Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#2381 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 08 September 2009 - 01:15 PM

Jaz sem pa danes zavila v Lush in si kupila 3 stvari. Vzela sem masko Mask of magnaminty (ta malo pa zadnja je bla, sm bla ful vesela, da so jo še imel), za kopel Ceridwyn's cauldron in deodorant Oxeo cube.
Masko sem že imela prej, tako da že vem, da je super. Deodorant pa tako lepo diši, kot šopek rožic, prav pomladno smile.gif Ceridwin's cauldron ima pa super vonj po sivki, ki jo obožujem in sigurno je zelo hranljiva kopel, ker vsebuje kakavovo maslo pa oves. Komaj čakam, da sprobam. Deo sem že probala in se mi ni nič drobil pa tudi nič ne peče (sem slišala, da je to pri nekaterih problem) in vonj je res super. Meni zgleda, da kar ustreza, sploh je pa meni pri deodorantu najbolj važen vonj, ker velikih problemov s potenjem nimam. Pa super, da ne vsebuje aluminijev soli.
Skratka, super nakup! tongue.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2382 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 13 September 2009 - 09:45 AM

Jaz sem kakšen mesec nazaj dobila Simpathy for the skin. Me prav čudi, da so mi jo prodali smile.gif. Zdaj jo vestno čuvam v hladilniku sleep.gif
A ima katera izkušnje s kakšnim deodorantom?
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#2383 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 14 September 2009 - 09:05 AM

V prejšnjem postu sem pisala o Oxeo cube deodorantu! Meni je zelo všeč - super diši, je nežen do kože, naraven, moje pazduhe dišijo še cel dan po njem. biggrin.gif Vonj je pa cvetličen - kot šopek rožic. Jaz ga priporočam!
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2384 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 September 2009 - 03:01 PM

Od danes naprej sem bogatejša za Lush Big šampon in Ocean Salt piling. tongue.gif Piling me je v momentu navdušil, sem mislila, da bo šlo za ful suho in grobo solnato zadevo, pa je daleč od tega. Je krasno kremast, sol se super čuti, a ne pregrobo, koža je po uporabi žametasta ter nahranjena, vonj pa mi je tudi njamzi, tak čisto poseben. wub.gif

Zdej pa si tle ogledujem Big šampon in ugotavljam, da ga je takorekoč sama sol, pa ne vem, a naj to kr tko namečem na bučo, ali naj dam prej na roko, par kapljic vode zraven in počakam, da se sol malo raztopi? Meni to namreč deluje mal grobo za čohanje po lasišču. Am I wrong? Diši pa mi neopisljivo dobro, sveže, limončkasto, z neko čist specialno in meni neprepoznavno komponento.

Za matero in njeno sodelavko sem kupila tudi tri trde šampone in sicer 2x Soft in 1x Seanik. Soft tako lepo diši, ful limonasto, zelo sveže, pa strupeno modre barve je. Seanik pa ima vonj čisto po tisti klasični trdi žajfi za roke, poleg tega prav vidiš koščke alg, upam da se to ne zapleta v lase. Oba sta namenjena tankim lasem, za povečanje volumna.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2385 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 14 September 2009 - 03:37 PM

Eno vprašanje. Se vam zdi Dad gift ok darilo za fotra, ker ma rd pojutrišnjem? smile.gif Neki ful dnara se mi zdi mal bedasto dajat, mi je teh 16 uvrov čist ok, pa še tak je, da se mu ful fajn zdi če diši smile.gif
  • 0

#2386 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 September 2009 - 03:38 PM

Ja, meni se zdi super, moj ati vem da bi bil vesel.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2387 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 14 September 2009 - 03:43 PM

Se strinjam z DiLeMo - meni se zdi, da Dad gift vsebuje fajn izdelke: neki, da se bo stuširal, si lase umil pa še milo za roke. Super in preprosto. tongue.gif
  • 0

IPB Image

#2388 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 14 September 2009 - 05:20 PM

@Cebelica_Maja: pardon, nisem prebrala prej tvojega posta. Hvala ;). Bo verjetno prišel na vrsto zdaj v zimskih dneh smile.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#2389 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 14 September 2009 - 08:49 PM

Hvala!!
  • 0

#2390 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 September 2009 - 09:33 PM

Tudi meni se zdi to primerno darilo - ateji se tudi radi razvajajo. -)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2391 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 September 2009 - 10:13 PM

Že dooolgo časa me ni bilo v Lushu, moram spet mal pogledat. Rada bi kakšno kopel, da se mal pogrejem v teh dneh pa kakšno milo (mmm, tista cimetova zadeva je krasna wub.gif ) in masko.
  • 0

#2392 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 14 September 2009 - 10:26 PM

Meni bi se tudi prilegla topla kopel, bi prav pasalo zdaj, ko se počasi ohlaja. smile.gif Na moji wish listi sta Bathos peneča kopel (diši po vijolicah) in English countryside kugla (ta je ukinjena, samo pri nas jo še majo in sem slišala same hvale, kako lepo diši, banja zgleda prekrasno- zelena in polna rožic, še metuljčki ven pripplavajo smile.gif seveda pa ni za tiste, ki ne marajo preveč pucat banje cool.gif ).
Pa na WL mam še Daddyo šampon za lase pa Vanilla dee-lite losjon za telo-ta toooook diši, ampak je kar drag. ermm.gif A ga kera ima?

Sem si pa nazadnje kupila še Mask of magnaminty (pred enim tednom) in jo uporabljam vsak drugi ali tretji dan in mi je super. Se mi zdi, da je koža kar malo bolj čista ratala. Jo bom pridno uporabljala še naprej!
  • 0

IPB Image

#2393 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 September 2009 - 10:28 AM

mhm, jaz sem imela Vanilla Dee-Lite, pa sem se ga po treh četrtinah naveličala in poslala DiLeMi. smile.gif mi je postal močan vonj full odveč. sicer je pa običan losjon, niti ne preveč hranilen. za občasna zimska razvajanja ga vsekakor priporočam, mene je definitivno zapeljal vonj. sem si ga namazala na roko, šla za pol ure naokrog in vmes skos vohala roko, na koncu pa ga šla kupit. itak, ker ne morm rečt ne. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2394 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23286 posts

Posted 18 September 2009 - 07:53 PM

Fluffy, v eni drugi temi sem zasledila, da si Sugar Scrub piling uporabila na obrazu? Zanima me, kako se je obnesel, je dovolj grob?

Ocean Salt peeling si tudi jaz že nekaj cajta ogledujem. Predvsem zato, ker se mi zdi kar grob in enega takega bi jaz rabla. Večinoma so mi vsi pilingi za obraz preveč nežni in nimajo pri moji luskasti koži nobenega učinka. Zdaj imam za obraz kar L`oreal Exfotonic peeling za telo, ko pa ga porabim bom pa res šla po Ocean salt.

Kaj pa z Aromacreme deodorantom ima katera izkušnje? Glede tega se mi zdi da sem slišala še največ pohval. Me mika, da bi ga enkrat v bližnji prihodnosti probala, pa me zanima, kolk časa se vonj obdrži?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2395 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 September 2009 - 09:01 PM

Ocean Salt ni grob. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2396 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 September 2009 - 11:38 PM

QUOTE(Marmelada @ 18. 9. 2009 - 20:53) View Post
Fluffy, v eni drugi temi sem zasledila, da si Sugar Scrub piling uporabila na obrazu? Zanima me, kako se je obnesel, je dovolj grob?

Vsekakor je bolj grob, jaz celo menim, da bo za večino pregrob.
Meni je super. Je pa res, da imam rada ZELO grobe pilinge.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2397 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23286 posts

Posted 20 September 2009 - 06:05 PM

No saj najbrž bom tako ali tako probala oba. Sem že tudi sama razmišljala, da bi probala sugar scrub na obrazu. Tudi meni so všeč grobi pilingi, tisti bolj nežni pri meni sploh nimajo učinka. Pa se ta sladkor iz sugar scruba hitro raztopi med pilingiranjem al zdrži solidno dolgo?
  • 0

#2398 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 September 2009 - 07:38 PM

Po moji oceni zdrži solidno dolgo.

• 0

#2399 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23286 posts

Posted 23 September 2009 - 09:55 AM

Super, torej bo za probat.
  • 0

#2400 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17280 posts

Posted 23 September 2009 - 11:03 AM

Masažne ploščice Sleepy Head in mila Spice Curls se ne dobi več? Na strani ju ne najdem blink.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users