Jump to content

Photo

Kje ste ga spoznale?

• Please log in to reply
395 replies to this topic

#221 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 03 May 2007 - 12:58 PM

midva sva se spoznala preko kolegov, lansko leto sem se ful zastopla z njegovo bivšo punco in smo bli skos skupej.

Pol sta šla z bivšo skupej pa nismo mel več tok stikov, avgusta smo pa šli skupej žurat, jest sm se ga fajn napila in sva se tam ngavla ko mal zmešana biggrin.gif

Pol mi je blo žal ko me je muci minil, sam j*bat ga, ostala sva navadna pač frenda. Zejle smo celo šolsko leto skupej hodil na kofete, se zajebaval pto. P zanimivo en dan prej je gledal horoskop, pa mi ga tko poda in mi pomežikne, v njem (horoskopu) je pa pisal da se znajo kakšne stare zveze obnovit...

Nasledn dan je bla pa pač ena kriza jst sm ga tolažla in me je tip enkrat sam lupčknu pa šel. Pol je pa pršu nazaj pa reku da sm mu ful v redu pa vse pa da bi rad imel resno zvezo.

Jest sm ful cincala ker sm pred kratkim glih zgubla best frenda s tem da sva začela hodt sam sm si rekla da nj bo, da bom probala in mi nikakor ni žal ker se mava prou najbl fajn in sva čist zalublena wub.gif

V glavnm cel kup enih komplikacij preden sva midva pršla skupej tongue.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#222 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 03 May 2007 - 01:34 PM

Jaz sem zdajšnega spoznala, ko sem bila še z bivšim skupaj.
Bil je nekje skladišnik thumbup.gif (jaz materialistka od glave do pete cool.gif ), tja sem po robo hodila ...
Takoj mi je v oči padel, saj je imel brazgotinasto kožo po obrazu oops.gif
Okoli novega leta (davnega leta 2000) sva se malo zaklepetala na novoletni žurki in tisti trenutek mi je bilo jasno, da ga hočem imet.
In en-dva-tri sem imela splanirano, da sem se vsak teden pojavila v skladišču (vmes sem še z bivšim razčistila), ta "cepec" je pa šel pa na študijske počitnice, tako da sem skoraj dva meseca "zastonj" hodila tja se kazat. In ko sva se končno le našla in spet malo poklepetala, mu je morala sodelovka povedat, da sem že "osvojena".... in me je čez par dni res ven povabil ... in wala ... 7 let kasneje še vedno skupaj.
Edino kar me je na začetku skrbelo so bila leta (on starejši 6 let - jaz takrat šele 20) - ampak čisto zanemarljiva zadevščina.
Zdaj že skoraj 5 let skupaj živiva in full uživava cool.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#223 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 03 May 2007 - 04:34 PM

.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#224 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 03 May 2007 - 09:07 PM

Minnie, ti si na elektro faksu, a ne? Sj maš polno tipov okrog sebe! V akcijo!!!

Sm ti kar mal fovš, veš. Sm do nebes zatreskana v enga štromarja, ti si pa na istem faksu kot on.
  • 0

#225 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 03 May 2007 - 10:19 PM

.
  • 0

#226 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 03 May 2007 - 10:59 PM

QUOTE(Minnie @ 3. 5. 2007 - 23:19) View Post

Prvi letnik: Vsi tipi te imajo za "one of the guys". To sem dojela ko smo s sošolci sedeli v lokalu in so začeli o svojih seksualnih problemih in me vključili v pogovor kot enega izmed njih.

Ne me je*at laugh.gif

A take sošolce maš ... geekaste, jejhata. Jah, ne znam ti svetovati. Sem na babjem faksu (no ja, ena smer je res babja, na drugi pa je razmerje približno 50:50).

Ti želim, da bo čez kako leto kaj bolje. Poznam pa vsaj 3 tvoje sošolce iz 1. letnika, veš wink.gif
  • 0

#227 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 04 May 2007 - 04:58 PM

.
  • 0

#228 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 04 May 2007 - 09:45 PM

Good luck thumbup.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#229 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 May 2007 - 09:49 PM

Da ni to moj brat blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#230 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 04 May 2007 - 10:28 PM

Pa kaj, privošči mu malo ljubezni! tongue.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

• Guests

Posted 05 May 2007 - 03:01 AM

Hevea - lol1.gif

Minnie, zakaj te je pa strah?

• 0

#232 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 06 May 2007 - 01:58 PM

.
  • 0

#233 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 06 May 2007 - 03:16 PM

Če je blo vse poden, zakaj si pa pol tolk dolg vztrajala v vezi in sploh ne razumem, kako imaš lahko "resno" vezo, ki je poden?

Pa še vseen ti ni treba zj tko razmišljat. Sj si sama zbiraš tipe, najd si taga, da ne bo poden.

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#234 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 08 May 2007 - 09:43 PM

.
  • 0

#235 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 11 May 2007 - 10:32 PM

O tistih manj resnih zvezah ne bom govorila kje sem ga spoznala... Bom samo tiste najpomebnejše:
Prvega resnega tipa, sem spoznala v srednji šoli - na šolskem hodniku sva se spogledovala, potem pa sem stopila v akcijo, dobila cifro, smsi, klici, itd itd.. pa se je začelo..

Drugega resnega tipa sem spoznala v diskoteki. Čeprav nisem verjela da utegne biti kaj resnega. Skratka enga frenda sem šla vprašat če gremo in je bil ta tip zraven in mi v fori začel pridigat da kako lahko že tko zgodi domov silim, pa ful me je nazaj zabijal karkoli sem rekla.. in s tem je naredil velik plus pri meni, ker ni bil neki "priliznjenec". Izmenjala sva si msn naslove, in bila dolgo sam prjatla, potem pa je sčasoma postalo čedalje več. Ampk tudi tega lepega je bilo enkrat konec.

No, zdajšnji tip.. oo ja, to pa je spomin, kako sva se spoznala smile.gif Zlo zanimivo je izpadlo - komi me je družba prepričala, da grem z njimi pogledat kako izgleda nov lokal, ki so ga odprli. No in sedimo tam za mizo, za šankom kak meter stran je bil pa on pa njegova ekipa čisto zmučeni ker so menda bili direktno iz tekme. No in sva se večkrat srečala z očmi in si izmenjala nasmeh.. Potem pa so vsi iz njegove ekipe začeli pogledovati za našo mizo in kar čudežno bili spet polni energije, se zafrkavali, čez nekaj časa so ga pa kar porinli tko da je priletel za našo mizo in prevrnil, oziroma prekucnil mizo tko da so se vsi kozarci prevrnili-še dokaj polni... In potem se mi je opravičeval, pa se vsedel zraven in sva se mal menila.. Nisva si pa nič izmenjala številke. Pa sva se še vseeno videla naslednji teden v istem lokalu in sva se spet mal menila, menila..in medtem se je v pogovor vrinil njegov soigralec in rekel nekaj v tem smilu "zdej mam pa dost, kaj cincata, stvar je taka, punca posluš, ti se temu dopadeš in hoče tvojo cifro smile.gif ). Cifra pala in sva se bol spoznala in zdaj sva skup.

Še vedno ko smo kje zunaj, ga soigralci dražijo, kako se je mogel tko "SPOOOTAKNIT KAO" da je priletel ravno pred moj nos in poleg tega še prekucnil mizo. twisted.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#236 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 May 2007 - 06:42 AM

QUOTE(*simoncy* @ 11. 5. 2007 - 23:32) View Post

Še vedno ko smo kje zunaj, ga soigralci dražijo, kako se je mogel tko "SPOOOTAKNIT KAO" da je priletel ravno pred moj nos in poleg tega še prekucnil mizo. twisted.gif

men je pa to tko bedna fora, da ne morem verjet. me spominja na film show me love, ko onega bogega johana hulta (a ne, Hsul? smile.gif) porinejo direktno elin v naročje. smile.gif js bi ga kvečjemu napizdila, še bolj pa njegove kolege - najmanj, kar bi pa od mene dobil, je pa cifra. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#237 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 12 May 2007 - 01:05 PM

Meni se je pa ravno to tko fajn zdelo smile.gif Že samo zato, ker ni bilo tistega običajnega postopka: pride do tebe, te vpraša za cifro... unikaten pristop biggrin.gif
  • 0

#238 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 12 May 2007 - 07:10 PM

Jah prijatelji vedno kaj ušpičijo biggrin.gif
  • 0

#239 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 12 May 2007 - 08:00 PM

QUOTE(Kami @ 3. 5. 2007 - 14:34) View Post

Edino kar me je na začetku skrbelo so bila leta (on starejši 6 let - jaz takrat šele 20)

Hja, enako.. moj je star 24 in ima že zlo resno kariero pa vse..in sem se tega kar nekolk ustrašila na začetku (jaz sem stara 18). Mogoče je tudi zato to najbolj resna zveza kar sem jih imela, ker je on naveličan nekih avantur in pa tega da so babe palile nanjga zarad slavnosti pa keša. Jst z njim mislim 100% resno in on to vidi. Tko da sm kar vesela, da je mal starejši, ker me zlo privlači to, da zna bit odgovoren, da ve kaj hoče. Pa tudi sorodniki in vsi ostali zlo odobravajo najino zvezo, ker velja on za poštenjaka. Sicer sva res nekolk hitro stopila v to resno zvezo, ampk, sj to niti nima takšnega pomena.
Njega sicer skrbi to, da se pri teh letih nisem še dovolj znorela in da se ga bom naveličala. Jaz pa mislim ravno obratno: znorela sem se ful, odkar imam njega mi pa tudi ni do nekih avanturc.
Skratka vesela sem da sm spoznala tazga fejst deca, ker bolje ne bi mogla zadeti smile.gif
  • 0

#240 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 11 June 2007 - 05:57 AM

.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users