Jump to content

Photo

Slike vaših hišnih ljubljenčkov

• Please log in to reply
5577 replies to this topic

#2401 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 07 October 2008 - 08:15 AM

Naš lepotec
IPB Image

IPB Image

• 0
IPB Image

#2402 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 October 2008 - 09:10 PM

IPB Image

Lažna idila laugh.gif, se vedno tepeta med sabo.

IPB Image

Bajsi je obtičal na sredi igračke.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2403 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12076 posts

Posted 13 October 2008 - 09:19 PM

Jojjjjjjjjj Crna, kok sta lepa!!
Take slike, ko dva mucka spita skupaj, so mi najlepše! oops.gif

Jaz si ful želim še eno mačko, v bistvu bom počakala, če bo kakšno malo bitje zašlo v mojo bližino in jo bom prec vzela. Sva z bratom naredila pakt. Da bo mela Minka družbo smile.gif
  • 0

#2404 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 13 October 2008 - 09:22 PM

Ti jo lah zrihtam, je kolegica spet staknila enega mladička. Ga je pa lih ta teden iz Dragomerja pripeljala v LJ, cel cukr. tongue.gif

Mah a veš da so ti momenti sožitja redki. Če sta skupaj je to zgolj med tepežkanjem. Mišo jo silno rad rine stran iz njenih počivališč.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2405 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12076 posts

Posted 13 October 2008 - 09:25 PM

Veš, tukaj pri nas se tud rado zgodi, da se kdo znebi muckov na grd način in potem bitjece tava naokrog in mjavkca in išče domek... Takega bom počakala. Če ne bi blo starih, bi jih pa hodila tud v zavetišče iskat, dokler jih ne bi imela ene 8.
Joj, Minka bo grozna grozna pošast, ko bo enkrat prišlo do tega...

• 0

#2406 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 October 2008 - 09:33 PM

QUOTE(crna @ 13. 10. 2008 - 22:10) View Post
IPB Image

Bajsi je obtičal na sredi igračke.

UMIRAM. IPB ImageIPB ImageIPB Image

Tole je pa od sestrične muc, sem ga mogla poslikat - pride večkrat k nam na obisk (enkrat smo ga po pomoti celo v hišo zaklenili, ker se je prismukal na skrivaj notri, mi pa sploh vedli nismo in smo šli domov. Nas so potem klicali, da muca ni in smo šli gledat, če je bi bil slučajno v hiši in res smo ga našli, kako je lepo spal na kavču, lol). Na našem kaminu je bil (na zadnji sliki je mijavkal in imel eno tačko gor - morda kdo ve, kaj to pomeni, haha?):

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2407 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 October 2008 - 10:12 PM

Crna, oba sta izredno lepa, pa delujeta tako zadovoljna, pa negovana in scartlana.

FTSE, tale maček pa obvlada prav zavidanja vredno postavljanje pred objektiv. Sploh na prvi sliki, wau. blink.gif laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2408 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 October 2008 - 10:14 PM

Meni je pa na tretji tako dober, da se ne da povedati.

No, na koncu je že bil siten ... je malo šel raziskovat pod folijo (smo prešali tisti dan), potem pa jo ucvrl v gozd.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2409 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 14 October 2008 - 02:09 PM

Meni 4ih slik ne odpre ermm.gif , vidim sam ena na kteri čiča. Luuuušn je *itak* . Sam je hudič ker črnih ne vidiš v temi.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2410 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 October 2008 - 02:10 PM

Jaz vse vidim. Čudno!

• 0

#2411 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46130 posts

Posted 14 October 2008 - 02:21 PM

Lepotci wub.gif
  • 0

#2412 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 14 October 2008 - 05:35 PM

QUOTE(crna @ 13. 10. 2008 - 22:22) View Post

[color=#999999] ......
Mah a veš da so ti momenti sožitja redki. Če sta skupaj je to zgolj med tepežkanjem. Mišo jo silno rad rine stran iz njenih počivališč.

Vodna pištola. Resno. KO se začneta mlatit boš tako najbolje rešila problem, samo videti ne smeta od kod je priletelo.

Lahko pa nasilneža zapreš v carrier, da se umiri,jima določiš svoj prostor....
  • 0
IPB Image

#2413 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46130 posts

Posted 14 October 2008 - 08:27 PM

Moja bejba:

• 0

#2414 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 October 2008 - 08:34 PM

Mislim, tole je pa najpopolnejši primer čistega uživaštva. laugh.gif thumbup.gif Božanska je, taka okrogla, puhasta razvajenka. happy.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2415 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12076 posts

Posted 14 October 2008 - 08:44 PM

Bibika je zakon ja! thumbup.gif
Skoz se na teh foteljih razteguje pa vse štiri od sebe biggrin.gif
  • 0

#2416 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 14 October 2008 - 08:45 PM

Moja bajsika spet pozira biggrin.gif . Ful je dobra.

QUOTE(Anja88 @ 14. 10. 2008 - 18:35) View Post

Vodna pištola. Resno. KO se začneta mlatit boš tako najbolje rešila problem, samo videti ne smeta od kod je priletelo.

Lahko pa nasilneža zapreš v carrier, da se umiri,jima določiš svoj prostor....

Občasno kak plosk zaleže, občasno pa ne ermm.gif . jooooj če bi vedla za pištolco bi jih shranila cel miljon od otroštvo, tako bo pa treba nov arsenal nabavit.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2417 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46130 posts

Posted 14 October 2008 - 08:52 PM

Hvala. Res je prava razvajenka. Hujša kot en malo otrok. smile.gif Poze v katerih spi ali se umiva pa so ena bolj smešna kot druga. Kolikor lahko jih probam pofotkat. smile.gif
  • 0

#2418 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 October 2008 - 09:31 PM

Prva in druga, matr, ne vem ktera mi je boljša. laugh.gif biggrin.gif
Druga mi je sploh za popizdit smešna, prav naglas se smejem tle (sploh pa ko preberem zraven tvoj komentar in si prav predstavljam, da si res tak misli, hahaha).
  • 0

#2419 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 October 2008 - 09:35 PM

Druga je res za v okvir.
Ker ne sme nič slano in ima nasploh dieto, vedno pa sitnari, ko smo pri kosilu ... ji je foter za finto dal testenino - smo itak vedli, kaj bo naredila, ampak da bi pač mislila, da je samo to na mizi in bi se nehala naprezati. Sem mogla vzet pred tem fotoaparat in poslikati, ker sem točno vedela, kakšne frise nezadovoljstva bo pokala poleg. laugh.gif

• 0

#2420 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 16 October 2008 - 07:47 PM

Telovadba cool.gif
IPB Image