vprašanja (zanima me, ...)
Posted 23 November 2011 - 07:49 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 November 2011 - 07:56 PM
http://simonscat.the...-products?cat=7 Klik na artikel, ti bo nudil še vpogled. Mislim, da ti ne bodo všeč, ker je še manj prostora kot pri M.
Ups, se spomnim, ja. Samo sem takrat gledala preko telefona in nisem vidla linka! Hvala! Eh, pa kaj, je le Simon's Cat.
edit: Sem pogledala, čis super je not!
Posted 23 November 2011 - 10:05 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 November 2011 - 10:40 PM
Posted 24 November 2011 - 12:08 AM
^ + eChemist, LookFantastic.
Pozna katera tujo spletno stran za naročanje CD-jev?
Do sedaj sem uporabljala: www.dvd.co.uk in hmv.com, a ne najdem željenega CD-ja.
Hvala!
http://www.zavvi.com/home.dept
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 November 2011 - 12:47 PM
Napisat moram seminarsko o tem, kakšne sorte rastlinje so na našem ozemlju nabirali in jedli v neolitiku in tam okoli (točno obdobje ni tolko važno smz, pač preden so začeli obdelovat polja in podobno, kar itak ne vem, kdaj je bilo), in ne vem točno, kam se obrnit, a ve katera slučajno za kakšne dobre vire za to? Oziroma, če ne drugega, vsaj kako naj se lotim iskanja, ker jaz niti ključnih besed za googlanje ne znam dobro določit
Rabla bom pa sicer prav konkretno, kaj so nabirali, kje, kako so to jedli ipd.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 24 November 2011 - 01:56 PM
[Napoleon]
Posted 24 November 2011 - 01:58 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 24 November 2011 - 02:15 PM
V.Gordon Childe, The prehistory of european society
Jens Bjerre, Kalahari (v učbeniku so odlomki iz iniciacijskih obredov grmičarjev, mogoče piše tudi kaj bolj konkretnega o njihovi prehrani, toliko,da imaš malo orientacijo, in prilagodiš na naše območje)
Drugače pa je o teh kulturah pisala še Vilma Brodnik.
[Napoleon]
Posted 24 November 2011 - 02:19 PM
Posted 24 November 2011 - 02:25 PM
[Napoleon]
Posted 24 November 2011 - 02:27 PM
Posted 24 November 2011 - 03:27 PM
[Napoleon]
Posted 24 November 2011 - 03:49 PM
Posted 24 November 2011 - 04:09 PM
Zgodovinarke, arheologinje in podobno!
Napisat moram seminarsko o tem, kakšne sorte rastlinje so na našem ozemlju nabirali in jedli v neolitiku in tam okoli (točno obdobje ni tolko važno smz, pač preden so začeli obdelovat polja in podobno, kar itak ne vem, kdaj je bilo), in ne vem točno, kam se obrnit, a ve katera slučajno za kakšne dobre vire za to? Oziroma, če ne drugega, vsaj kako naj se lotim iskanja, ker jaz niti ključnih besed za googlanje ne znam dobro določit
Rabla bom pa sicer prav konkretno, kaj so nabirali, kje, kako so to jedli ipd.
V neolitiku se je pričelo stalno naseljevanje človeških skupin. Značilnosti so, živinoreja, lončarstvo in orožje z obdelanimi tj. glajenimi površinami. Hrana rastlinskega izvora je bila omejena na tisto, kar je rastlo na travnikih in v gozodovih. http://av.zrc-sazu.s...AV_54_Fabec.pdf To je edini relativno frišen tekst, sam noter ni podatkov o rastlinski prehrani. Poglej, ali je kaj v bibliografiji.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 November 2011 - 05:54 PM
nekaj berem o prior notice formularjih za FDA pa mi ni čist jasno.
ne morm kar dat v kuverto pa poslat brez teh formularjev?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 November 2011 - 06:46 PM
Posted 24 November 2011 - 06:58 PM
Mislim, da študentska izkaznica velja za knjižnice vseh fakultet univerze LJ.
Zgodovina je v 1. nadstropju, desno.
Meni se pa zdi, da na nekaterih velja, nekatera pa imajo svoja pravila (pri nekaterih se moraš še vpisat, pri nekaterih plačat članarino).
Hvala obema. Na FF se samo vpišeš. Je bila pa cela dogodivščina preboj do knjižnice med zasedbo.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users