Ce bi rekli, da imajo tudi vege opcije, bi jim bila verjetno bolj naklonjena, tako so me pa najprej malo navdusili in takoj nato razocarali

Veganska in vegetarijanska prehrana
Posted 20 May 2015 - 11:36 PM
Posted 22 May 2015 - 07:27 PM
Jaz sem probala njihov "vegan dog" na Odprti kuhni. Dober, ampak drag.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 June 2015 - 03:34 PM
Katero nesladkano rastlinsko mleko je najbolj primerno za skuhat puding? Sojino odpade.
Posted 09 June 2015 - 03:53 PM
Meni so všeč praktično vsi narejeni iz oreščkov. Mandljevo ...
Posted 09 June 2015 - 04:00 PM
^ Ja ali pa ovseno.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 09 June 2015 - 04:16 PM
Kaj pa vem, iz sojinega mi vedno uspe, iz kaksnega bolj "fensi" se pa vcasih sploh noce strdit, in dobis na koncu sladko juho iz tistega, ko se ohladi (bljak). Konkretno se spomnim za isola koruzno (sprobala ze enkrat davno nazaj), pa zdaj nazadnje je mami naredila iz enega mesanega mleka (lesnik in se nekaj?) in je bil isti smorn. Meni osebno je rizev prevoden in presladek za puding kuhat. Porocaj o rezultatih .
Posted 10 July 2015 - 06:57 PM
V Dm-u imajo sedaj znižane isola Bio napitke (riž-mandelj, riž-lešnik, riž-kokos) na 1,69€. Pravkar se sladkam z riž-lešnik.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 July 2015 - 06:59 AM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 July 2015 - 09:35 AM
Posted 11 July 2015 - 10:37 AM
Posted 11 July 2015 - 12:12 PM
Hvala, Matilda! Se bom založila, ker mi je riž-lešnik top.
Sem vprašala v DM-u in je rekla, da bo ta nizka cena veljala vsaj 4 mesece, jupi!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 July 2015 - 07:09 PM
FOK-Newsletter-5-Exclusive-Recipes-small1.pdf 4.45MB
2 downloads
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 July 2015 - 10:30 PM
Sem naredila brez, super torta, nežnih okusov, sploh glede na to, da je presna. Prilepim fotografijo ob priliki.
Končno : ) Krema je svetlejša, ker sem uporabila ameriške borovnice.
Attached Files
Posted 17 July 2015 - 12:10 AM
Yummy!
Se mi je ob pogledu teh slik tvojih slik Planet kar zaluštalo tortice.
Posted 17 July 2015 - 12:54 AM
Kako je lepa.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 July 2015 - 09:04 AM

Posted 05 August 2015 - 07:28 PM
Katero nesladkano rastlinsko mleko je najbolj primerno za skuhat puding? Sojino odpade.
Puding tudi kupiš veganski? Jaz sem ga danes jedla pri sestri, ker ima tamali strogo dieto zaradi alergije na kravje mleko in je našla pri nas v eni trgovini veganski kakavov (ali čokoladni?) puding, pa je bil noro dober, mmm!
Posted 05 August 2015 - 10:15 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 August 2015 - 10:35 PM
Puding tudi kupiš veganski? Jaz sem ga danes jedla pri sestri, ker ima tamali strogo dieto zaradi alergije na kravje mleko in je našla pri nas v eni trgovini veganski kakavov (ali čokoladni?) puding, pa je bil noro dober, mmm!
Pudingov je itak ogromno veganskih (ponavadi je notri koruzni skrob, kakav, vanilijeva aroma ali kaj podobnega). Lahko ga pa tudi doma sam namesas iz navedenih sestavin in zlico sladkorja
Posted 12 August 2015 - 03:03 PM
Naredila sem ledeno kavo: zmešaš rastlinsko mleko po okusu (jaz sem uporabila riž-mandelj), malo sladkorja, kakava in instant kave ter led, preliješ čez Šparov vanilijev sladoled.
Odlična je ^^
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users