Najbolj nerodno vam je bilo...
Posted 04 September 2008 - 12:40 PM
Posted 04 September 2008 - 12:48 PM
O jebenti, ta pa je huda.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 September 2008 - 01:01 PM
Posted 04 September 2008 - 01:08 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 04 September 2008 - 02:18 PM
Posted 04 September 2008 - 02:27 PM
Pri nas na faxu je ful ljudi z istimi priimki. Domala vsak študent si deli priimek s kakim znanim arheologom; funny thing is, da pa nihče ni res v sorodu, le en študent, pri vseh ostalih je pa zgolj naključje
(Naranća - ena ful znana arheologinja je btw Anja Dular
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 04 September 2008 - 02:35 PM
Je bilo pa nekako takole:
Do busne postaje mam približno 10 min hoje, pa se mi je že dostkrat zgodil, da mi je ustavila soseda v rdečem avtomobilu in me odpeljala do busne.
No eno jutro k je blo svinjsko mrzlo, sm si prov želela, da bi mi ustavila. In tko slišim za sabo avtomobil k ful počas vozi, pa je bil rdeči avtomobil že vštric mene, pa sm bla js ful vesela in se ful lepo nasmejem, že dvignem roko da bi pomahala. Nato pa zagledam ene bosančke notr k so me gledal v rit, js sm se jim pa še tako lepo nasmejala.
Včasih grem tud sama jest na bone, pa se mi takrat vedno zgodi, da podrem kakšn stol z ritjo, celo za en mejhn gumbek se mi je en stol zataknil pa sm ga za sabo potegnila. Valda se vedno ful sliš in me vsi pogledajo.
Js pa sam laufam ven.
Pa velikrat se mi zgodi, da k se poslavljam rečem kakšno čudno stvar, oz. k sploh ni v kontekstu, npr:
X: "No, adijo!"
Js: na ves glas: "Enakooo!" al pa "Ti tud!"
Posted 04 September 2008 - 02:46 PM
Posted 04 September 2008 - 03:19 PM
How cool is that, zdej sem brez, ker so že vsi neki poparčkani.
Posted 04 September 2008 - 03:39 PM
Posted 04 September 2008 - 03:52 PM
Posted 04 September 2008 - 03:57 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 04 September 2008 - 04:14 PM
Danes, ko sem sošolca vprašala, če bo plesu z mano na maturancu in je reku, da more premislit, ker so mu rekle že 4 punce in da ne ve za katero se bo odločil. (Zdej vem da prvega koraka ne delam NIKOLI VEČ!
Jst tut še nimam, pa ne bom mela pa ne bom šla. Dol mi visi zdej že.
Posted 04 September 2008 - 07:00 PM
S fantom sva sla v mesto s kolesom in jaz pametno oblecem kiklo.
V glavnem, neki cesto popravljajo in sem mogla dol s kolesa stopit in seveda, stor kakrsen sem to izvedem zelo nespretno in vsem zbranim delavcem pokazem hlacke
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 September 2008 - 08:08 PM
Posted 04 September 2008 - 10:21 PM
Danes, ko sem sošolca vprašala, če bo plesu z mano na maturancu in je reku, da more premislit, ker so mu rekle že 4 punce in da ne ve za katero se bo odločil. (Zdej vem da prvega koraka ne delam NIKOLI VEČ!
Jaz sem iz preventive vprašala kar 3, in najprej so vsi rekli kao da morejo premislit, in potem sem dobila 2 od teh treh, in enega dala kolegici, ki si ni upala vprašat nobenega
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 04 September 2008 - 10:30 PM
Frčica,
jaz sem celemu metroju v Barceloni pokazala gate (tange).
Mela sem kiklo in pač ko se gre po stopnicah gor, ful veter piha tam.
No in pač... veš nadaljevanje. Dobesedno mi je kiklo popolnoma dvignilo.
In sem mela še ogromen kovček in neneser, tak da se nisem mogla glih
ekspresno hitro pomikati gor (za mano ljudje, seveda). Veter je pa bil cel cajt po štengah.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 04 September 2008 - 10:31 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 September 2008 - 10:33 PM
Joj, mislim, da res.
Komaj pridem tja, pa že taki šok.
No, naslednji je pa bil ta, da sem zgubila (ali so mi jo ukradli) denarnico,
ki je vsebovala ves denar za potovanje in vse dokumente.
Si ne moreš misliti, kako prečudovit začetek popotovanja po Barceloni.
Posted 04 September 2008 - 10:41 PM
Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users