Jump to content

Photo

Eurovision Song Contest

• Please log in to reply
3203 replies to this topic

#2381 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16997 posts

Posted 22 May 2015 - 11:53 AM

Meni v včerajšnjem predizboru nobena pesen ni bila posebaj všeč. Precej me je zmotilo da je bilo ogromno nekih balad in ''parčkov''. Švedski komad mi je soliden, ampak nič posebnega. 

Izrael bi znal biti kar dobro uvrščen, ker ima ravno prav noro pesem/nastop, da si ga zapomniš. :)

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2382 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19983 posts

Posted 22 May 2015 - 03:30 PM

Meni pa je bil ta polfinale, kar se tiče petja, kvalitetnejši. Tudi fušanja je bilo dosti manj kot v torek.

Všeč mi je bila izvedba Malte - Warriorja, duet Norveške, tudi duet Češke mi je bil ok, ker sta oba kar dobro pela, Švedski je pomojem za uvrstitev v finale zelo pomagala tako zanimiva scena. Komad mi ni bil nič posebnega, kolikor se spomnim.

Pri Sloveniji mi je bilo petje fajn; ni bilo slabše zaradi treme, vse ostalo pa mi ni bilo ok. Bi imeli pomojem več možnosti za boljšo uvrstitev v finalu z zamenjavo celotne podobe nastopa.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2383 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24560 posts

Posted 22 May 2015 - 04:56 PM

Jaz sem doma še enkrat pogledala SLO nastop in moram rečt, da ima res grozno mimiko obraza. Kako je vokalno izpeljala, ne znam ocenit, ker nimam posluha, ampak po videzu pa izgleda, kot da ji je vsak zapeti ton muka, ko ga spravi iz sebe. Za razliko od vseh ostalih nasmejanih in sproščenih izvajalcev, ona tu sigurno izstopa. Pa tako so se trudili, da je celoten nastop prirejen za gledalce pred TV, na koncu se pa mrši v kamero.

Pesem pa moram še enkrat pohvalit, res mi je všeč!

Upam, da bo v soboto bolje!

A je črnogorski tako nategnjen v faco ali ima samo botoxa full veliko. Deluje mi nenaravno

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2384 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85966 posts

Posted 22 May 2015 - 05:02 PM

Jaz sem včeraj pogledala samo naš nastop, ker so ga ravno najavili. A so vsi imeli tako slabo ozvočen vokal?  :shock: Vse drugo se je 10x bolj slišalo od petja. 

Mi je pa pesem kar všeč, obleka tudi, samo ne za njeno postavo. Sta mi pa z Raayem antipatična do konca.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2385 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 22 May 2015 - 05:09 PM

Mene je tudi najbolj njena mimika zmotila. V bistvu mi je bila tista violinistka tud ok, edino kamera jo je malo hecno v kader lovila na trenutke. Obleka mi je pa ful vsec in mi ni jasno, zakaj ene tako na zaveso spominja :D Bi jo imela.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2386 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 22 May 2015 - 05:56 PM

Odpela je super,

ampak

me je dosti stvari zmotilo.

1. Ne morem prežvečit, da niso čisto nič spremenili nastopa.

2. Slušalke? Ma nekako ne razumem. Na twitterju je bilo tudi največ komentarjev na ta račun.

3. Plesalka? Really? Na njenem mestu tega nastopa ne bi napisala v svoj CV, ker tam ni nič od plesa. Tudi če je ne bi bilo.

4. Raay. 

5. Njena mimika obraza. To bi se dalo uredit, ampak me je blazno motilo njeno premikanje glave in kremženje. Pa ko so ji ventilator obrnili v obraz, sem mislila, da ji bo leča ven padla. Več kot očitno jo moti ventilator.

Kljub vsemu ful navijam za njiju in upam, da bosta dosegla super uvrstitev.

• 0

#2387 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 22 May 2015 - 06:22 PM

Jaz si moram zdaj prav še enkrat poslušati komade od včeraj ki jih hvalite, saj razen Latvije in naše si nisem zapomnila nič :D res pa je, da sem spremljala bolj na pol.

Glede nastopa naše pa se strinjam. In kaj je s kimanjem, res deluje prizadeta?!

edit: Švedska je kar kul, ampak ni pa zdaj top komad. Všeč so mi tudi Norveška, Latvija in Belgija.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2388 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 22 May 2015 - 06:38 PM

Meni je tudi Belgija vsec. Cakam, da se ostale vidim na odru. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2389 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 22 May 2015 - 06:47 PM

enhanced-buzz-28773-1369080090-11.jpg

:D

• 0

#2390 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 May 2015 - 06:51 PM

Sem šla pogledat posnetek samo zaradi komentarja od ananasinje. Boljše ne bi mogla povzet, res slab nastop, še Duo Platin sta bila boljša. PA Raay, ki domenkumrovsko flirta s kamero, what. Škoda, ker je komad dober in gre takoj v uho. :/ 

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2391 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 22 May 2015 - 09:01 PM

Glede Švedske je en na twitterju komentiral: Swe...damn. Res je luškan fant + nastop mi je res všeč. Mi je pa vokalno bolj švoh.

Meni je komad od Izrael všeč, ampak ima ta dečko rahlo cvileč glas. Škoda, da nima drugačne barve glasu.

Pri Litvi mi je všeč komad, ampak se po mojem okusu začne prehitro na veliko "dret" v mikrofon (že po 40 sekundah mirnega petja). Malo bi lahko podaljšala ta flow.

Črna gora mi je všeč. Samo ni zmagovalna pesem. Ti balkanci imajo vedno top backvokalistke. Pa vidi se, da je imel Joksimović prste vmes :)

• 0

#2392 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 22 May 2015 - 09:03 PM

PA Raay, ki domenkumrovsko flirta s kamero, what. 

Pomežik v kamero, a ne? :)

Sta pa objavila na FB video, ko so se snemali med razglasitvijo rezultatov in mi je Marjetka ful faca izpadla pri čakanju :lol:

• 0

#2393 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 May 2015 - 09:42 PM

Menim, da je naš komad z naskokom najboljši od vseh.
Se bo pa po moje zagotovo visoko uvrstila tista na vozičku - že zaradi tega.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2394 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 22 May 2015 - 10:03 PM

Ni nujno, če se ne motim, tudi Finska z svojimi ni prišla naprej. 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2395 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 May 2015 - 10:04 PM

Kaj pa so oni imeli za, hm, ovire? Nisem spremljala vsega.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2396 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 22 May 2015 - 10:05 PM

Jaz tudi ne vem, mislim pa da je vsaj eden imel downov sindrom. 

• 0

Bill Bullard

#2397 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 22 May 2015 - 10:13 PM

Vsi imajo DS/avtizem, ce sem prav razumela. 

• 0

#2398 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 May 2015 - 10:41 PM

Aha. Sem kar malo šokirana, da niso prišli naprej, ha ha.

Aja, mene niti ne moti to, da je Marjetka bolj ali manj stoječa na mestu, niti gibi od Raaya (ki ga sicer ne prebavljam), zanimivo. XD

Pa še te slušalke so mi dobra pogruntavščina.

• 0

#2399 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 23 May 2015 - 07:11 AM

Slušalke ima bojda zato, da se bolje počuti na odru (kot npr. na snemanju v studiu).

• 0

#2400 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19161 posts

Posted 23 May 2015 - 07:45 AM

Ma saj na koncu te slušalke niti niso tak napačne, ker so prepoznavni znak za slo....

• 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 2 anonymous users