Jump to content

Photo

Najbolj nerodno vam je bilo...

• Please log in to reply
308 replies to this topic

#221 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 04 September 2008 - 12:40 PM

Jst pa profesorju telovadbe oči biggrin.gif (sej pol sem zmutila kao oči....(velika pavza, jaz vsa rdeča v obraz)....je reku, če lahko (nevem kaj - pač neki sem zmutila smile.gif)
  • 0

#222 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2008 - 12:48 PM

O jebenti, ta pa je huda. laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#223 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 04 September 2008 - 01:01 PM

Ja...pa moja mami je 10 let učila na isti šoli in so me vsi učitelji v nulo poznali. Natančno vedeli čigava sem. Joy oh joy biggrin.gif
  • 0

#224 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 04 September 2008 - 01:08 PM

Ančka, hvala enako biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#225 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 04 September 2008 - 02:18 PM

in zdej naj nekdo reče, da sem imela zaradi tega protekcijo...my ass! 2x bolje sem morala vse znat. Še posebi takrat, ko je ona nadomeščala. Matr...sem se počutila kot bi me zasliševal gestapo. No sej to je blo sam v 3. razredu ampak vseeno. Naslednje leto je mati odšla s šole, ampak učitelji so vedl čigava sem do konca mojih osnovnošolskih dni....
  • 0

#226 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 September 2008 - 02:27 PM

Ja, sej je prav. Doma si imela pa hodeči leksikon za OŠ in zasebnega pedagoga v enem biggrin.gif .

Pri nas na faxu je ful ljudi z istimi priimki. Domala vsak študent si deli priimek s kakim znanim arheologom; funny thing is, da pa nihče ni res v sorodu, le en študent, pri vseh ostalih je pa zgolj naključje biggrin.gif . Pa naj še dodam da gre za večinoma manj pogoste priimke, pa tudi število študentov na faxu je precej nizko.
(Naranća - ena ful znana arheologinja je btw Anja Dular laugh.gif )

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#227 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 04 September 2008 - 02:35 PM

No js se glih nism usedla v avto tako kot Kinky.

Je bilo pa nekako takole:
Do busne postaje mam približno 10 min hoje, pa se mi je že dostkrat zgodil, da mi je ustavila soseda v rdečem avtomobilu in me odpeljala do busne.
No eno jutro k je blo svinjsko mrzlo, sm si prov želela, da bi mi ustavila. In tko slišim za sabo avtomobil k ful počas vozi, pa je bil rdeči avtomobil že vštric mene, pa sm bla js ful vesela in se ful lepo nasmejem, že dvignem roko da bi pomahala. Nato pa zagledam ene bosančke notr k so me gledal v rit, js sm se jim pa še tako lepo nasmejala.

Včasih grem tud sama jest na bone, pa se mi takrat vedno zgodi, da podrem kakšn stol z ritjo, celo za en mejhn gumbek se mi je en stol zataknil pa sm ga za sabo potegnila. Valda se vedno ful sliš in me vsi pogledajo.
Js pa sam laufam ven.

Pa velikrat se mi zgodi, da k se poslavljam rečem kakšno čudno stvar, oz. k sploh ni v kontekstu, npr:
X: "No, adijo!"
Js: na ves glas: "Enakooo!" al pa "Ti tud!"
blink.gif
  • 0

#228 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 04 September 2008 - 02:46 PM

crna, vem. Pa še dohtarca je po izobrazbi (doktorca znanosti, da se razume) biggrin.gif
  • 0

#229 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 September 2008 - 03:19 PM

Danes, ko sem sošolca vprašala, če bo plesu z mano na maturancu in je reku, da more premislit, ker so mu rekle že 4 punce in da ne ve za katero se bo odločil. (Zdej vem da prvega koraka ne delam NIKOLI VEČ! cry.gif ). Defekt en. Sem mislila, da bom umrla.

How cool is that, zdej sem brez, ker so že vsi neki poparčkani. sleep.gif (Sej ne, da me je sošolka 10 min. prej konkretno zajebala)

• 0

#230 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 04 September 2008 - 03:39 PM

Kriza...men se je tud to zgodilo. Potem je rekel ne in sem dobila enga "sposojenga" z elektro. Tip je na ene 2 plesnih vajah ful smrdel po viskiju... Yuck... Potem je sošolko pustil fant in je ostala brez soplesalca. Sem ji ga jaz kar podarila biggrin.gif Moj soplesalec je postal moj brat. Woohoo for that biggrin.gif
  • 0

#231 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 September 2008 - 03:52 PM

Potem sem mami vsa obupana msg poslala, da nej najde enga manekena, pa mi je odpisala, če mi moža posodi. laugh.gif Sej je blizu. laugh.gif Samo ne morem z očimom plesat, no. blink.gif
  • 0

#232 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 September 2008 - 03:57 PM

Oglas daj na forum laugh.gif . Ali pa vprašaj Sajka, sam ne vem kako se on kaj suče...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#233 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 04 September 2008 - 04:14 PM

QUOTE(Plain Jane @ 4. 9. 2008 - 16:19) View Post

Danes, ko sem sošolca vprašala, če bo plesu z mano na maturancu in je reku, da more premislit, ker so mu rekle že 4 punce in da ne ve za katero se bo odločil. (Zdej vem da prvega koraka ne delam NIKOLI VEČ! cry.gif ). Defekt en. Sem mislila, da bom umrla.

How cool is that, zdej sem brez, ker so že vsi neki poparčkani. sleep.gif (Sej ne, da me je sošolka 10 min. prej konkretno zajebala)

Jst tut še nimam, pa ne bom mela pa ne bom šla. Dol mi visi zdej že. ermm.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#234 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 04 September 2008 - 07:00 PM

Tale je cisto sveza.
S fantom sva sla v mesto s kolesom in jaz pametno oblecem kiklo.
V glavnem, neki cesto popravljajo in sem mogla dol s kolesa stopit in seveda, stor kakrsen sem to izvedem zelo nespretno in vsem zbranim delavcem pokazem hlacke oops.gif oops.gif So se me spomnili tudi par ur kasneje ko sva se vracala oops.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#235 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 04 September 2008 - 08:08 PM

Dons še ena...grem na pumpo po neki in plačam s kartico, vtipkam pin in čakam. Prodajalec mi da račun na pult, jst pa gledam račun, vzamem kuli in nisem vedla kam nej se podpišem, ker ni nč tazga blo... In kr gledam tja in rečem kam nej se pa podpišem...pol pa prodajalec me tud gleda in reče, ja nikamor, to je samo vaš račun. Omg slap.gif za mano pa cela kolona,pomojem so si vsi mislil, blond ja...
  • 0

#236 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 04 September 2008 - 10:21 PM

QUOTE(Plain Jane @ 4. 9. 2008 - 16:19) View Post

Jaz sem iz preventive vprašala kar 3, in najprej so vsi rekli kao da morejo premislit, in potem sem dobila 2 od teh treh, in enega dala kolegici, ki si ni upala vprašat nobenega biggrin.gif Tako da je še upanje zate, kr pogumno!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#237 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2008 - 10:30 PM

Frčica,
jaz sem celemu metroju v Barceloni pokazala gate (tange).
Mela sem kiklo in pač ko se gre po stopnicah gor, ful veter piha tam.
No in pač... veš nadaljevanje. Dobesedno mi je kiklo popolnoma dvignilo.
In sem mela še ogromen kovček in neneser, tak da se nisem mogla glih
ekspresno hitro pomikati gor (za mano ljudje, seveda). Veter je pa bil cel cajt po štengah.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#238 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 04 September 2008 - 10:31 PM

You win biggrin.gif tongue.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#239 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2008 - 10:33 PM

Joj, mislim, da res. laugh.gif
Komaj pridem tja, pa že taki šok.
No, naslednji je pa bil ta, da sem zgubila (ali so mi jo ukradli) denarnico,
ki je vsebovala ves denar za potovanje in vse dokumente.
Si ne moreš misliti, kako prečudovit začetek popotovanja po Barceloni. woot.gif

• 0

#240 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 September 2008 - 10:41 PM

O boga. Kaj si pa pol nardila?