Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#2401 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 20 December 2009 - 06:25 PM

QUOTE(Sarah @ 15. 12. 2009 - 20:56) View Post

JA imamo tongue.gif MAC studio sculpt.

lahko prosim malo več napišeš o tem pudru? oops.gif
kakšen je,kje se ga da dobit in koliko je približno cena..hvala wink.gif
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#2402 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 December 2009 - 06:31 PM

Imaš vse v ustrezni temi. Prosim. tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 25 December 2009 - 09:17 PM

A se Sweetscents dobi še kje drugje kot na Čarodejki? Bi imela njihov mineralni puder, pa jih kar nočejo in nočejo dobit :/.
  • 0

#2404 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 December 2009 - 09:23 PM

Jaz sem včeraj dobila velikodušen lonček Chanelovega Mat Lumiere pudra. Sem mal prebrala komentarje in so ga vsi ful hvalili, sploh ta lumiere efekt.
No, ne bi ga imela za vsak dan, ker je je ful težek in izjemno težko se ga razmazuje (ampak za to še nisem čis ziher če drži, ker sem uporabila Garnierjevo Pure kremo, ta modro kremo k naj bi že sama po sebi matirala in verjetno je težava prav v tem). Ampak ga bom porabila do konca z DDGM. Drugače pa odlično prekriva (to pa res svaka čast, še boljši od Studio Fix Fluida) in obstojnost je na vrhuncu (eni pudri čez čas kar zginejo, tale je pa skos na svojem mestu).
  • 0

#2405 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 December 2009 - 12:57 PM

PJ a tekoči to?
A da ful maskast videz pa, če ful poudari luskice na koži(pač zaradi mraza malce suha povrhnjica)?
Pa cena biggrin.gif
  • 0

#2406 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 December 2009 - 01:09 PM

Tekoči, ja. Maskast je kar, ampak luskic pa ne poudari lih al pa jaz tega nisem opazila. ermm.gif Jaz mam recimo zdej spet eno vnetje na licih in mam vse rdeč in ful dobr prekrije-sej vid se še zmer valda, če mam relief laugh.gif , ampak vseeno. Mene moti, da mi daje filing da mam celo fasado gor. Cene pa ne vem, jaz bi rekla da je med 40 in 50€. biggrin.gif
  • 0

#2407 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 December 2009 - 01:57 PM

Okej, hvala biggrin.gif 40-50€ pač ne dam za puder. biggrin.gif
Jaz bi ful imela nekaj kar prekrije rdeča lica(sicer nimam tistih pijansko rdečih lic ampak nevem če mi kdo kaj reče nevede zardim in potem sem še nekaj časa rdčea mene to grozno nervira) pa da ne da maskastega videza, problemov s kožo nimam.
  • 0

#2408 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 27 December 2009 - 01:22 AM

Jaz tud rabim kej za rdečico. Razmišljam, da bi začela kar kak korektor uporabljat, ker so vsi dobri pudri ful predragi. Nekaj časa nazaj sem bla na ličenju z Alverde kozmetiko in mi je dala ful unega korektorja v svinčniku po licih in nosu, ker Alverde pudri itak ne prekrivajo, in mi je kar ustrezal.
  • 0

#2409 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 27 December 2009 - 11:58 AM

nekaj let nazaj mi Mat Lumiere ni ustrezal, ker sem imela res porazno kožo in mi noben puder ne bi naredil dobro, ker karkoli sem dala na kožo, sem bila takoj mozoljava tongue.gif

Zdaj že 1 leto nonstop uporabljam Mat Lumiere in sem že na 4.steklenički in sem NORO zadovoljna. Uporabljam odtenek 40 Beige, ki je srednje temen in mi super ustreza. Polt je lepa, gladka, izgleda sijoča a kljub temu mat, dobro prekriva a vseeno ne deluje težko...jaz ga obožujem!
In nizkocenoven puder ne bo nikoli naredil enakega efekta kot npr. puder višjega cenovnega razreda, razen če imamo res picture-perfect lepo kožo brez vsakršnih nepravilnosti....sama sem glede pudrov sprobala že vse, od najcenejših do najdražjih pa je ugotovitev vedno ista. Malo denarja, malo muzike, oziroma odvisno kako natančen si pri ocenjevanju kaj je dobro in kaj slabo- jaz npr pri pudru vedno opazim, če se usede v pore, oksidira na koži,itd. in sem glede tega blazno natančna.

• 0

#2410 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27325 posts

Posted 27 December 2009 - 12:27 PM

Kera firma je ta puder? Sama tudi ne dam premoženja za puder, ker mi pač finančno stanje ne dopušča, če bi mi bi pa verjetno prvo kot prvo kupovala dražjo kozmetiko, ker bi me premamlo smile.gif
  • 0

#2411 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 27 December 2009 - 01:07 PM

^^Chanel. Ja enkrat ko bom velika in bogata bom tudi jaz kupovala dražjo kozmetiko. tongue.gif
  • 0

#2412 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85877 posts

Posted 27 December 2009 - 05:03 PM

Jaz se podpišem pod Mično, ne odstopim od Teint Idole Ultra.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2413 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 31 December 2009 - 04:07 PM

Dans sm sprobala tale Sisley tekoči puder in je prov podn! Masten, neenakomerno se razmaže...

IPB Image
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2414 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 31 December 2009 - 05:10 PM

Ta Sisley je tok drag. cry.gif
  • 0

#2415 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 31 December 2009 - 05:41 PM

Drag in slab. Brezveze.
  • 0

#2416 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 01 January 2010 - 01:16 PM

Sisley transmat tudi meni ni všeč. Je pa veliko boljši oz. zelo dober njihov tekoči, oil free varianta.
  • 0

#2417 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 January 2010 - 01:21 PM

Js pa morem povedat da je ta "puder"(meni je bolj obarvana krema), ki sem ga nazadnje kupila od alverde, super.Krasno se maže, v kožo se kar hitro vpije, super mi je ker ne povzroča luskic, ne povztroča mozoljev, je pa res, da ni prekriven ampak samo lepo izenači ten kože.
Pa še krasno diši malce po citrusih in zeliščih, tak svež, lep vonj.
  • 0

• Guests

Posted 01 January 2010 - 06:24 PM

Jaz pa mam zadnje čase takšne probleme s pudri. Že dalj časa uporabljam puder od Bourjois. Zdaj so se mi pa kar naenkrat začele delati luske na nosu in ob nosu. Katastrofa.

Ima katera kak predlog kako lahko to preprečim?
  • 0

#2419 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 January 2010 - 06:28 PM

Očitno ti je presuh oz. ti krema, ki jo uporabljaš, ne ustreza in je koža presuha. Rešitev je dobra krema za podlago. Najbrž malo bolj 'mastna'.
  • 0

• Guests

Posted 01 January 2010 - 06:29 PM

Verjetno bom morala puder menjati. Ker tudi, če prej naredim peeling in nanesem mastno kremo so luske še vedno tukaj.

Kateri puder bi bil dober za suho kožo?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Google (1)