O tistih manj resnih zvezah ne bom govorila kje sem ga spoznala... Bom samo tiste najpomebnejše:
Prvega resnega tipa, sem spoznala v srednji šoli - na šolskem hodniku sva se spogledovala, potem pa sem stopila v akcijo, dobila cifro, smsi, klici, itd itd.. pa se je začelo..
Drugega resnega tipa sem spoznala v diskoteki. Čeprav nisem verjela da utegne biti kaj resnega. Skratka enga frenda sem šla vprašat če gremo in je bil ta tip zraven in mi v fori začel pridigat da kako lahko že tko zgodi domov silim, pa ful me je nazaj zabijal karkoli sem rekla.. in s tem je naredil velik plus pri meni, ker ni bil neki "priliznjenec". Izmenjala sva si msn naslove, in bila dolgo sam prjatla, potem pa je sčasoma postalo čedalje več. Ampk tudi tega lepega je bilo enkrat konec.
No, zdajšnji tip.. oo ja, to pa je spomin, kako sva se spoznala

Zlo zanimivo je izpadlo - komi me je družba prepričala, da grem z njimi pogledat kako izgleda nov lokal, ki so ga odprli. No in sedimo tam za mizo, za šankom kak meter stran je bil pa on pa njegova ekipa čisto zmučeni ker so menda bili direktno iz tekme. No in sva se večkrat srečala z očmi in si izmenjala nasmeh.. Potem pa so vsi iz njegove ekipe začeli pogledovati za našo mizo in kar čudežno bili spet polni energije, se zafrkavali, čez nekaj časa so ga pa kar porinli tko da je priletel za našo mizo in prevrnil, oziroma prekucnil mizo tko da so se vsi kozarci prevrnili-še dokaj polni... In potem se mi je opravičeval, pa se vsedel zraven in sva se mal menila.. Nisva si pa nič izmenjala številke. Pa sva se še vseeno videla naslednji teden v istem lokalu in sva se spet mal menila, menila..in medtem se je v pogovor vrinil njegov soigralec in rekel nekaj v tem smilu "zdej mam pa dost, kaj cincata, stvar je taka, punca posluš, ti se temu dopadeš in hoče tvojo cifro

). Cifra pala in sva se bol spoznala in zdaj sva skup.
Še vedno ko smo kje zunaj, ga soigralci dražijo, kako se je mogel tko "SPOOOTAKNIT KAO" da je priletel ravno pred moj nos in poleg tega še prekucnil mizo.