Jaz sem skoraj znorela s temi tabletkami. Zakaj za hudiča sploh plačujemo zdravstveno zavarovanje ?
Najprej sem klicala vse ginekologe v Mariboru, vsepovsod so mi rekli, da pač je vse polno in, da naročajo za november. Do novembra jaz ne morem čakat halo !?

Pa se nisem dala in gnjavla še naprej, sem šla ene parkrat tja, so me napotili v drugo enoto, kao da tam pa še sprejemajo pacientke, tam pa majo letni dopust in spet morem čakat. Res me je psihiralo, malo me je mikalo, da bi rekla da sem noseča, pol bi pa takoj prišla na vrsto.
Danes pa sem šla še enkrat tja, potrkala pri ginekologu, ki je star ene 70 let in gre decembra v pokoj.

Sestra je bla ful prijazna, je rekla ni problema, vzela karton, napisala moje podatke, me stehtala, zmerla pritisk... Čez minutko sem bla že pri gospodu

, sma se malo pomenla, itak ga nisem nič razumela kaj mi je mumljal, hvala bogu, da kontracepcijo res obvladam in pač vem kak vse poteka. Me je vprašal če mam kaj mozoljev po obrazu, pa sem rekla da skoraj nič, pa je reko ja vredu. Dobila sem Logest tabletke in sem srečna, da je te muke konec.
@Nincha, kere tabletke maš pa ti?