vprašanja (zanima me, ...)
Posted 21 November 2011 - 10:06 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 November 2011 - 10:55 PM
Posted 22 November 2011 - 02:02 AM
Jaz bi poklicala v eno izmed Müllerjevih prodajaln in kar lepo vprašala, če nikjer nič ne piše, da ne boš v nepotrebni negotovosti.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 November 2011 - 03:28 AM
Če imaš le za v toplice in ga drugače ne uporabljaš, vzami njihovega. Te stvari se itak perejo na 90 st., kakor brisače, ki s ejih tam uporablja. (Morala sem napisat to samoumevnost, da ne bo slučajno katere kap ob ideji). Škoda kupovat nekaj, kar ne rabiš.
Je pa drugače Ana omenjala Dormeo. Sama nimam pojma.
edit: http://www.dormeo.ne...alni-plasc.html
.
Ne, ne, bi rada imela kar svojega (verjetno bi ga potem tudi doma uporabljala), ker bova hodila v toplice večkrat za en dan (ne bova v hotelu, kjer vem, da ga dobiš že v sobi ponavadi) in bi si ga že kar nekaj časa želim.
Tale Dormeo sicer ni tako drag, ampak je sintetičen (pere se na 30), jaz pa iščem bombažnega.
Hvala vseeno!
Poglejte te cene - klik str. 2.
Posted 22 November 2011 - 08:28 AM
Za rojstni dan (junija letos) sem prejela Muller darilno kartico, a katera ve do kdaj jo moram porabit? Na njej nič ne piše.
ni omejitve
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 November 2011 - 09:32 AM
Jaz imam kratek plašč Akacijo in meni je full dober, imam ga pa za v savno.
Sicer je po izgledu precej lepši NEO, ampak tudi precej dražji. Imam tudi njihov dolgi plašč z žamet efektom, ki ga pa skoraj nikoli ne uporabljam.
Meni je Svilanit še vedno pojem za kvaliteto in če že kaj kupim, grem tja. Konec koncev, kolikokrat pa take stvari kupuješ. Njihove brisače imam že 11 let, pa so še vedno kot nove. Mami je tam delala 37 let (jaz par poletij) in imava poklicno deformacijo.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 22 November 2011 - 09:32 AM
kopalni plašč unisex Freya
Nila, klik Jysk
Ali pa kak Interspar, Mercator? Znata imeti čisto solidne. Drugje so ful dragi, v Svilanitu sem jih tudi jaz gledala, enega mornarskega, ampak ni šans, da dam blizu 100€ za en kopalni plašč.
Posted 22 November 2011 - 09:49 AM
Jst imam tistga svojega že vsaj 6 let, je bil 5k sit in je še vedno super, je pa 100% bombaž – frotir
Posted 22 November 2011 - 10:20 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 22 November 2011 - 06:38 PM
Mami sem naročila da mi kupi javorjev sirup, pa me kliče da ga nimajo, in da če je Agavin tudi ok, jaz pa nimam pojma, kakšen okus ima Agavin?
Javorjevega imam rada politega na pancakes.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 November 2011 - 06:47 PM
Posted 22 November 2011 - 06:49 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 November 2011 - 07:55 PM
kopalni plašč unisex Freya
Nila, klik Jysk
Ali pa kak Interspar, Mercator? Znata imeti čisto solidne. Drugje so ful dragi, v Svilanitu sem jih tudi jaz gledala, enega mornarskega, ampak ni šans, da dam blizu 100€ za en kopalni plašč.
Freya, hvala za ideje, moram preveriti tega iz jysk, kakšen je v živo in na otip!
Bom zgleda kar cel popoldan porabila za iskanje, bom šla povsod, kjer imajo brisače ipd.
Ja, tale Svilanitov Akacija mi je res luškan, ker je krajši, ima kapuco, skratka - res mi je lep.
Kami, kaj imajo kakšne akcije, popuste, tovarniške cene, whatever v Svilanitu?
_M_, bom poročala!
Posted 23 November 2011 - 10:23 AM
Posted 23 November 2011 - 10:26 AM
Posted 23 November 2011 - 11:54 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users