Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#2401 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18468 posts

Posted 17 October 2007 - 02:53 PM

Adriane, zjutraj me je ena od vas napodila v spovednico, pa sem pač šel in povedal, kaj me teži. Vmes sem zagrešil vsaj en OT, kar je tle relativno velik greh. wink.gif

Ni mi pa jasno, kako je ratalo dvojno. blink.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#2402 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 17 October 2007 - 04:29 PM

Poslušam Led Zeppeline po zelo dolgem času in si še vedno lahko komot predstavljam, da bi kaj počela s Plantom, če bi bil on eno mičkeno mlajši.... oops.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2403 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 17 October 2007 - 04:34 PM

Šla sm domov namest da bi šla lubiju dat lupčka, ker mi je dopizdl - mela sm pol ure prej konc, ker smo bli 3 ure brez odmora, in se mi je zdel neumn ga čakat, če pa on zvečer noče prit k men. V bistvu mi sploh ni žal, ker sovaržm to, da sm zmer jz una k hočm več. Ne vem zakaj se sploh j* s tem.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#2404 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32336 posts

Posted 17 October 2007 - 05:05 PM

Slučajno sem v službi srečala bivšega, spregovorila z njim par besed in zdej sm od takrat čist odsotna confused.gif ...
Zdj neki sms-ava, upam, da se izcimi ena pijačka iz tega. twisted.gif
  • 0

• Guests

Posted 17 October 2007 - 05:08 PM

Frčica, jaz isto razmišljam o Johnny-ju Rotten-u (pevec Sex pistols). Pa tud Plant je mačk, pa še dobro musko majo. smile.gif
  • 0

#2406 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 17 October 2007 - 05:11 PM

pogrešam,pogrešam,bivšega,fulllllllllllllll,malo manjka da mu spet padem v objem,pa ne vem če je to ok hmm.gif cry.gif
  • 0

#2407 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32336 posts

Posted 17 October 2007 - 05:13 PM

Joj, babe....pa ti bivši.... cry.gif
  • 0

#2408 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 17 October 2007 - 05:17 PM

ma ja, 2 ,meseca sem bla močna,odločena zdaj me pa mede....in kot nalašč se mi po spominu in srcu vrtijo samo lepi spomini
  • 0

#2409 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 17 October 2007 - 05:17 PM

QUOTE(ciara @ 17. 10. 2007 - 18:08) View Post

Frčica, jaz isto razmišljam o Johnny-ju Rotten-u (pevec Sex pistols). Pa tud Plant je mačk, pa še dobro musko majo. smile.gif

O Rottnu sicer nikoli nisem imela pregrešnih misli, o kakem Morrisonu worthy1.gif , Cobainu...pa svoj čas kar....
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2410 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32336 posts

Posted 17 October 2007 - 05:19 PM

QUOTE(TiTa @ 17. 10. 2007 - 18:17) View Post

ma ja, 2 ,meseca sem bla močna,odločena zdaj me pa mede....in kot nalašč se mi po spominu in srcu vrtijo samo lepi spomini

Ej, to je pa čist res tud pr men...včasih, ko razmišljam o naju, niti ne vem več, zakaj sva končala in se spomnim samih lepih stvari... S časom ostanejo samo lepi spomini.
  • 0

#2411 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 17 October 2007 - 05:25 PM

evo točno tak, se prav vprašam zakaj sem ga sploh pustla???in potem se moram 100%skoncentrirat it še enkrat skozi vseh težkih stvari ki mi jih je zakuhal, da se malo pomirim
,medtem ko se v sekundi spomnim 1000lepih stvari povezanih z nama,nonštop

in prav to me straši, da čez čas bo še hujše, da se ne bom po glavi tepla, ker večno pa me ne bo čakal ,ne
  • 0

• Guests

Posted 17 October 2007 - 05:27 PM

QUOTE(Frčica @ 17. 10. 2007 - 18:17) View Post

O Rottnu sicer nikoli nisem imela pregrešnih misli, o kakem Morrisonu worthy1.gif , Cobainu...pa svoj čas kar....

Mmmm Morrison je tud mačk. Cobain mi pa nikol ni bil všeč kej preveč.

• 0

#2413 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 17 October 2007 - 08:23 PM

Danes sem bla pri ginekologu.Sem šla po recept. In čakala 45 minut. In tam zraven sta bili dve nosečki. Ena je imela že kar konkreten trebuh,verjetno mesec ali dva pred koncem,druga pa na polovici...In v tistem trnutku sem si tako močno zaželela da bi tudi jaz imela trebuh in nekaj notri...(Zanimivo,glede na to da paničarim če se mi trebuh samo malo napihne). Ne glede na to kako depresivna delujem in brez volje za vse, to se mi zdi nekaj,kar bi moje življenje lahko spremenilo na bolje...Seveda je tu faks in nobenih pogojev za karkoli še,pa fant, ki kdo ve če je pravi...Včasih me je strah da bom takrat,ko pogoji bodo (otroka bi nujno rada imela pri 25,26) Pa partnerja ne bo...In na koncu bom ostala sama samcata s kakimi mačkami ali psi cry.gif cry2.gif Zanimivo,kako sem včasih govorila da jaz pa nikoli ne bom imela otroka...Potem pa se je počasi obračalo vse skupaj in zdaj postaja nevdržno,ker vsakič ko vidim trebuh ali voziček,si želim da bi bilo tisto tam notri moje, sploh če ima velike modre učke in je zavito v kaj rozastega in na vso moč zeha...
Ne vem ali je to paranoja,zdi se mi namreč da je v zadnjem času OGROMNO nosečk in ogromnno globokih vozičkov naokrog,ali pa se je samo prebudil moj materinski čut in sedaj nori ko zmešan...

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#2414 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 17 October 2007 - 08:48 PM

Jaz imam tud isto paranojo pred nosečnicami, z razliko da si otrok ravno zato še manj želim laugh.gif
  • 0

#2415 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11877 posts

Posted 17 October 2007 - 08:58 PM

Tale moj sosed (ki je btw. srčkan kot nevemkaj) je tak bučman, da to ni res. Kako je lahko tip pri 34-ih tak tepček? bfg.gif butl.gif laugh.gif
  • 0

#2416 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 17 October 2007 - 10:08 PM

Kaj pa je blo? oops.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#2417 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 17 October 2007 - 10:10 PM

Frida, zato pa je še samski IPB Image
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2418 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11877 posts

Posted 17 October 2007 - 10:17 PM

QUOTE(bikini @ 17. 10. 2007 - 23:08) View Post

Kaj pa je blo? oops.gif

Bom v naslednjih dneh sporočila tongue.gif

QUOTE(Adriane @ 17. 10. 2007 - 23:10) View Post

Frida, zato pa je še samski IPB Image

Ja, bi se kar strinjala rolleyes.gif laugh.gif
  • 0

#2419 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 17 October 2007 - 10:24 PM

Ah, Frida. Za mojega si tudi včasih mislim, da bi ga lahko obravnavali pri X-Files rolleyes.gif
Včasih zna bit "nepopolnost" privlačna wink.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2420 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18468 posts

Posted 18 October 2007 - 10:08 AM

Frida, bučmana lahko uporabiš vsaj za bližnji nam halloween. wink.gif Njegova nepopolnost bo ob tej priliki kvaliteta. rolleyes.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users