Jump to content

Photo

prvič

• Please log in to reply
273 replies to this topic

#221 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 15 February 2007 - 04:53 PM

saj jaz ne govorim o nekih malenkosti, ki jih najstnik dela, da nasprotuje staršem, oblasti... govorim o večjih stvareh (kar sex pri 12ih za moje pojme je, ker mi je to totalno sick).
nekdo, ki je "normalno" vzgojen ne bo seksal pri 12ih, se pikal z iglo in trgo gor banke. mislim, da ta najstnik ni samo pozabil na svoja moralna prepričanja, ampak jih ni nikoli niti imel in je po vsej verjetnosti nekaj ne štima v njegovi familiji. tako je pač moje mnenje.

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#222 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 15 February 2007 - 04:57 PM

ah... Jst mam pa pr tem probleme... Se mi zdi, da vseen lahko v to temo pišem, čeprou sm se komi spravla pisat... Gre za to, da men in mojmu sploh ne uspe. Pa ni problem v njem, ker ni njegov prvič, gre zame... Mene res tako prekleto boli, da se avtomatsko umaknem... Njemu je pa tud ful bed, ker vid, da me ful boli in pol ne gre naprej... Sej te bolečine sploh ne znam opisat... Sm šla tud na pregled h ginekologinji, pa je rekla, d bi vse mogl normalno it not...
Kr prpravlena sem, čeprou za moje pojme mau straha prisotnga je zmerej, še posebe ker je prvič...

Punce, mate kak nasvet?

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#223 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 February 2007 - 04:58 PM

Pa mi sploh nismo govoril o sexu pri 12. zdle, to si ti vpletla, takšne ekstreme, ki so resnično bolestni in potrebujejo obravnavo čisto zase. In seveda ni vse v redu s takim otrokom, niti z njegovimi starši, pa še z marsičim drugim ne. Tle se pa skos diskutira o sexu tam pri 14, 15 ,16 letih ... torej konec OŠ, začetek SŠ.

Eve, tebi pa res ne vem, kaj bi rekla. Poskušajta še, pa res probaj bit čimbolj sproščena, čeprav zdej bo to težko, ko verjetno samo čakaš na tisto bolečino. Ne vem, v skrajnem primeru se ga prej nacukaj. laugh.gif laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#224 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 15 February 2007 - 05:04 PM

Eve, verjetno imaš mal psihične blokade in se pol to pozna... Poskusita z lubrikantom, če še vedno ne bo šlo, pa pač počakajta...
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#225 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 15 February 2007 - 05:05 PM

jaz sem se celi čas pogovarjala o seksu med otroci (12letnimi), ki po mojem seksa še ne bi smeli doživljati. pri 16ih je situacija lahko znatno drugačna.
in tiste stvari, ki si jih napisala glede sebe (sem šele kasneje vidla) se mi ne zdijo posledica slabe vzgoje. vsak najstnik gre skozi bolj ali manj burno obdobje. o tem sploh nisem govorila.
moj point je, da je otrokovo, najstnikovo vedenje produkt vzgoje in ne družbe.

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#226 petrchy

petrchy

sramežljivec

• Člani
  • 6 posts

Posted 15 February 2007 - 05:10 PM

no zdej bi pa jst neki pripomnla, prvi letnik srednje šole sm, šla sm v šolo eno leto prej, na kratko čez 4 mesece imam 15 rojstni dan...
s fantom sva skupaj že 3 mesece, on je 16 in imava se zelo rada.. on je že sexal.. jst sm še junfr..
poslušam povsod okol mene da je sex pri 14 letih nesprejemljiv bla, bla..
navkljub vsem tem se mi zdi da sm pripravljena.. svojo zvezo obravnavam kot resno in se ne bi čudila če bi še zelo dolgo trajala..
s tem da sex ni za 12, 13 letnice se popolnoma strinjam, nevsezadnje si niti ne predstavljam da bi razmišljala o tem leto ali več nazaj.
sama sem vedno mislila da bom zdržala do 16, 17 leta.. takrat ko bom pač našla moškega ki bo zame, a zdi se mi da sem ga našla veliko hitreje kot sem pričakovala
meni se sex ne zdi nič takega, vem da me moj moški ne bo razočaral in razumem da prvič ne bo oh in sploh popolno, nimam takih pričakovanj..
moj fant se strinja s tem in me pridno "čaka"
mislite da je čas zame??
nekaj strani nazaj je bila razpisana tema o laganju, ko najstnice družbi lažejo da so sexale samo da ne bi bile "out". Ste kdaj pomislile na to da kakšen par to skriva oz. ga je sram da sexa že pri tako ranih najstniških letih, se laže zato da ne bi bil "out"
sex je najbolj skomercjalizirana tema najstnikov, ob tem dejstvu se vedno razjezim
  • 0

#227 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 15 February 2007 - 05:52 PM

QUOTE(DiLeMa @ 15. 2. 2007 - 16:58) View Post

Eve, tebi pa res ne vem, kaj bi rekla. Poskušajta še, pa res probaj bit čimbolj sproščena, čeprav zdej bo to težko, ko verjetno samo čakaš na tisto bolečino. Ne vem, v skrajnem primeru se ga prej nacukaj. laugh.gif laugh.gif

QUOTE(nihrida @ 15. 2. 2007 - 17:04) View Post

Eve, verjetno imaš mal psihične blokade in se pol to pozna... Poskusita z lubrikantom, če še vedno ne bo šlo, pa pač počakajta...

Hvala, punce biggrin.gif Jah, sej to delava... Poskušava, čeprou zadnje čase manj.. Je pa res, da zdej so res pršle že te psihične blokade, ker vem, da bo bolelo in avtomatsko čakam... No, sej to sva že rekla, napila se ga bom ornk pa bo.. Če ne prej, pa aprila ko bom mela 18 laugh.gif
Sm si pa tud kupila en gel-lubrikant, sam nwem točnga naslova... Morva pa še to čist dobr sprobat.. No ja sej jutr je petk pa počitnce.. biggrin.gif
  • 0

#228 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 15 February 2007 - 06:15 PM

@ Petrchy: če se ti zdi, da si pripravljena in glede na to kar si napisala... ne more ti noben prepovedat! Delaj po svojem občutku in bo tko najbolje.

@ Eve: kr lepo počasi, se nč ne mudi. biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#229 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 15 February 2007 - 08:41 PM

Petrchy: ti se odlocas sama in prevzames tudi odgovornost.Pazi pa da ne bos padla na nos.Jaz sem sicer kasneje dozivela moj "prvic" ampak z ex-om sva se tudi imela ful rada in sva bila sele pol leta skupaj.Ko pa sva sexala me je po treh tednih pustil ker kao resne zveze ni mogu met(kar je v bistvuu tudi res,rad se je gonil:D).Hocem povedat da sta sele 3mesce skupaj in oprosti..ampak si 14 smile.gif "pravega" nisi nasla.Nasla si nekoga s katerim bi se "fajn" imela to pa ne pomeni da moras vse na 1x dozivet.

Eve: mene je tud grozno bolelo prvic in krvavela sem tudi.Daj si cas in ko se spet spravita k delu biggrin.gif se sprosti.Naj te on razvaja potem bos ze pozabila.Ce v glavi nisi sproscena potem nic ne bo pomagalo wink.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#230 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 15 February 2007 - 08:51 PM

QUOTE(Dragica @ 15. 2. 2007 - 16:46) View Post

Jaz tudi, dva meseca pred 21 RD.

Jes pa 1 mesec pa 1 teden pred 21. RD biggrin.gif

• 0

#231 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 15 February 2007 - 09:22 PM

eve, jaz sem imela podobne težave, še zdaj včasih kakšen dan, če sem napeta, tud sploh ne morem sexat. Ne na silo, če ne gre, raje raziskuj, kaj tebi paše pri seksu, da boš imela kaj od tega. Ne pričakuj nič, le "prisluhni" telesu. Nekoč ti bo že uspelo.
  • 0

#232 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 15 February 2007 - 09:33 PM

petrchi, js sm svoj prvič dožvela 4mesce pred 15 rojstnim dnem, skupi sva bla tkrat pou leta. odločla sm se,zaupala sm mu, prvič ni šlo,tud, drugič ne, pol je pa le ratal smile.gif .uglavnem,odločila se boš sama. konec koncev se lahk med vama še marskej zgodi, pa čeprou ne bosta doug skupi. loh se bo izkazal kot sijajen fant, v katerem boš našla vso oporo. lahko pa te bo razočaral na čisto kakšnem drugem področu s katerim vajim sex ne bo imel nobene zveze. kar hočem povedat je, da ni nujno da se opečeš v smislu:izkoristil me je in pustil. lohk se bo čist kje drgje izkazal kot nepravi zato lohk vsaj neki časa še počakaš,ker v 3mescih osebe res ne spoznaš. tud js tega fanta nisem dobr poznala ampak sem pač mela srečo smile.gif
js upam d maš srečo tud ti in d se boš odločla tko d bo zate najbolš smile.gif
  • 0

#233 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 16 February 2007 - 01:32 PM

Mah vem ja... Sej mam še dost cajta, se mi čist nikamor ne mudi.. Sam se pa vsen mau bedno počutm, k kr ne gre in ne gre. huh.gif
  • 0

#234 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 16 February 2007 - 01:52 PM

Moj prvič je bil pri 18-ih, in to na materinski dan (kako ironično laugh.gif he,he). Popolnoma nepričakovano, za večina mojih prijateljic prehitro (skupaj sma bla slabe 3 mesece, ampak sma skupaj še zdaj 2 leti), mal je bolelo (krvavela nisem čisto nič), je bil pa moj fant zelo skrben, nežen, počasen in previden...ga je bol skrbelo za mene, da me preveč boli, kot mene biggrin.gif vse skupaj ni bil nek seksualni presežek, je bil pa izredno čustven trenutek, ki se ga še zdaj oba z veseljem spominjama. Pa tudi s smehom, saj se nama je naredilo...ko sma se spravljala k stvari, da se je meni zadrga na hlačah zaštekala...in ni šlo odpret...jaz sem že skoraj obupala, ampak fant se ni dal, in z vsemi močmi rešil prepreko laugh.gif he,he...svetovno
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#235 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 February 2007 - 03:10 PM

Men se zdi tko čist odvisno kdaj z enim tipom ... ni rečeno, da moraš čakar nevem kolk časa da ga kao poznaš, ker včasih pač čutiš, da si nekomu ful blizu, čeprav ga poznaš ful malo časa. Js sm s svojim sedanjim fantom skor sexala po 14. dnevih pa potem nisva, ker sm bla preveč nalita. laugh.gif Sva pa potem vseen že po dobrem mesecu in nisem nikol obžalovala ... pač sm čutla, da mu lahko zaupam in se nisem zmotla, sva zdej že 10 mesecev skupaj in je great. Tak da ... spustiš se v to pač takrat, ko se ti zdi, da lahko nekomu dovolj zaupaš in si dost zaljubljen, lahko je to po enem tednu ali pa po pol leta.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#236 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 16 February 2007 - 04:43 PM

To je tudi res.Jaz sem z mojim fantom prvic po 10ih dneh sexala in nisem bila nalita tongue.gif Sedaj sva pa 2,5leti skup biggrin.gif Hocem povedat pa,da sem zrela za resno zvezo.Nebi pa rekla da bi lahko pri 14ih sexala in furala resno zvezo,saj sem bila se baby:)Realno pogledano...
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#237 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 16 February 2007 - 09:52 PM

.
  • 0

#238 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 16 February 2007 - 10:07 PM

Joj Dilema, zdaj sem komaj vidla tvoj odgovor na moj post. smile.gif V bistvu se še bolj strinjava, kot pa se mi je sprva zdelo. Sicer pa jaz nobenega posta ne interpretiram strogo začrtano, niti se ne obesim na vsako besedo, tvoj post mi je pač dal nekaj izhodiščnih točk, da sem napisala potem pač še svojega.
  • 0

#239 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 17 February 2007 - 10:33 AM

prvi sex..mnenja se razlikujejo in tut prov je tko..stara bom 17 in vidm d je iz generacije v generacijo hujš..mela sm srečo, da sm hodila na osnovno šolo bolj izven mesta in pri nas ni blo seksa že pr 14..že poljubljanje je bla ena tabu tema..in poltem pridm u lj na SŠ in šok..polovica mojih sošolk se je "dol dalo" že pr 13,14..jz si takrt nism predstavljala da bi se poljubila s fantom kaj šele da bi seksala..generacije za mano se mi zdijo pa ŽIV OBUP..včasih je blo vse tko bl na izi..pač risanke, skakanje po lužah, mamicam smo pomagal pečt piškote..zdj pa grejo 13,14,15letniki vsak petek vn se ga do mrtvega natoučejo in se fukarjo okol..pa ne pravm da to vsi, ampak OGROMNO jih to počne..metelkova naprimer je pouna mladičev k se obnašajo tko kt d bi bli u eni pof***** ameriki..pa sj nekateri so zreli za seks že pri 15ih..nč ne rečem, sam vseen je mal grozn gledat kam drvi ta neodgovorna mladina..moj bratec je star 9let in si niti slučajno ne predstavlam da bi že čez 3 ali 4leta kj tazga počeu..in najbol žalostno pa je to, da je mladičem POPOLNOMA VSEENO s kom bodo..ah..sej čez leta jim bo pa žal..L.P.:**paradise**
  • 0
mačka figa.

#240 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 17 February 2007 - 11:23 AM

Dobro povedano.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users