Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#2401 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 March 2010 - 06:59 PM

Jazi me, da lih ko res nujno hočem poslat sms prek najdi.si le-ta storitev ne dela. Vedno je tako!
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2402 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 24 March 2010 - 09:25 PM

QUOTE(Hevea @ 22. 3. 2010 - 9:12) View Post

wacko.gif
Ful ful FUL mi gre na jetra, da se vsakič, ko ženska kaj pokritizira na drugi ženski, meče naprej neko "žensko fovšijo", WTF no, fof. Če bi mi bilo všeč in bi bila fovš, bi pohvalila, ane, ni glih vsaka kritika prikrita zavist, nekaterim dejansko ni vse krasno, kar lazi po tem svetu. rolleyes.gif

PODPIS!

Na zivce mi gre f*knen folk.

In na zivce grem sama sebi, ker se mu pustim vedno znova sprovocirati.

bruh.gif

wacko.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2403 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 29 March 2010 - 08:40 PM

Razpizdi me tista crkovina ki jo v Merkatorju ponujajo kot zrezke. Kupim dovolj purana da bi lahko nabavljal po veleprodajnih cenah tako da vem, da svež puran drži več kot en teden v hladniku. A začuda, vsakič ko se počutim mazohista in pustim peneze v Merkatorju, meso smrdi že po dveh dneh.
  • 0

#2404 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27463 posts

Posted 29 March 2010 - 08:52 PM

Seveda, ko pa kupiš pakirano. Moraš it tja ko so mesarji (sej ne vem, če majo to vsi merkatorji) če ne ima pa tuš dobro meso smile.gif
  • 0

#2405 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 29 March 2010 - 08:58 PM

Navadne zrezke sem kupil, "sveže" narezane.

Itak so cene v M tako glupo odiraške da mi želodec okol obrne ko vidim tiste "Najboljši sosed" reklame. V Jati [ki potem isti puran proda M] je kila 6eur. V M je 8.5.
  • 0

#2406 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 March 2010 - 08:28 AM

Mercator ima nasploh ZELO zasoljene cene. Kaj pa če bi poskiusil recimo Lidl, Hoffer . . . saj imajo tudi meso slovenskih proizvajalcev. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2407 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 30 March 2010 - 09:52 AM

Mi je vseeno če švedskega purana odre bosanc z nožem narejenim na kitajskem ter nato v nemškem tovornjaku odpelje meso v Italijo od koder ga francoska ladja pripelje v Slovenijo.

Vem, da ima M gnile cene, ampak je blizu jaz pa s kolesom tovorim moje tone hrane. Velikokrat grem v Hofer po različne zadeve ampak nimajo pa vsega.
  • 0

#2408 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 30 March 2010 - 10:09 AM

Ko se z nekom nekaj pomembnega za sigurno zmeniš in potem računaš na to, da se bo ta osebek tega držal.
Potem pa gladko vso stvar pozabi... rpg.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2409 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 March 2010 - 10:52 AM

Nam se je že parkrat zgodil, da smo kupil meso pri mesarju na tržnici (domače pa to biggrin.gif ), pa je bil naslednji dan zanič.

Na živce mi gre ta Čuda, k dela z 1/h.
  • 0

#2410 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 30 March 2010 - 08:19 PM

Jao ej. En razglas je _nujno_ potrebn. Da se sfiltrira to navezo.si. To je razlog da vsem dela forum počasi.

PJ, zato pa jaz vedno ce lahko kupim meso kar v Jati na Tržaški. Vakumsko zapakiran, 2 kili in pol. Traja tudi do 10 dni.

• 0

#2411 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26039 posts

Posted 30 March 2010 - 08:53 PM

govorjenje/pisanje v stilu "se GA slišmo jutr". če mam izbiro, potem se "ga raje ne" slišimo. rolleyes.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2412 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 March 2010 - 10:21 PM

QUOTE(Plain Jane @ 30. 3. 2010 - 11:52) View Post

Na živce mi gre ta Čuda, k dela z 1/h.

Damn, sem mislila, da sem edina. laugh.gif Dejte to uredit, ful je zoprno. Sajk, na delo. sleep.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2413 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29907 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 31 March 2010 - 10:04 AM

SOVRAŽIM nepomito šalco od kave v koritu! mislm, kok težko je to pospravit v pomivalni stroj?
takisto mi kocine dvignejo raznorazne napake v knjigah, še sploh tiste, za katere takoj veš, da niso zgolj tipkarske. očitno so lektorji pa korekturci res way premalo plačani, laugh.gif.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2414 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46124 posts

Posted 31 March 2010 - 10:08 AM

Mene umazana posoda v koritu tud gre na živce. Ja res je ogromen napor odpret pomivalni stroj in dat umazano šalico/krožnik/žilico vanj. rolleyes.gif
  • 0

#2415 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29907 posts

Posted 31 March 2010 - 10:12 AM

ja, midve pač nerazumeva tega. laugh.gif sej men ni težko pospravit še za kom, ampak zakaj bi za takim, ki NIKOLI ne pospravi za sabo?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#2416 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46124 posts

Posted 31 March 2010 - 10:16 AM

Ma ja, saj meni tud ni težko, samo mi pa gre na živce ko se to nonstop ponavlja... rolleyes.gif Moj dečko in njegov foter, moj brat so trije taki primerki, ki to neprestano počnejo. Fanta sem že nekako uspela zdresirat, da pospravlja, ko sem jaz zraven, njegov foter in moj brat pa sta nepopravljiva primera. down.gif
  • 0

#2417 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29907 posts

Posted 31 March 2010 - 10:32 AM

moj fant, kadar je pri meni, zmeri TAKOJ za sabo pomije, čeprav je samo kozarc. ko sva pri njem, mi je pa vseeno, če je usrana posoda tri dni in noči v koritu, ker ni pri meni. samo ponavadi itak popizdim in pomijem. laugh.gif
  • 0

#2418 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 31 March 2010 - 10:41 AM

QUOTE(Špela @ 31. 3. 2010 - 11:04) View Post
SOVRAŽIM nepomito šalco od kave v koritu! mislm, kok težko je to pospravit v pomivalni stroj?
takisto mi kocine dvignejo raznorazne napake v knjigah, še sploh tiste, za katere takoj veš, da niso zgolj tipkarske. očitno so lektorji pa korekturci res way premalo plačani, laugh.gif .

Podpis pod oboje. Ta novi jumboti za Nescafé zmagajo - kremnasta pena. wacko.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2419 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 31 March 2010 - 10:55 AM

Jaaaa, omfg, kremnasta pena, meni grejo kar kocine pokonci, ko zagledam ta plakat wacko.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2420 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 31 March 2010 - 11:18 AM

QUOTE(Špela @ 31. 3. 2010 - 11:04) View Post

takisto mi kocine dvignejo raznorazne napake v knjigah, še sploh tiste, za katere takoj veš, da niso zgolj tipkarske. očitno so lektorji pa korekturci res way premalo plačani, laugh.gif.

Pa kolko je tega ohmy.gif , to ni res. Dobr, včasih me zmrazi, ko berem poste za sabo tule, sam tu itak pišem v naglici, pa se hitro zatipkam. smile.gif

Tu, kjer delam, dajejo neke članke v lektoriranje eni gospe, ki je ful pod pritiskom, stalno majo ene zdravstvene težave doma in je čist na koncu z živci, pol pa pušča kar veliko napak v tekstih. Enkrat sem na dveh straneh članka našla osem večjih napak (vejic in pik nisem štela). Včasih jih tolko naštejem v celi knjigi, ne pa na prvih dveh straneh.

Pa mene tudi zmrazi kremNasta pena. Jao.

Pa članki na spletnih straneh, sploh pri kakih časopisnih hišah. O.M.G. Bojda ima samo Delo.si dejansko lektorsko pregledane članke, ostali jih pomoje lih tako nekaj malo preverijo v kakem wordovem pregledovalniku.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users