Jump to content

Photo

Vaša današnja nega las

• Please log in to reply
3456 replies to this topic

#2381 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 September 2008 - 02:16 PM

QUOTE(DiLeMa @ 2. 9. 2008 - 18:09) View Post
  • Vichy šampon
  • Revlon Professional maxi rekonstruktor wub.gif

Včeraj popoldne je bilo enako.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2382 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 07 September 2008 - 06:47 AM

Tigi Brunette Goddness šampon
Gliss kur oil nutritive maska

Tigi Ego Boost na konice
  • 0

#2383 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 07 September 2008 - 09:27 AM

Danes bo:
Logona honey beer šampon za volumen las
Elvital nutri gloss light balzam
Gliss colour protect express repair conditioner
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2384 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 07 September 2008 - 04:36 PM

• PP - Pegaga scalp cleansing treatment (na lasišče)
  • Revlon Interactives Volume šampon
  • Lush American cream (na zgornjo polovico las)
  • PP - Intensive hair repair therapy (na spodnjo polovico las)

sedaj imam še balzama na glavi in nestrpno čakam rezultate tongue.gif
  • 0
We must let go to live on.

#2385 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 07 September 2008 - 05:46 PM

Kokosovo olje
Keune Ultra Mild
Tigi OH balzam
Tigi Curl Rock Amplifier
  • 0

#2386 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 08 September 2008 - 10:33 AM

Balea Trend it up šampon
Loreal Elseve obnovitveni šampon za poškodovane lase
Garnier Melt in maska
Gliss Nutri protect sprej (na konice)
  • 0

#2387 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 08 September 2008 - 08:30 PM

Vichy šampon za lasišče
Domača maska za spodnjo polovico las (samo še to uporablam, ker je daleč pred vsemi)

• 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#2388 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 September 2008 - 03:46 PM

• Vichy šampon
  • Tigi Headshot regenerator

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2389 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 10 September 2008 - 05:51 PM

-šampon Avon Key lime& Passion flower

-balzam Aubrey Organics Honeysucle and rose

-na suhe lase nekaj kapljic kokos olja Cobio - zelena verzija

• 0

#2390 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 September 2008 - 06:03 PM

Aubrey Organics GPB šampon
Aubrey Organics GPB balzam

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2391 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 September 2008 - 08:09 PM

TIGI Headshot šampon
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2392 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 12 September 2008 - 12:18 PM

prewash jojobino olje na lase čez noč - ogromno količino
Lavera mango šampon
Aubrey Organics Honeysuckle&Rose balzam izdatno količino za uro in pol + nekaj kapljic jojobinega olja
Revlonov Equave phase sprej za suhe in poškodovane lase

Jaz popizdevam - ne vem kaj bolj hranilnega si še naj dam gor, da bi lasje izgledali normalno in svetleči od zdravja, kot so bili nazadnje pred letom in pol. Ne likam si jih že dolgo, ne barvam si jih, lepo ravnam z njimi, lasje pa so še vedno videti kot da bi jih najmanj kurila vsak dan. Počasi že obupujem in mi ratuje vseeno - sumiti sem začela, da ti trajno ravnanje uniči korenine al kaj
  • 0

#2393 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 12 September 2008 - 12:40 PM

- Prewash: mešanica Oil nutritive maske, Tigi O&H balzama in Garnier beauty vanilijevega balzama
- AO GPB šampon
- Gliss kur 19 repair šampon z 1/3 negovalne kreme
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2394 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 September 2008 - 12:42 PM

QUOTE(reddish ancha @ 12. 9. 2008 - 13:18) View Post

Jaz popizdevam - ne vem kaj bolj hranilnega si še naj dam gor, da bi lasje izgledali normalno in svetleči od zdravja, kot so bili nazadnje pred letom in pol. Ne likam si jih že dolgo, ne barvam si jih, lepo ravnam z njimi, lasje pa so še vedno videti kot da bi jih najmanj kurila vsak dan. Počasi že obupujem in mi ratuje vseeno - sumiti sem začela, da ti trajno ravnanje uniči korenine al kaj

Počakaj da ti prerastejo, zdej ti še niso, je komaj leto in pol naokoli. Kako dolgo res traja, da lasje prerastejo, vidiš šele takrat ko spremljaš pot vidnega narastka. Jaz sem skos misla kak mi hitr lasje rastejo in vsi so mi to govorili (sej je tudi res), ampak ko pa ti enkrat mora prerast cela dolžina, je pa grozno. Pri meni je trajalo eno leto in 9 mesecev, da imam zdej na novo zrasle in nebarvane lase do ramen oz. kakšen centimeter čez. Sem šla zdej zmerit, to je okoli 35cm. To pomeni, da mi lasje zrastejo v enem mesecu približno centimeter in pol, kar je veliko.

Če tudi tebi hitro rastejo, potem si zihr pričakovala, da bodo v enem letu lasje čist kul prerastli, ampak ko si malo preračunaš, temu ni ravno tko. Jaz mislim, da boš še morala počakat kakšno leto, da boš res ven iz najhujšega in boš imela neprocesirane lase dolge čez ramena.Meni se zdi, da se splača počakat - kaj pa je eno leto? Nič skor, mimogrede je naokoli.

• 0

#2395 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 12 September 2008 - 12:48 PM

Včeraj:
Revlon Professional Vitaforce šampon
Lush Retread balzam za lase(sem ga pustila na laseh 20 min in so bili lasje nenormalno gladki in lahkotni)
  • 0

#2396 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 12 September 2008 - 05:43 PM

ancha, če se ti da reskirat še par cekinov probaj še z Fruit of the earth balzam Aloe vera (pravi Dilema, da je fajn) ali Vitamin E (ga priporočam jaz): Imam tudi zeloooo suhe, zelo goste beljene lase. Ta balzam nardi ful mehke, take baby, pa ne frleče. Čeprav je res, da v bistvu enak efekt mi da tudi Aubreyev Honeysucle, kot vidim, tebi pa ne....kaj vem, mogoče probaj. Sicer pa res, drugače ne preostane drugega, kot da potrpiš, pustiš da preraste (in ja, vem, kok je to zoprno slišat, še bolj sprijaznit se s tem).

Moja nega danes:
-šampon Joico K pak Reconstruct
-balzam Aubrey Organics Honeysuckle and rose
-na suhe lase nekaj kapljic Cobio kokos olja zelena verzija (čedalje bolj opažam, kak je to odlično nadomestilo za silikon kapljice, še celo lesk da)

• 0

#2397 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 13 September 2008 - 10:26 AM

Včeraj zvečer:

Loreal Casting Creme Gloss, odtenek Praline
Šampon Joico sun Theraphy šampon
  • 0

#2398 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 13 September 2008 - 06:49 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 10. 9. 2008 - 19:03) View Post

Aubrey Organics GPB šampon
Aubrey Organics GPB balzam

Pri meni bo enako zdajle.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2399 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 13 September 2008 - 07:53 PM

h&s sensitive šampon
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#2400 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 September 2008 - 08:00 PM

• Vichy Dercos šampon
  • Nivea Intense Repair maska

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users