Pudri
Posted 27 October 2009 - 09:42 PM
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 30 October 2009 - 03:51 PM

Doma mam pomoje že ene 3 pudre al kok, vsi so seveda za en kurac. Ker sem jih pač kar kupila ane.
En je tekoči, pa se po njem svetim ko drek v lekterni.
POl mam natural minerals od MF, in je zadeva sledeča. Všeč mi je filing pudra v prahu na polno. Verjetno bi mi bil tud un v kamnu kul. Tekoči mi sploh ni kul. Samoteli MF mado ene bleščice, tko da zgledam ko edward iz twilighta na soncu, da ne govorim o odtenku, zgledam po nanosu tega kot da bi bla 2 uri na soncu. Ampak pustmo to, po precej dooolgem branju vsega možnega, tudi na drugih straneh, rabim zdej en nasvet pa mam par vprašanj.
najprej moja koža: Moja koža je resnično svetla, jp, sneguljčica sem poleti in pozimi, soncu se dokaj izogibam. Sončim se v glavnem nikoli ne namerno.
Moja koža je drugač lepa, neproblematična, mozolji so bolj izjema, kakšni majhni se najdejo... Kožo mam suho, sploh okol oči, malenkost manj suh imam t predel.
zanima me kakšna je razlika med tekočimi pa temi v prahu. Tekoči so, kot jst razumem za take, k rabijo fajn prekrivnost?
No jst tega ne rabm, rabm samo neki, da mi ten izenači (se pravi da prekrije rdečico na bradi, lic nimam rdečih, pa kakšne mini rdeče pikice), da je LAHEK, spf je fajn i guess da ma, nč mašenja por prosim.
Najraje torej prah/ kamen. pa obvezno nobenih bleščic! ta max factorjev filign na koži mi je super, samo kaj ko vse ostalo je obupno.
Fajn je da je dobro obstojen. Moj podton je definitivno roza in ne rumen.
Zdej mam en seznam takih,k so mi padli v oči (so pa vse od tekočih do mineralnih in ne vem kakšnih)
Pa bi glede na opisano rada, da mi kera napiše 3, ki naj jih sprobam. Zanima me tud, kako je s testerji. A ti jih tm dajo če jim rečeš, pa če rečeš več kt za enega, a komplicirajo? Ker mačka v žaklju res ne mislim več kupovat.
Pa še seznam:
LOREAL TRUE MATCH MINERALS
AFFINITONE MAYBELINNE
Lancome teint idole
max factor miracle touch
bourjois brush foundation
vichy norma teint
collistar illuminate
givenchy matissime
Sweetscents
Revlon colorstay dry skin
Maybelline Dream Matte Mousse
Everyday Minerals & Ocean Mist
clinique - stay true
Bellapiere
Ful vam hvala za odgovor.

Posted 30 October 2009 - 04:45 PM

Ampak če imaš izrazito suho kožo, bi ti jo znalo še bolj izsušit. Ne vem pa, kako je uporabljat mastno kremo pod pudrom.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 October 2009 - 05:03 PM
če ma še kakšna nasvet na dan z njimi...Drugače pa artdeco in ta drugi, vzeta na znanje.
Posted 31 October 2009 - 01:48 PM
Trenutno imam od Manhattan tekočega enega (se ne spomnim imena, taka svetlo bež embalaža) in je res ful vlažilen, bi bil pomoje ok zate, najsvetlejši odtenek je kar fino svetel.
Drugih pa niti nisem sprobala, v glavnem samo malo korektorja uporabim in je to to.
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 31 October 2009 - 02:20 PM

Nutella, tebi tudi v ponedeljek!

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 October 2009 - 02:44 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 31 October 2009 - 03:02 PM
ker se ga bojim ker je lejck neki sanjala da ji ful maši pore!
pa baje sm rumena ja!!!!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 31 October 2009 - 03:39 PM

Posted 07 November 2009 - 05:59 PM
Pr art deco nikjer niso imel odtenka (ne v Kr v milerju, ne v Lj v milerju) ki bi bil dovolj svetel zame. :\
na koncu sem preskusila Loreal perfect match in je totalno po moji koži narejen odtenek C2 vanilla rose.
Zdej ker ma talc ga ne želim. A mi pol še kera zna rečt pudr v takem odtenku (in kateri odtenek je to), mineralni, no talc included.
Posted 13 November 2009 - 12:22 PM
Glede na to, da bi ti uporabljala samo puder v prahu / kamnu, je pomoje najboljše, da kupiš mineralnega. Sweetscents zelo hvalijo, od Artdecoja je tut fajn (sem ga uporabljala poleti):

Ampak če imaš izrazito suho kožo, bi ti jo znalo še bolj izsušit. Ne vem pa, kako je uporabljat mastno kremo pod pudrom.

A tale se dobi pri nas? Ga še nikjer nisem videla.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 13 November 2009 - 02:14 PM
Samo mado sam rumene odtenke...
Posted 13 November 2009 - 05:00 PM

Posted 14 November 2009 - 02:58 PM
Posted 16 November 2009 - 08:04 PM

Posted 16 November 2009 - 08:14 PM

Posted 17 November 2009 - 06:43 PM
A mi pol še kera zna rečt pudr v takem odtenku (in kateri odtenek je to), mineralni, no talc included.
Pri nas edino Sweetscents, Essence ga je mel (samo precej temne odtenke), potem imaš še Alima in Bellapierre (ta dva sta precej draga). Za odtenke moraš pa sama v živo pogledat, čeprav od Sweetscents so vsi razen enega zelo svetli.
Preko neta je pa izbira seveda zelo velika...
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 11 December 2009 - 09:33 PM
Hvala lepa!

Posted 15 December 2009 - 08:51 PM
Posted 15 December 2009 - 08:56 PM

Cosa vuoi che ti scriva?