TIGI
Posted 31 October 2005 - 06:10 PM
Nič, ker jih žal še niso imeli.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 31 October 2005 - 06:29 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 01 November 2005 - 10:53 AM

Posted 01 November 2005 - 10:55 AM

Posted 01 November 2005 - 11:04 AM

Posted 01 November 2005 - 11:07 AM

dobrodošla na forumu, princeska!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 November 2005 - 11:12 AM

Posted 11 December 2005 - 12:11 PM

Posted 11 December 2005 - 05:15 PM

dilema gre jutri v izvidnico, če se ne motim .... js bom pa v torej k munhu klicala, da se pozanimam. in bom seveda sporočila novice.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 December 2005 - 05:18 PM

Posted 11 December 2005 - 05:29 PM

Posted 11 December 2005 - 07:54 PM
TIGI Bed Head Body
Morte bit mal potrpežljive, ker se link odpira kar nekaj časa! Jst mam že ogledanih par stvari

Ta stran pa ne dela, a je še kšna druga stran?
Posted 11 December 2005 - 09:48 PM
probi to
http://tigi.studioma.si/
a kera ve kako poteka nakup teh izdelkov k jih majo na njihovi strani v akciji meseca???!!
Mislm...recmo da sta v akciji pač 2 izdelka k sta full cenej kokrče bi jih posebi kupu,....kako jih kupš,oz. ne kako ampak kje in na kak način??A greš k frizerju in rečš...''čau...a mi prodate tista 2 izdelka k sta na tigijevi strani na akciji?!''res si ne predstavljam

pa full ampak res full mi grejo na živce s tem ko ne predstavljajo aktualnih akcij...tam jim visi še akcija meseca oktobra...medtem,ko je šel november že zdavnaj mimo...kmalu pa bo šel še december.Bedaki eni

Posted 11 December 2005 - 09:50 PM
Posted 11 December 2005 - 10:23 PM
Posted 11 December 2005 - 10:24 PM
Posted 12 December 2005 - 01:04 AM
aja,to...men tud ne dela.to sam rajcajo

Posted 12 December 2005 - 11:27 AM
Ampak zdej najprej na vrsto pride šampon in balzam za lase Oatmeal&Honey :toothy7:
Posted 12 December 2005 - 12:01 PM
Prišla v salon in najprej zamenjala stranko za frizerko in ji začela ful neki razlagat!

Ona Cookie kolekcija ma ful zakon vonj, tak čist totalno po keksih, prav tist prehranski naraven vonj, ne pa tisto ful umetno. Very Berry pa tudi lepo diši, ful sveže in ne ravno po jagodah ... tak res fino, no. Onega tretjega pa nisem vohala ker sm bla že čist omamljena.

Kar se tiče pa Honey & Oatmeal šampona in balzama ... JST KEJ TAK DIŠEČEGA ŠE V ŽIVLJENJU NISEM POVOHALA!!! To tak za popizdit diši, da sploh ne morm povedat ... pa tista krema After Party ima tudi tak nor jagodno sladkasto dišeč vonj, da se je ne morem navohat. Pa laske naredi taaakooo mehke in svetleče!!
Zdle si grem glavo prat in bom poročala, kok se je ta Oatmeal & Honey zadeva obnesla.

Aja pa dobila sem knjižico s podrobnimi opisi vseh njihovih izdelkov in z njihovimi cenami, tko da če ktero kej zanima, se lahko pri meni pozanimate.

P.S: Največji absurd je pa to, da sem šla čisto na začetku v salon trdno odločena, da kupim peno za volumen Root Bost, ven pa sem prišla brez nje ... sem čist pozabla!

Posted 12 December 2005 - 12:19 PM
no mene zanima kaj bi blo primerno za suhe konice, neki kar se ne spira in lahko das tud na suhe lase, ce se ti da svetovat

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users