Čaji
Posted 29 August 2010 - 06:53 PM
Aja, to je pa potem druga stvar, ja.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 31 August 2010 - 11:56 AM
Kofein = Tein?
Kofein = Tein? #2
Negativni učinki kofeina
vsebnost kofeina v čajih
Čaj za Jino, JJ in BK

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 31 August 2010 - 12:04 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 31 August 2010 - 12:12 PM

btw, adriane, si ga že sprobala?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 31 August 2010 - 12:22 PM
Drugač pa sadne in zeliščne, od teh mi pač trenutno še vedno zmaga Granny's finest.
Posted 31 August 2010 - 12:53 PM
Adriane, a ti veš, da jaz ne maram čaja?

Vključla sem te poleg, ker si v študijskem pogonu.
Frči, nisem. Po moje ga niti ne bom. Mi deluje precej agresiven za želodec.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 31 August 2010 - 12:57 PM
vuelvo a vos,
Posted 31 August 2010 - 01:41 PM
Drugač pa sadne in zeliščne, od teh mi pač trenutno še vedno zmaga Granny's finest.
Ja, ta je res najboljši.
Drugače pa sama pijem čaje le pozimi, pa še to ne ravno pogosto.
Posted 31 August 2010 - 09:23 PM

Sicer je pa Celje res blizu. Takorekoč predmestje Ljubljane.

vuelvo a vos,
Posted 31 August 2010 - 09:25 PM
Imam sram.

In LOL.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 31 August 2010 - 09:27 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 31 August 2010 - 09:29 PM

Ti ni ful težko / s poti? Če ne, bi bila zelo vesela, če bi mi ga lahko zdilala, ampak me prvo polovico septembra ni.
― V. Van Gogh
Posted 31 August 2010 - 09:37 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 31 August 2010 - 09:38 PM
Super, se še kontaktirava. -)
― V. Van Gogh
Posted 01 September 2010 - 12:43 AM
Samo tisti čaj je pa zakon!

Bo treba v MB. Škoda, da nisem prej izvedela, sem bila pred kratkim v MB.
No, kak ponovni izletič nikoli ni odveč. XD
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 September 2010 - 07:23 AM

Edit: sicer sm si pa glih vceraj naredla zalogov Müllerju - Ceylon, Darjeeling, English Breakfast in Chai. Ta zadnji je ful dober, ma noter cimet, kardamom, ingver, poper in se par stvari... tak pravi indijski.
Posted 01 September 2010 - 07:28 AM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 30 September 2010 - 05:01 PM
Sicer so mi po okusu (pijem nesladkane in brez mleka) najboljši črni, vendar mi zaradi visoke vsebnosti kofeina preveč pritisk dvignejo, prav srce mi hitreje bije. Zelenega sploh ne maram, beli čaj mi je pa ravno prav. Sploh ne poživi tako kot črni in ima zelo nežen okus. Baje naj bi imel več zdravilnih učinkovin in antioksidantov, kot jih ima zeleni čaj, ker naj bi bil najmanj obdelan.
Posted 30 September 2010 - 10:25 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users