Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5208 replies to this topic

#2401 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 25 August 2023 - 02:29 PM

Joj, jaz tudi Foodive ne morem, sem ji ze zdavnaj odsledila po hitrem postopku. Tixi imam pa na mute, bom kmalu dala unfollow.

Tixi se mi tudi približuje, ampak vsaj nima razsvetljenih pametovanj.

JIna, ima pač prioritete -_- da bi si dala zobe porihtat pa ne :D (se opravičujem vsem prizadetim, samo me rahlo nervira zobni lok, pa ta njen večen annyoing naučen nasmeh, ko govori)

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2402 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19194 posts

Posted 25 August 2023 - 03:19 PM

Čaka na sponzorski aparat haha
  • 0

#2403 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 25 August 2023 - 03:22 PM

Mene poleg tega se usesa, in sinova tudi. Da tega ne das operirat in to odlocitev tako zagovarjas, moras bit malo prizadet, sori.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2404 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27470 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 25 August 2023 - 03:38 PM

Zakaj bi pa morala zaradi odstopanja od tujih estetskih meril pod nož? Pa sin tudi?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2405 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 25 August 2023 - 03:42 PM

Mislim, da gre pri njej zgolj za princip, kolikor je govorila. Velja pa isto kot glede zob, ne vem, kako subjektivno je to … Obenem pa planira prsne vsadke.

Predvsem mislim, da vsak normalen stars zeli otroku prihranit travme, kakrsne je dozivljal sam.
  • 0

― V. Van Gogh

#2406 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16860 posts

Posted 25 August 2023 - 04:08 PM

Na Losinju se bosta. Kdor ju spremlja, ve kje.

Men je drugace ona ne glede na vse najbolj ok od vseh instagramovk, za razliko od lare ki 99% casa nekaj prodaja ima tamra vsaj dobre teme. Oblecena mi je obupno, pac me ne zanima zarad mene je lahko oblecena v cote za 20kE danes hodi okrog pri 35 stopinjah v unih flis chanel natikacih al kaj ze, pac....sorry.
Jaz jima privoscim, razumem da ne bosta denarja ki sta ga pac prigarala dala kar tako stran od sebe, sploh zakaj bi preplacala nepremicnino? Jaz je tudi ne bi. Cene so obupne. Tok ne bi dala za bajte tud ce bi sedela na ne vem kok dnarja.
Njene torbice so kao investment kosi. Kok je to res ne vem, ker se ne spoznam.
Meni je se vedno najbolj normalna in prizemljena od vseh.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2407 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 25 August 2023 - 04:11 PM

Potem pa ne vem, kaksne spremljas. :D Meni je bila vcasih OK, zdaj mi ima pa samo se kaksno debato zanimivo, drugace se mi pa zdi fuknjena.
  • 0

― V. Van Gogh

#2408 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17638 posts

Posted 25 August 2023 - 09:08 PM

Ja lahko je govorit kaj bi kupil ali ne, če nisi v tej poziciji. Sicer če gledata nepremičnine v LJ, še kar lep čas ne bodo spustile cene. V tem času preplačujejo najem in se drenjajo v stanovanju, ampak važno pa da je za fancy poroko in chanel torbice. Če je to prizemljeno, tud OK 🙃
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2409 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 26 August 2023 - 09:06 PM

Bi pa Ana lahko otroka ze odvadila cmokanja. A je to otroke tezko navaditi? Resno sprasujem 😁
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2410 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 26 August 2023 - 09:07 PM

Jaz sem isto pomislila. 😂
  • 0

― V. Van Gogh

#2411 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 27 August 2023 - 01:55 PM

Spet ADP ... Po 2 grizih hrane, ki je ni navajena ali po njeno nezdrave/postane sladice (ne mi rečt, da je cannoli na taki lokaciji en teden v vitrini), glih toliko da ne crkne od fizičnih muk ... Kakšne so šele psihične. :butl:

• 0

― V. Van Gogh

#2412 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16860 posts

Posted 27 August 2023 - 02:29 PM

:loo: my thoughts exactly :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2413 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19194 posts

Posted 03 September 2023 - 02:08 PM

ADP... Ona po moje sladkarij ne jè, ampak jih požre. In valda jo potem želodec boli.
Sem pogledala storije... Njihova hrana 🤢 bogi...
Pa kako je ona skoz obremenjena s svojim telesom. Pa da v vseh teh letih še vedno ni dosegla cilja, z vsem znanjem itd...
  • 0

#2414 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 03 September 2023 - 02:16 PM

Vse kar ima ona krozniku, mi vedno izgleda kot pomije. Zadnjic sem mozu pokazala, kaj so jedli na Sardiniji pa je bil se on ogorcen in rekel, da bi bilo bolje, ce bi ostala doma. :D Zdaj ko vidim, kaksna izbira hrane je (lahko da sem od zadnjic pozabila ali pa je se bolj pestra), se mi zdi pa se bolj bolno. Kaksna kaplja alkohola je pa zanjo itak strup, ane?
  • 0

― V. Van Gogh

#2415 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19194 posts

Posted 03 September 2023 - 02:27 PM

Valda. 😆 Se spomnim kako sceno je enkrat naredila, ko ji je sin povedal, da ata dedi in ati pivo pila. Lol
  • 0

#2416 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16860 posts

Posted 03 September 2023 - 02:36 PM

Midve z mami sva zadnjic isto komentirali. Pna na en kroznik namece vse - sadje, zelenjavo, meso, priloge...fuj no. Ne bi tega jedla pa ce je ne vem kaj.
  • 0

#2417 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23313 posts

Posted 03 September 2023 - 08:31 PM

Haha, ja, sem isto pomislila, ko sem videla njene jedi. Kar vse nekaj nametano v skledo, kar sploh ne pase skupaj. Losos, zelena solata, kuhano jajce, semena, sir, zraven pa še ananas, če sem prav videla? :o
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2418 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17009 posts

Posted 08 September 2023 - 08:09 PM

A je katera pogledala današnje storije od ADP? Vcasih se mi zdi, da si zenska vedno znova najde neke razloge (aka) diagnoze, zakaj meore tega in onega, zakaj tezko pridobiva oz ne pridobiva misic, namesto da bi si priznala, sa bo pac treba kaj vec dat na kroznik za rezultate. Zdaj ima ze sum na lipedem, in zaradi tega nima takih misic, pa ze baje 15let fitnesira.
Fascinantna mi je.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2419 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19194 posts

Posted 08 September 2023 - 08:14 PM

Ja pa ziher so tud vsadki krivi, ki jih več nima.
  • 0

#2420 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16860 posts

Posted 08 September 2023 - 08:23 PM

Isce izgovore v stvareh, ki jih vidi samo ona.
Zakaj je ta pilates tak hype tud ne stekam, meni se ne zdi nic posebnega.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users