Jump to content

Photo

Gel / pena za umivanje obraza

• Please log in to reply
925 replies to this topic

#221 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 September 2008 - 12:37 AM

A je kak čistilni gel podoben Šelerjevemu z limonino meliso .. ta mi namreč precej odgovarja, ampak ga porabim ful hitro, tako da bi vzela kako malenkost cenejšo različico, če ta obstaja, ker se kar skeširam na teh gelih. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#222 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 September 2008 - 10:05 AM

Njihov mineralni je tudi ok, samo cena je ista. Kej cenejšega hmm.. tisti Alverde z algami mogoče?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#223 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 14 November 2008 - 04:25 PM

Mene zanima ker gel bi bil najboljši za suho kožo, se nagibam k bolj naravnim izdelkom. Vem za Scheller kumarični losjon je še kakšen doober?
  • 0
We must let go to live on.

#224 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 15 November 2008 - 02:08 PM

Po mojih izkušnjah sta še najbolj nežna Schellerjev mineralni gel pa kumarični losjon. Sem probala že razne gele za dojenčke pa kar izsušijo. Mogoče kakšen gel od Purely skincare? Po sestavi kar nežni zgledajo, bi mogla sprobat...
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#225 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 20 February 2009 - 04:12 PM

Jaz imam pa problem. Do sedaj sem dolgo časa uporabljala Schellerjev mineralni gel, ker je baje zelo nežen, vendar mi je postal zdaj še ta preagresiven. Namreč, po umivanju mi kožo nenormalno zateguje in si moram čimprej nanesti tonik in kremo/olje. Opazila sem, da mi kožo preveč izsuši, delajo se luske.

Zdaj sem se odločila, da si bom nabavila nekaj drugega za čiščenje obraza. Kaj mi lahko priporočate?
Ni nujno, da je gel - lahko je tudi pena, mleko pa raje ne, ker so mi mleka večinoma premastna. Pogoj je, da je izdelek zelo zelo nežen, da dobro spuca (po možnosti tudi MU) ter da ni komedogen. Zaželeno je, da je čimbolj naraven in z dobrimi sestavinami, of kors laugh.gif Sej najbrž zahtevam preveč, ma vprašat ni greh a ne wink.gif

Zaenkrat imam ogledano od Bubchen penico ali kaj podobnega za dojenčke, vendar si ne upam kar kupit, da ne bo potem spet ojoj.
Kakšni predlogi, izkušnje...
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#226 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 February 2009 - 04:29 PM

Pene za otroke so najboljša izbira. Od vseh čistil za obraz so mi te najmanj izsušile kožo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#227 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 21 February 2009 - 10:54 AM

Potem si bom res penico omislila, hvala Sonči. Nekej sem gledala tudi med ocenami sestavin, pa sem videla da sta penici od Mullerja (BeautyBaby) in DM (BabyLove) tudi okej, pa še cenejše so.
  • 0

#228 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 21 February 2009 - 11:06 AM

Jaz sem od Schellerjevega gela z limonino meliso ne ločim že par let. Sem probala tudi mineralnega, pa mi je izsušil kožo, ne vem zakaj. ermm.gif

Bom pa tut tole peno probala, ko mi ga zmanjka: http://www2.cudovita...showtopic=15867

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#229 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 21 February 2009 - 01:37 PM

QUOTE(Pipi @ 21. 2. 2009 - 10:54) View Post

Potem si bom res penico omislila, hvala Sonči. Nekej sem gledala tudi med ocenami sestavin, pa sem videla da sta penici od Mullerja (BeautyBaby) in DM (BabyLove) tudi okej, pa še cenejše so.

Čisto OK so. Samo Beauty Baby in Baby Love ne vem, če še sploh obstajajo. Ima pa Muller 2 Bubchen peni (mislim, da se dobijo tudi v DMju) in sta odlični.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#230 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 21 February 2009 - 01:39 PM

No zdej pa že komej čakam, da porabim tole od Schellerja in si kupim lepo penico laugh.gif
  • 0

#231 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16952 posts

Posted 21 February 2009 - 01:52 PM

Tele penice od Bubchen so fantastične. Prej sem imela ful probleme, da mi je po čiščenju zategovalo kožo, odkar pa imam tole penico pa je super. Imajo malinovo in z vonjem potonike. Obe sta sta super, edion ta z potoniko se mi zdi da ima manj umeten vonj. smile.gif

Sem prej pozabla napisat.
300ml pene pride nekje okoli 3€, in jo imaš precej dolgo. Fajn spuca make up, če imaš kaki bolj močn pač dvakrat umiješ in je. Jaz uporabljam že eno tretjo flaško, tako da je postala stalnica. biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#232 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 21 February 2009 - 09:50 PM

Manhattan gel je fenomenalen!
  • 0

#233 kajci

kajci

sramežljivec

• Člani
  • 66 posts

Posted 22 February 2009 - 11:56 AM

Pipi, meni je zakon čistilna pena Madara (pa še naravna je, s certifikatom Ecocert).
  • 0

#234 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 22 February 2009 - 02:36 PM

Ilmatar, a misliš uno od Manhattana ki je sensitive varianta? Ta gel sem tudi že imela in mi je prav tako izsušil kožo.
Res sem se zdej orientirala bolj na kako peno, da vidim, kako to kej deluje. Kajci, za Madaro pa še nisem slišala... Kje se pa to dobi in kake so cene? Grem še pogledat zdaj, če je med ocenami sestavin kaj.
  • 0

#235 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 24 February 2009 - 01:51 PM

Nisem mogla dočakat, da porabim Schellerja in sem si včeraj impulzivno kupila od Bubchen penico s potoniko.
Pričakovala sem, da bo to kaka taka kremna, težka pena, zato sem bila kar malo razočarana, ker se mi zdi nekako "vodena", nekompaktna. No ampak pri umivanju je vsak dvom zbledel - res lepo umije in navlaži obraz in tudi očesni MU je takoj sprala dol. Po splakovanju z vodo je na koži še vedno ostal dober filing, tako "vlažilen" občutek pusti in čisto nič zategnjeno kožo. Jupiii, zaenkrat sem res zadovoljna laugh.gif
Punce res hvala, mislim, da sem res njadla, kar sem iskala smile.gif
Zdej pa na lov za ostalimi baby zadevami, sem čisto vanje padla... rolleyes.gif
  • 0

#236 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 24 February 2009 - 04:11 PM

Js sem pa čisto zaljubljena v Nivea Toddies gel. Mam že 4 flaško zapored. Men je flaška tok lušna, pa lepo mi diši. Mejkap spuca tudi čist v redu. Majo pa akcijo v Merkatorju, tako samo informativno smile.gif .
  • 0

#237 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 24 February 2009 - 04:14 PM

Ja tega od Toddies sem tudi že mela, pol sem pa nazaj na Schellerja prešaltala, ker mi je takisto izsuševal kožo. Drugače mi je bil pa ok, še posebej vonj mi je bil njamsi.
  • 0

#238 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 24 February 2009 - 10:21 PM

Pipi, mislila sem tega: http://www2.cudovita...showtopic=15042
  • 0

#239 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 25 February 2009 - 11:31 AM

Aja, to je pa neki novga, sem mislila na nek drug gel očitno. No zdej sem si že nabavla uno penco, tko da zaenkrat mi ta ful odgovarja. Tale od Manhattna pa tudi ne zgleda švoh, si ga bom zapomnila wink.gif
  • 0

#240 kajci

kajci

sramežljivec

• Člani
  • 66 posts

Posted 25 February 2009 - 10:28 PM

Pipi, Madaro najdeš na spletni trgovini (samo vtipkaj Madara na najsi.si). Je pa tudi na tem forumu ocenjena ta pena. Meni je res super, vidim pa, da si tudi ti že našla rešitev. thumbup.gif

Attached Files

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users