Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#221 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 October 2005 - 06:10 PM

.

Nič, ker jih žal še niso imeli.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#222 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 October 2005 - 06:29 PM

joj kok pa meni lepo diši tigi vosek v spreju!!!ga ma fant in skoz voham.....v taki oranžni flaški je...kr špricam mal pa se nastavm uspod biggrin.gif mau me trga,sam res nism še vonjala kej bl norga
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#223 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 November 2005 - 10:53 AM

punce, kateri izdelki Tigi bi bli primerni za moj tip las? mam ful sfukane od likanja pa barvanja, razcepljene konice in LASE... rabla bi kej za zascito pred likanjem, pol pa ksn sampon pa balzam. a bi biu tist mulitviti kul? al so bols Kerastese izdelki, glede na to, da so namenjeni bl za zdravljenje las? no kr razpiste se biggrin.gif hvala usem ze unaprej za odgovore smile.gif LP
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#224 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 November 2005 - 10:55 AM

Hey punce laugh.gif jst sm pa nova tuki oops.gif pa bi prašala, če veste a držijo Tigi Curls Rock kremo v mullerju?
  • 0

#225 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 November 2005 - 11:04 AM

Princeska, Tigi izdelki se dobijo samo v frizerskih salonih wink.gif poglej mal nazaj po temi, je ena nastela, v katerih salonih
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#226 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 November 2005 - 11:07 AM

QUOTE(Princeska)
Hey punce laugh.gif jst sm pa nova tuki oops.gif pa bi prašala, če veste a držijo Tigi Curls Rock kremo v mullerju?

dobrodošla na forumu, princeska! wink.gif seznam salonov, ki držijo tigi izdelke najdeš na spletni strani ]http://tigi.studioma.si/saloni.php
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#227 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 November 2005 - 11:12 AM

aaaa wink.gif bl jasno.. pa hvala za prijaznost smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#228 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 11 December 2005 - 12:11 PM

A ste zdej že kje našle TIGI izdelke za telo? Se že dobijo kje? tongue.gif
  • 0

#229 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 December 2005 - 05:15 PM

QUOTE(miss*sixty)
A ste zdej že kje našle TIGI izdelke za telo? Se že dobijo kje?  :P

dilema gre jutri v izvidnico, če se ne motim .... js bom pa v torej k munhu klicala, da se pozanimam. in bom seveda sporočila novice. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#230 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 December 2005 - 05:18 PM

Jap, jap ... jaz grem jutri šnofat tja in bom ful zatežila, če še nimajo za telo kozmetike. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#231 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 11 December 2005 - 05:29 PM

Aja fino...No pol pa če bojo kej mel, fajn prešnofej, da nam boš poročala biggrin.gif
  • 0

#232 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 11 December 2005 - 07:54 PM

QUOTE(TASH)
Jst pa dobila od TIGI-ja e-mail o novi kolekciji za nego telesa! :color:
TIGI Bed Head Body
Morte bit mal potrpežljive, ker se link odpira kar nekaj časa! Jst mam že ogledanih par stvari biggrin.gif

Ta stran pa ne dela, a je še kšna druga stran?
  • 0

#233 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 December 2005 - 09:48 PM

men dela!!! sam mal počaki..men je po cca 5 sec odprl!!!
probi to
http://tigi.studioma.si/

a kera ve kako poteka nakup teh izdelkov k jih majo na njihovi strani v akciji meseca???!!
Mislm...recmo da sta v akciji pač 2 izdelka k sta full cenej kokrče bi jih posebi kupu,....kako jih kupš,oz. ne kako ampak kje in na kak način??A greš k frizerju in rečš...''čau...a mi prodate tista 2 izdelka k sta na tigijevi strani na akciji?!''res si ne predstavljam
rolleyes.gif

pa full ampak res full mi grejo na živce s tem ko ne predstavljajo aktualnih akcij...tam jim visi še akcija meseca oktobra...medtem,ko je šel november že zdavnaj mimo...kmalu pa bo šel še december.Bedaki eni ohmy.gif biggrin.gif
  • 0

#234 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 December 2005 - 09:50 PM

Pač greš v salon in poveš, da si vidla na njihovi strani da imajo v akciji nekaj kar tebe zanima in če se še da to dobit ... izi pizi ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#235 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 11 December 2005 - 10:23 PM

Ja ta stran mi dela, ampak link na Body by Bed Head mi pa ne dela :crybaby: A vam pa dela??
  • 0

#236 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 December 2005 - 10:24 PM

Ne, meni tudi ne dela.
  • 0

#237 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 12 December 2005 - 01:04 AM

QUOTE(DiLeMa)
Ne, meni tudi ne dela.

aja,to...men tud ne dela.to sam rajcajo biggrin.gif
  • 0

#238 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 12 December 2005 - 11:27 AM

Joj, jst k gledam tole stran bi kar vse mela :love10: Pol majo pa še take lepe flaške pa vse tko lepo diši :drunken:

Ampak zdej najprej na vrsto pride šampon in balzam za lase Oatmeal&Honey :toothy7:
  • 0

#239 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 December 2005 - 12:01 PM

Evo mene, se vračam iz izvidnice!

Prišla v salon in najprej zamenjala stranko za frizerko in ji začela ful neki razlagat! biggrin.gif Pol se začne ženska ful smejat in pride frizerka (menda tudi lastnica), ful simpatična in luštna mlada ženska, mi vse prijazno razloži, sva tak ene 15 minut čvekale, nakar kupim kolekcijo Oatmeal & Honey in After Party kremo za zgladitev, razelektritev in lesk las. Potem sem jo še vprašala za body kolekcijo in mi pokaže celo mizo naloženo s temi zadevami ... kompleti Very Berry, Oatmeal & Cookie in še ena ... punce, pejte zdej v napad če mislite ker imajo FUL znižane komplete!! Dobiš v kompletu tri zadeve (mislim da duschgel, body milk in odišavljen negovalni sprej) in stane 5.500 tolarjev, drugače je pa točno 2X dražje, če kupiš vsakega posebaj, tko da se res splača.

Ona Cookie kolekcija ma ful zakon vonj, tak čist totalno po keksih, prav tist prehranski naraven vonj, ne pa tisto ful umetno. Very Berry pa tudi lepo diši, ful sveže in ne ravno po jagodah ... tak res fino, no. Onega tretjega pa nisem vohala ker sm bla že čist omamljena. biggrin.gif

Kar se tiče pa Honey & Oatmeal šampona in balzama ... JST KEJ TAK DIŠEČEGA ŠE V ŽIVLJENJU NISEM POVOHALA!!! To tak za popizdit diši, da sploh ne morm povedat ... pa tista krema After Party ima tudi tak nor jagodno sladkasto dišeč vonj, da se je ne morem navohat. Pa laske naredi taaakooo mehke in svetleče!!

Zdle si grem glavo prat in bom poročala, kok se je ta Oatmeal & Honey zadeva obnesla. wink.gif

Aja pa dobila sem knjižico s podrobnimi opisi vseh njihovih izdelkov in z njihovimi cenami, tko da če ktero kej zanima, se lahko pri meni pozanimate. wink.gif

P.S: Največji absurd je pa to, da sem šla čisto na začetku v salon trdno odločena, da kupim peno za volumen Root Bost, ven pa sem prišla brez nje ... sem čist pozabla! biggrin.gif
  • 0

#240 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 12 December 2005 - 12:19 PM

v katerem salonu si pa bla to da so bli tko prjazni?
no mene zanima kaj bi blo primerno za suhe konice, neki kar se ne spira in lahko das tud na suhe lase, ce se ti da svetovat ;)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users