Jaz sicer čili omake še nisem delala, ampak imajo konsistenco kot kakšna paprika? Jaz ne štekam kaj je tu več kot par minut za blendat, pa je čisto gladko.

Posoda in kuhinjski pripomočki
Posted 24 November 2015 - 06:07 PM
Posted 24 November 2015 - 06:07 PM
Koliko pa stane to, nisem našla? Ne vem, če bi prišlo v poštev zanj, ker mora vmes postopoma miksati. Ima pa že cel kup teh profi pripomočkov, sploh za embaliranje.
Pomoje okrog jurja, odvisno od tega, kaksnega vzames (velikost posode, zmogljivost, funkcije). Sicer je grd kot smrt, ampak je pa mighty.
Kaj pa miksa postopoma? Si ne predstavljam najbolj postopka. Pa ni treba napisat, ce je poslovna skrivnost
Posted 24 November 2015 - 06:09 PM
Se mi je zdelo. Bi povedala, če bi vedela, tako pa mi na srečo ni treba biti več zraven, ko to dela.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 November 2015 - 06:11 PM
Tudi to ima svoje pluse
Posted 03 January 2016 - 09:31 PM
Posted 07 January 2016 - 08:45 PM
Kakšne imate kaj kuhinjske nože, kakšne priporočate?
Posted 07 January 2016 - 10:59 PM
Midva imava Zwilling-Henckels Pro-S set. Meni so super.
Ce bi lahko pa zdaj izbirala, bi vzela pa spodnjo (novejso) kolekcijo, ker so mi ful lepi
Posted 07 January 2016 - 11:54 PM
― V. Van Gogh
Posted 08 January 2016 - 09:50 AM
Hvala! En kuhar me je poslal, naj grem kar k mesarju tu blizu, da ima ful dobre nože za zmerno ceno, tako da bom verjetno šla enega kupit, da vidim.
Posted 08 January 2016 - 10:36 AM
Aaam okej It doesn't really inspire confidence, ampak v vsakem primeru upam, da dobis take, da bos z njimi zadovoljna
Posted 08 January 2016 - 10:48 AM
Ja, sicer so mi tile zgoraj ful všeč, ampak se bojim, da imava že tako premalo pulta, da bi imela še klado gor, pa dejansko uporabljaš večinoma ene 2-3 nože (vsaj midva ne rabiva več kot toliko).
Tile so mi ful lepi, z belo klado (ki pa seveda ni več na voljo) ampak so sumljivo poceni in seveda slabo ocenjeni: http://www.thehut.co...l/10839320.html
Posted 08 January 2016 - 10:57 AM
Saj ne rabis nujno klade, lahko kupis tist magnetni trak za na steno recimo. Ce pogooglas knives+magnet strip bos nasla se in se idej, tudi take, ki so oblecene v les recimo.
Midva uporabljava vse noze (mogoce malo manj tistega za kruh, ker pri nas veckrat dobis ze narezanega v trgovini in potem kar tistega vzamem za cez teden, ker lepo pase v fantov lunch box za sendvice ). Klada pa tudi ni tako velika (imas razlicne na voljo). Grem najino situacijo slikat, samo ne se zgrazat nad kuhinjo
Posted 08 January 2016 - 11:46 AM
Midva imava Tupperware nože ... že 15 let. Meni so še vedno super.
Imava vse skupaj 4 nože ... večjega, srednjega in manjšega za zelenjavo. Pa enega manjšega nazobčenega, ki lepo reže sire.
Pa magnetni trak je pri nas obvezen (Ikea)
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 14 August 2016 - 04:11 PM
Sestro ima kmalu rojstni dan in bi ji kupili morda set posod, sigurno pa vsaj eno res veliiko. Rada bi eno veliko za kuhanje zelo velike količine juhe, golaža ali kaj takega.
Katero znamko iskati, da so dovolj kvalitetne? Zaenkrat nima indukcije, ampak morda ne bi bilo slabo, če bi bile za indukcijo v primeru, če bi v naslednjih parih letih kaj menjala steklokeramiko.
Posted 14 August 2016 - 04:25 PM
Midva imava vse WMF, starša tudi. Zelo zadovoljni.
― V. Van Gogh
Posted 14 August 2016 - 05:01 PM
Jaz imam Fissler in je super. Family line kolekcijo. Je tudi za v pečico. Sicer pa WMF, je nekoliko cenejša in tudi dobra. Za vedno pa AMC Aja pa še Silit, ki je itak od WMFja. S temi ne moreš zgrešit.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 August 2016 - 08:03 PM
Najlepša hvala! Bom pregledala te firme, nimam nobenega naokoli, ki bi jih imel .
Posted 26 August 2016 - 10:53 PM
Naročeno:
Drugače so mi pa noro všeč izdelki izpod rok ustvarjalke, ki se predstavlja pod nazivom "It's pepa" (videno na FB):
Posted 02 February 2017 - 07:56 PM
― V. Van Gogh
Posted 03 February 2017 - 10:31 AM
Lepi, ampak me ful iritira, ker niso pravilno okrogli.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users