Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#221 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24577 posts

Posted 13 December 2005 - 03:35 PM

Hvala ... tudi mene je malo zanimalo ...
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#222 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 13 December 2005 - 04:39 PM

QUOTE(Kami)
Hvala ... tudi mene je malo zanimalo ...

Enako, hvala sonchika za razlago wink.gif
  • 0

#223 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 December 2005 - 05:12 PM

mene pa zanima kaksna je dolga beseda za AOK pa kaksne besede so to v sestavinah? biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#224 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 December 2005 - 05:14 PM

AOK je krajšava za antioksidante. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#225 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 December 2005 - 05:19 PM

ja sej se mi je zdel twisted.gif katere besede v sestavinah pa to so pa zdej vem k mam napisan na listku keri so antioksidanti wink.gif hvala LP
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#226 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 December 2005 - 08:20 PM

Oh, tega je pa veliko. Od vitaminov E, A, do raznih rastlin, ki imajo antioksidantne učinke. Preveč vsega, da bi pisala. Če te zanima bolj podrobno, mi piši na ZS. Da se ne bom ponavljala.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#227 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 December 2005 - 08:33 PM

QUOTE(sonchika)
Oh, tega je pa veliko. Od vitaminov E, A, do raznih rastlin, ki imajo antioksidantne učinke. Preveč vsega, da bi pisala. Če te zanima bolj podrobno, mi piši na ZS. Da se ne bom ponavljala.

sonchika, hvala, ampak sm ze najdla na tistem listku s sestavinami wink.gif
  • 0

#228 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 December 2005 - 01:47 PM

oj
zanima me spf pr vichyu!
tist vichy puder,ki je v steklenm lončku ma spf 10 in je za normalno do mešano kožo.Kok ma pa tist k je v plastični tubici,ki je namenjen suhi oz občutljivi koži?ker se mi zdi,da ma drugo zaščito pa mi ni jasn zakaj.
dilema,ker odtenek vichy pudra uporabljaš?Jz sm do zdj 46tko,pa sm dobila tester od 35tke in mi velik bolj odgovarja!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#229 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 17 December 2005 - 04:51 PM

Sovrazim puder evil.gif (vsaj jaz) tongue.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#230 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 December 2005 - 04:54 PM

Jaz ga do pred mesecem dni nisem mogla zamisliti, ker sem imela občutek, da me vse srbi. Zdaj pa ne grem več ven brez njega. Ker se počutim lepšo, ten je bolj enakomeren (če se seveda ne nafleckam tako, da pustim lise). smile.gif Probaj, morda se pa navadiš. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#231 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 December 2005 - 05:56 PM

QUOTE(rea)
oj
zanima me spf pr vichyu!
tist vichy puder,ki je v steklenm lončku ma spf 10 in je za normalno do mešano kožo.Kok ma pa tist k je v plastični tubici,ki je namenjen suhi oz občutljivi koži?ker se mi zdi,da ma drugo zaščito pa mi ni jasn zakaj.
dilema,ker odtenek vichy pudra uporabljaš?Jz sm do zdj 46tko,pa sm dobila tester od 35tke in mi velik bolj odgovarja!

smile.gif
  • 0

#232 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 December 2005 - 07:54 PM

Jaz brez pudra nikamor ! Pa itax izbiram same take, ki se ful prilegajo odtenku kože, da nisem kot lutka! Ampak sem se tak navalda da umrem brez. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#233 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 17 December 2005 - 07:56 PM

jaz pa za sprehod s pesom se lih ne pudram al pa ko nesem smeti ven laugh.gif drugač za v trgovino kaki korektor, za po mestu kaki lahki puder pa zvečer pa kaki bolj hard biggrin.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#234 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 17 December 2005 - 11:54 PM

QUOTE(sonchika)
Jaz ga do pred mesecem dni nisem mogla zamisliti, .... Zdaj pa ne grem več ven brez njega. Ker se počutim lepšo, ten je bolj enakomeren

enako... men je všeč, ker zgleda kot da imaš res lepo kožo, ne da bi se videl, da imaš v bistvu puder... imam pa tak sam za odtenek bolj "rjav" obraz... tko da ni neke ful razlike med vratom in obrazom. Še lubi prav, da sploh ne bi ugotovu, da sem napudrana biggrin.gif in da sem ful lepa. IPB Image

Si pa vedno tud lička namažem (Oriflame Giordani Gold - rozkast), puder pa Revlon Colorstay Natural - odtenek 4 Sand Beige

• 0
Posted Image

#235 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 December 2005 - 11:01 AM

QUOTE(rea)
oj
zanima me spf pr vichyu!

Rea o tem najinem matirajočem Vichy pudru je že bilo dost govora in nima SPF-ja čeprav na embalaži piše, da ga ima. Jaz imam najsvetlejši odtenek 12 - OPAL in je super zame, res čisto pravi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#236 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 18 December 2005 - 01:29 PM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(rea)
oj
zanima me spf pr vichyu!

Rea o tem najinem matirajočem Vichy pudru je že bilo dost govora in nima SPF-ja čeprav na embalaži piše, da ga ima. Jaz imam najsvetlejši odtenek 12 - OPAL in je super zame, res čisto pravi.

ja valda!? cry.gif kr neki.matr sm jezna
  • 0

#237 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 19 December 2005 - 07:16 PM

Če mogoče katera ve...a pri Ravlonovem Colorstay natural je najsvetleši odtenek 02 BUFF? Al obstaja tudi 01 IVORY?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#238 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 December 2005 - 07:35 PM

ce ma ime IVORY pol vrjetn obstaja biggrin.gif
  • 0

#239 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 19 December 2005 - 07:45 PM

Ma ne, k pr temu pudru v lokalni drogeriji na lestvici na polici sploh niso meli IVORY odtenka, pa nism vedela če se ga sploh dobi al ne. No sm pogledala na netu in obstaja. Ma sej tudi tudi 02 BUFF mislim da ni pretemen zame, tko da ni panike smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#240 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 December 2005 - 04:29 PM

Jaz bi vas vprašala če je že kera probala MAYBELLINE - Dream Matte Mousse ?

IPB Image

Jaz sem zadnjič v Dm.ju nekaj probavala pa se mi je ful fajn zdel. Morem malo zbrskat sestavine na netu, če ma kera pa naj prosim lepo prepiše.
  • 0
Viens, reste ici!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users