Jaz predizborov nisem gledala. Fant ne prebavlja Eurosonga in mi ni pustil gledati na tv-ju.
Sem hotela četrtkov polfinale preko neta gledat, pa mi je potem zmrznil računalnik, ahh.
Sem pa poslušala Rusijo, Italijo, Španijo, Švedsko, UK, Belgijo, Latvijo, Litvo, Estonijo, Norveško in sta mi bila naš in švedski daleč najboljša. Estonija mi tudi ni slaba, gre v uho. Rusija mi je tudi v redu, a mi je v primerjavi z Estonijo slabša. Se mi zdi, da ima Švedska dobre možnosti. Komad se mi zdi dober, malo drugačen in gre v uho, zelo dober nastop s to grafiko, si zapomniš, kar tudi pomaga. Sem že večkrat poslušala komad in mi je zelo všeč.
Ostali komadi, ki sem jih slišala, so mi vsi dolgočasni. Belgija mi je kar nekaj, Latvija tudi, Norveška - spet ena dolgočasna balada, ki jo jaz takoj pozabim. Litva, tudi skrajno dolgočasna in brezvezna in nadležna s tem uou uou uou.
Jaz navijam za naše in za Šveda.
Se strinjam glede Marjetkinih slušalk. Čeprav je delovalo to prizadeto, je zdaj baje to postalo zelo prepoznavno. Pogledala sem si kasneje nastop naših in se strinjam, da se Marjetka preveč pači in na začetku komada res deluje, kot da se ful muči odpeti, ampak to se že pri studijskem posnetku tudi sliši. Raayev pomežik v kamero je tudi odveč. Mi je pa plus, da se back vokalistk ne vidi.
Mi je pa smešno, da bo na Val 202 Šalehar komentiral, ker totalno ne paše k takemu dogodku. Sem poslušala nek izsek, ko je komentiral polfinale, ampak sem mislila, da je to samo za hec, ker je imel tiste njegove komentarje.