Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5208 replies to this topic

#2381 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46063 posts

Posted 24 August 2023 - 11:40 AM

Hahah, saj pol pa ni cudno, da dobiva v google translatu take odgovore 😂
  • 0

#2382 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 24 August 2023 - 11:43 AM

Ja, jaz sem morala njen sestavek 3x prebrat, da sem dojela, ful slaba anglescina.
  • 0

#2383 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23313 posts

Posted 24 August 2023 - 01:29 PM

Zdaj ji je pa kuzla v rit skocila ker nepreverjene informacije objavlja za resnice.
Si kar zasluzi slabo vest.
Ce ne veste za kaj gre - nekaj casa nazaj je delila neke storije ene sledilke k je prsla v Ljubno (al ene influencerke) kao tle sm zdej mi dejte pa delat in niso imel takoj dela zanjo, potem so jo pa dali ene luknje grabit ob zupanovi hisi in je videla kako ljudje tam delajo drugje pa kao ne, naredila neke storije kako funkcionarji ze grabijo denar in prostovoljsko delovno silo, Ana je to podpihnila in se zgrazala, zdej je pa mejl od zupana dobila....

A se ti zdi, da je imela slabo vest? Kolikor sem jaz pogledala njene storyje, se mi ni zdelo. Samo nekaj se je zgražala nad Slovenskimi novicami, da so oni napačno povzeli njeno objavo in so kao nepreverjene informacije objavili.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2384 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16860 posts

Posted 24 August 2023 - 01:44 PM

Tale anglescina je kar tam tam s Petrino.
Ko petra objavi storije v angl sem jaz tko....not again.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2385 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19194 posts

Posted 24 August 2023 - 01:52 PM

Upam, da se je zatipkala, ker to je porazno. Verjetno ni tako slaba v ANG no, da bi kar nekam vejice pisala in stavke brez glagolov... 

• 0

#2386 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17638 posts

Posted 25 August 2023 - 07:15 AM

A je Melita Ivana ful nehala objavljat otroka in stvari iz osebnega življenja?
Za vikend sva se ustavila v kampu Zalar na pijačo, luštno imajo zrihtano.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2387 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 25 August 2023 - 01:06 PM

Že pred leti. Meni je to bolj hecno zdaj pri Barbi in Lari, ko vsi točno vemo, kako njuni otroci izgledajo. :butl: Težke filozofije se jim to pletejo po glavah. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2388 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 25 August 2023 - 01:09 PM

Ne spremljam teh mam, ampak zakaj so pa nehale objavljat te vsebine?
  • 0

#2389 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 25 August 2023 - 01:12 PM

Zadnji dve nista nehali objavljat takih vsebih, samo po več letih sta otrokom začeli skrivat obraze, zaradi njihove "zasebnosti". Otroške vsebine so njihov kruh. 

Poglejte Tamarinega (Simovic) tipa. Ne mi rečt, da je to normalno. Grozljiv je. :o

Pa 50 ljudem bosta plačala nastanitev na njuni poroki, jamra pa nad cenami oblek oz. vsega, povezanega s poroko. Res kot da so ljudje prisiljeni karkoli imet/plačat. 

• 0

― V. Van Gogh

#2390 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16860 posts

Posted 25 August 2023 - 01:26 PM

Ja pa porocila se bosta tocno vem kje. nocitev je ohoho tam.
Pomojem bosta dala krepko cez 50k za tole....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2391 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 25 August 2023 - 01:27 PM

Bo potem lahko še pogosteje jamrala, kako nimata za dostojno domovanje. In si vmes mimogrede kupila še par Chanelk.

• 0

― V. Van Gogh

#2392 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 25 August 2023 - 01:31 PM

On mi ne izgleda prav zdrav.
Sem zdaj poskrolala po njenem profilu, zakaj je tako drugacna kot leta 18, 19? Se mi zdi, da ma cist drugacen obraz?
Od kje pa jima tak denar, a se s kriptovalutami ukvarjata al kaj? 50 tisoc za poroko..
  • 0

#2393 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 25 August 2023 - 01:36 PM

Ker je tudi ona ful shujšala. Večkrat pove, kako ji je bilo celo nosečnost slabo in še zdaj (mislim da leto in pol po porodu) nima nobenega apetita, ker se ji je kao tako želodec skrčil in ful malo je. Pa nič ne spi in skos so vsi bolni.

• 0

― V. Van Gogh

#2394 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16860 posts

Posted 25 August 2023 - 01:52 PM

Ja, kripto.
Pomojem mata ves kes za nepremicnino ze stokrat na stran in v resnici operirata z miljoncki.
  • 0

#2395 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 25 August 2023 - 01:56 PM

Ja, saj je ful očitno, da sta loaded in da jima keš in status pomenita največ od vsega.

• 0

― V. Van Gogh

#2396 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18617 posts

Posted 25 August 2023 - 01:57 PM

A bo mela v Vili Tartini?

Zadnjic sem vse srecala v Sparu na Vicu, ta njen tip je v zivo se bolj grozen. Pa s temi ogabno kratkimi hlacami, fuj.

Edit: aja vidim zdej kao trajekt, pol bo na hr?
  • 0

After all this time?

Always.

#2397 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17638 posts

Posted 25 August 2023 - 02:03 PM

Bo potem lahko še pogosteje jamrala, kako nimata za dostojno domovanje. In si vmes mimogrede kupila še par Chanelk.

Jaz nje res ne morem jemat resno zaradi tega. Sej je ne spremljam, pogledam kdaj storyje ko je debata tu. Ampak a ni še nazadnje jamrala, kako morata biti v najemu in nimata za bajto. Če bi sedela na ful keša, čemu pol?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2398 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 25 August 2023 - 02:10 PM

Pa meni so njeni nakupi, sploh natikači, bizarno grdi. Te torbice so mi pa dolgočasne. Chanel gor ali dol.

Tip je pa res ekstremno čuden, skoz tečen deluje. Pa od Tixi tudi.

Foodiva je pa tud zaplavala, sem mela na eno njeno misel že spisan odgovor, pa se mi ne da.

Sem jih nekja že odsledila, pa jih bom še.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2399 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 25 August 2023 - 02:18 PM

Joj, jaz tudi Foodive ne morem, sem ji ze zdavnaj odsledila po hitrem postopku. Tixi imam pa na mute, bom kmalu dala unfollow.
  • 0

#2400 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 25 August 2023 - 02:20 PM

Ne da nimata za hišo, vse se jima zdi predrago oz. neprimeren čas za nakup. Njene prioritete so res bizarne.

Frčica, meni tudi. Saj kupuje same take stvari, pri katerih se že na daleč vidi, katere znamke so. Mi je pa komična že sama misel na to, da tako upicanjena pride iz zanikrnega bloka na Viču in se potem usede v svojega Merđota. :D

• 0

― V. Van Gogh

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users