 2012 - 07:11 AM

Kar se tiče pa zdrave hrane, je pa pri nas res žalostna slika, kar se cen tiče. Jaz bom poskusila poiskat kakšnega bližnjega kmeta in se zmenit z njim za dobavo zelenjave za celo poletno sezono, bo ziher ceneje prišlo.
Posted 05 April 2012 - 08:17 AM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 05 April 2012 - 12:03 PM
Jaz sem samo bel kruh in vse mlečne izdelke črtala (mesa niti ne štejem, ker ga prej tudi nisem dosti pojedla) in sem shujšala kakšne 4 kg v treh mesecih. Kakšno tablico čokolade pa še zmeraj pojem. Pojem pa zdaj veliko zelenjave, sadja, ajdove kaše, ječmene kaše... Če govorim iz mojih izkušenj, lahko z malimi spremembami zelo dosti narediš. Da ne govorim kako zelo se mi je koža popravila

Mi je pa zanimivo, da jaz zdaj dosti manj zapravim za hrano, kot prej. Recimo Zoey razumem, da jo dosti pride, ker si kupuje proteine, ploščice in meso. Samo brez tega pa je, vsaj iz mojih izkušenj, veliko ceneje. Odpade vso meso, sir, klobase, mleko, mlečni namazi, paštete... Je pa res, da dobim zelenjavo pretežno od mame, ki ima vrt. Ampak četudi bi si jo morala kupovat, semi zdi, da bi prišla ceneje skozi.
dva kivija, zeleni čaj
kos pz kruha z medom
ajdova kaša, brokoli
dve tablici čokolade, zeleni čaj vanilija
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 05 April 2012 - 02:40 PM
Korenček
Sendvič (PZ kruh, maslo, sveže kumare, jagode, bohinjski sir)
Kuskus z zelenjavo, brokolijevi polpeti, kumarična solata
Bom še jagode in borovnice pa kakšen zeleni čaj.

Posted 05 April 2012 - 06:01 PM
Solata (zelena solata, paprika, paradižnik, tuna)
Dateljni (NJAM

Posted 05 April 2012 - 06:16 PM
Je pa res, da če vsak dan ješ te proteinske tablice, ki stanejo 3€ in spiješ 2 merici proteinov pa potem to nanese ja.
jagode, jabolko, kava
solata s piščančjim mesom
pred nočnim šihtom bom še skuto z malinami
nočna malica: solata
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users