ja, sej, on se je tut režal na konc, sam tistih par minut v podpalubju busa pa ni blo glih prijetnih.
London
Posted 25 September 2011 - 09:59 PM
ja, sej, on se je tut režal na konc, sam tistih par minut v podpalubju busa pa ni blo glih prijetnih.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 25 September 2011 - 10:12 PM
Verjamem, da ni bilo prijetno, ne. XD
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 September 2011 - 10:59 PM
Pablo Picasso
Posted 26 September 2011 - 08:29 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 26 September 2011 - 08:38 AM
Punce, a se vam zdi veliko 180€ za hostel v Londonu, dvoposteljna soba, 6 noči, zraven King's Crossa? To je 31€ na noč, pa svojo sobo maš, to mi je ful pomembno... Aja pa zajtrk je v to že vključen. Menis e zdi kar fajn, ampak me mal zanima primerjava, če se da kaj podobnega dobit še bolj ugodno?
Zdej čakava datume mojih kolokvijev, okvirno pa planirava it 7.-13. 12.
Juuuuuuj
A daš prosim link?
Ravnokar planiram novo leto... pa je opcija London...
Posted 26 September 2011 - 09:13 AM
Jaz bi iz maščevanja ostal noter. Ko bi šofer odprl prtljažnik in videl človeka lesti ven, bi ga kap ruknila.
Bi te pa rada videla, da, kako bi zdržal 2 uri noter.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 September 2011 - 09:34 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 26 September 2011 - 09:49 AM
no, sej bo dečko ziher vedel, dokler pridem na obisk, bo itak že napol njihov.
Posted 26 September 2011 - 10:28 AM
A daš prosim link?
Ravnokar planiram novo leto... pa je opcija London...
Samo ne nama zdaj vseh mest zasest
After all this time?
Always.
Posted 26 September 2011 - 10:32 AM
Posted 26 September 2011 - 10:33 AM
After all this time?
Always.
Posted 27 September 2011 - 06:30 AM
Midva sva se vozila 4 ure do Londona, pa ni bilo vredno.
Pametno je prej pogledat cene vlaka, ker karte prodajajo tudi na letalu, samo ne vem, ali so kaj ceneje (zato je dobro vedet prej ceno karte).
Posted 27 September 2011 - 09:34 AM
ja, to vem; predvidevam, da pri njih tut prestavijo uro? to me zanima.
no, sej bo dečko ziher vedel, dokler pridem na obisk, bo itak že napol njihov.
Jaz mislim, da tudi oni da.
Si pa Špela v Angliji vedno eno uro mlajša, tako si zapomneš kam gre ura.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 27 September 2011 - 09:45 AM
jaz bom kar vzela avtobus z letališča, ker se mi ne bo mudilo, pridem zvečer, odhajam pa sicer zjutraj pa bom šla npr. ob 9ih na avtobus, avion mam pa ob 12h.
Posted 27 September 2011 - 09:47 AM
hehe, dobra!
jaz bom kar vzela avtobus z letališča, ker se mi ne bo mudilo, pridem zvečer, odhajam pa sicer zjutraj pa bom šla npr. ob 9ih na avtobus, avion mam pa ob 12h.
Ja, avtobus sicer res vozi malo več, ene 3 uri računaj (najslabši scenarij). Jaz grem vedno z avtobusom.
Posted 27 September 2011 - 10:19 AM
Posted 27 September 2011 - 10:25 AM
Posted 28 September 2011 - 08:29 PM
Posted 29 September 2011 - 10:26 AM
^
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users