Jump to content

Photo

Avtošola in inštruktorji

• Please log in to reply
542 replies to this topic

#221 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 October 2007 - 05:42 PM

Ma ja, ful bedno k je treba tolk čakat. Aja, a ima katera pole za glavni CPP?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#222 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 28 October 2007 - 06:34 PM

A mi lahko katera pove, kako izgleda izpit Prve Pomoči? hmm.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#223 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 28 October 2007 - 06:45 PM

Immortelle, najprej maš predavanja, potem pa najprej pišeš test, ki zgleda tako, da moraš obkrožit pravilno rešitev- imaš več možnosti in ti izbereš pravo. Potem oni to pregledajo in če si to naredil (lahko jih maš nekej narobe, sam ne vem, kolko točno), imaš še ustni del, kjer ti oni postavjo vprašanja-npr. krvavitev, zlom, šok in podobno. Ponavadi je tukaj pri ustnem treba še kej povit al pa dat umetno dihanje. To je to. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#224 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 29 October 2007 - 08:19 AM

Hvala!! smile.gif
  • 0

#225 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 29 October 2007 - 07:58 PM

QUOTE(eve @ 28. 10. 2007 - 19:45) View Post

Immortelle, najprej maš predavanja, potem pa najprej pišeš test, ki zgleda tako, da moraš obkrožit pravilno rešitev- imaš več možnosti in ti izbereš pravo. Potem oni to pregledajo in če si to naredil (lahko jih maš nekej narobe, sam ne vem, kolko točno), imaš še ustni del, kjer ti oni postavjo vprašanja-npr. krvavitev, zlom, šok in podobno. Ponavadi je tukaj pri ustnem treba še kej povit al pa dat umetno dihanje. To je to. smile.gif

Ja mi bomo pri ustnem morali znat dajat umetno dihanje na tisti lutki.
Teste za prvo pomoč pa lahko vadiš na internetu, če rabiš je polno tega.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#226 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 29 January 2008 - 07:03 AM

Še eno vprašanje: koliko časa trajajo predavanja iz CPP? Tri dni? En teden? Pa po koliko ur skupaj?
Če mogoče kdo ve konkretno za AMD Zvezda?

Hvala! smile.gif
  • 0

#227 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 29 January 2008 - 09:30 AM

Immortelle: Po zakonu je da moreš imet 40 ur CPPja. ampak to avtošole smatrajo nekak tako da jih ti pou narediš doma. Tko je blo pri nas (v sredo sm naredla CPP biggrin.gif jeej) pa pri kolegih ki so bili v drugih avtošolah.

Princeska: www.vozniski-izpit.com tuki jih je velik smile.gif če pa rabš pass pa ui mi pa reč pa ti dam smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#228 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 29 January 2008 - 10:09 AM

Pri nas smo ga opravili v dveh dneh. To ja trajalo samo nekaj ur. Drugi dan smo že reševali pole.
  • 0

#229 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 29 January 2008 - 02:22 PM

Jaz sem delala okoli 3 tedne, 2x na teden. Pri nas je tako, da si pač obdelal celo snov-knjigo in potem si pisal pole.
  • 0

#230 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 29 January 2008 - 03:28 PM

Ojej, mi smo to zrihtal bol tko na izzy. Celo pomagal smo si pri reševanju, sej vem da ni fer, sam tak je pač blo.
  • 0

#231 *Destiny*

*Destiny*

sramežljivec

• Člani
  • 48 posts

Posted 29 January 2008 - 03:48 PM

Izpit sem naredila skoraj 1 leto nazaj... in imam ogromen problem z vožnjo... tako da punce ne šparat pri urah... raje plačajte nekaj evrov več za ure in obvladajte stvar, kot pa na hitro nekaj narest.
Izpit sem naredila v 2., brez problemov... Rada sem vozila in bila nekako prepričana vase...
Šele ko sem šla sama na cesto, sem izgubila vso upanje... in sedaj me je dejansko strah it na cesto...

Prodajam avto in sem z vožnjo za nekaj časa zaključila...
  • 0

#232 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 29 January 2008 - 05:12 PM

Destiny, to je najslabše. No saj, jaz nisem na mestu, da bi pametovala, ker sem naredila isto - po opravljenem izpitu, sem imela kar nekakšen strah in enostavno nisem vozila avta. Pa še vedno ko greva kamorkoli s fantom, vedno on vozi, zato tudi nisem bila primorana voziti tako nujno. Sedaj pa sem čist izgubila stik z vožnjo, že par let nisem vozila. Kr neki.
Pravijo, da moraš voziti in vaditi, da gre vedno bolje in strah mine- se strinjam., zato ti vseeno predlagam, da začneš voziti, mogoče je fajn, če imaš koga zraven, da se bolje počutiš. Enkrat bomo itak mogl voziti, zato nam to ne uide. Tudi jaz se moram spraviti in začet vadit huh.gif mad.gif
  • 0

#233 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 29 January 2008 - 05:34 PM

Se strinjam s Koki, pomojem to, da boš zdaj kr nehala vozit najslabše, kar lahko nardiš. S tem ne boš nič pripomogla, da boš boljše vozila.
Jaz bi na tvojem mestu vseeno vozila še naprej.

No, drgač pa imam v petek izpitno vožnjo. Upam, da bom nardila. biggrin.gif
  • 0

#234 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 29 January 2008 - 05:47 PM

Srečno eve!

Mene zadnje čase še bolj daje sindrom ne-vožnje. Že po opravljenem izpitu sem malo vozla, ker živim sredi Kopra in je vse na dosegu nog biggrin.gif Zdej ko sem v Ljubljani in prihajam domov samo za viknede pa vozim max 1x na mesec. Vem, da je slabo, ampak sploh ni prilike. Ko pa nekaj časa ne vozim (recimo 1 mesec), mi je ful glupo in malo strašno spet začet. In tako vozita mama ali fant.

• 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#235 *Destiny*

*Destiny*

sramežljivec

• Člani
  • 48 posts

Posted 29 January 2008 - 10:25 PM

Prvi dan ko sem si kupila avto, sem bila zelo samozavestna in vesela... Še isti dan sem ga rahlo razbila... Nato mi mehanik pove, da avto potrebuje temeljito popravilo (850,00 evrov), ki si jih seveda kot študentka ne morem privoščiti... in še nekaj malih pripetljajev, ki so me spravili ob živce in celo do tega, da se začnem nenadzarovano trest ipd... Tako, da sem z vožnjo vsaj za nekaj let opravila...
  • 0

#236 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 January 2008 - 10:41 PM

Če boš to nardila, ne boš NIKOLI več sedla za volan!
Strah se ti bo samo stopnjeval. Poskušaj ga premagat, drugače je bil ves tvoj trud zaman.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#237 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 January 2008 - 10:51 PM

Se strinjam z Adriane, počakaj nekaj časa, potem ti pa polagam na srce da počasi začneš spet voziti.

Moj brat je naredil v prvo izpit, potem pa kar 5 let ni vozil, lani je spet začel, pa so bili začetki zopet precej mučni.

Kar pogumno, najprej po kakšnih vaških poteh, srečno! moto.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#238 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 29 January 2008 - 10:53 PM

Se popolnoma strinjam z Adriane. Ne obupaj, sj za začetk da malo izgubiš strah se vozi z nekom v spremstvu itd. Govorim ti iz izkušenj moje mami, ki je pred leti iz strahu nehala voziti in do sedaj nikoli več ni.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#239 *Destiny*

*Destiny*

sramežljivec

• Člani
  • 48 posts

Posted 29 January 2008 - 09:19 PM

saj ne mislim več... sem opravila...
  • 0

#240 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani