prvič
Posted 15 February 2007 - 04:53 PM
nekdo, ki je "normalno" vzgojen ne bo seksal pri 12ih, se pikal z iglo in trgo gor banke. mislim, da ta najstnik ni samo pozabil na svoja moralna prepričanja, ampak jih ni nikoli niti imel in je po vsej verjetnosti nekaj ne štima v njegovi familiji. tako je pač moje mnenje.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 15 February 2007 - 04:57 PM
Kr prpravlena sem, čeprou za moje pojme mau straha prisotnga je zmerej, še posebe ker je prvič...
Punce, mate kak nasvet?
Posted 15 February 2007 - 04:58 PM
Eve, tebi pa res ne vem, kaj bi rekla. Poskušajta še, pa res probaj bit čimbolj sproščena, čeprav zdej bo to težko, ko verjetno samo čakaš na tisto bolečino. Ne vem, v skrajnem primeru se ga prej nacukaj.

Posted 15 February 2007 - 05:04 PM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 15 February 2007 - 05:05 PM
in tiste stvari, ki si jih napisala glede sebe (sem šele kasneje vidla) se mi ne zdijo posledica slabe vzgoje. vsak najstnik gre skozi bolj ali manj burno obdobje. o tem sploh nisem govorila.
moj point je, da je otrokovo, najstnikovo vedenje produkt vzgoje in ne družbe.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 15 February 2007 - 05:10 PM
s fantom sva skupaj že 3 mesece, on je 16 in imava se zelo rada.. on je že sexal.. jst sm še junfr..
poslušam povsod okol mene da je sex pri 14 letih nesprejemljiv bla, bla..
navkljub vsem tem se mi zdi da sm pripravljena.. svojo zvezo obravnavam kot resno in se ne bi čudila če bi še zelo dolgo trajala..
s tem da sex ni za 12, 13 letnice se popolnoma strinjam, nevsezadnje si niti ne predstavljam da bi razmišljala o tem leto ali več nazaj.
sama sem vedno mislila da bom zdržala do 16, 17 leta.. takrat ko bom pač našla moškega ki bo zame, a zdi se mi da sem ga našla veliko hitreje kot sem pričakovala
meni se sex ne zdi nič takega, vem da me moj moški ne bo razočaral in razumem da prvič ne bo oh in sploh popolno, nimam takih pričakovanj..
moj fant se strinja s tem in me pridno "čaka"
mislite da je čas zame??
nekaj strani nazaj je bila razpisana tema o laganju, ko najstnice družbi lažejo da so sexale samo da ne bi bile "out". Ste kdaj pomislile na to da kakšen par to skriva oz. ga je sram da sexa že pri tako ranih najstniških letih, se laže zato da ne bi bil "out"
sex je najbolj skomercjalizirana tema najstnikov, ob tem dejstvu se vedno razjezim
Posted 15 February 2007 - 05:52 PM
Eve, tebi pa res ne vem, kaj bi rekla. Poskušajta še, pa res probaj bit čimbolj sproščena, čeprav zdej bo to težko, ko verjetno samo čakaš na tisto bolečino. Ne vem, v skrajnem primeru se ga prej nacukaj.

Eve, verjetno imaš mal psihične blokade in se pol to pozna... Poskusita z lubrikantom, če še vedno ne bo šlo, pa pač počakajta...
Hvala, punce

Sm si pa tud kupila en gel-lubrikant, sam nwem točnga naslova... Morva pa še to čist dobr sprobat.. No ja sej jutr je petk pa počitnce..

Posted 15 February 2007 - 06:15 PM
@ Eve: kr lepo počasi, se nč ne mudi.

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 15 February 2007 - 08:41 PM
Petrchy: ti se odlocas sama in prevzames tudi odgovornost.Pazi pa da ne bos padla na nos.Jaz sem sicer kasneje dozivela moj "prvic" ampak z ex-om sva se tudi imela ful rada in sva bila sele pol leta skupaj.Ko pa sva sexala me je po treh tednih pustil ker kao resne zveze ni mogu met(kar je v bistvuu tudi res,rad se je gonil:D).Hocem povedat da sta sele 3mesce skupaj in oprosti..ampak si 14

Eve: mene je tud grozno bolelo prvic in krvavela sem tudi.Daj si cas in ko se spet spravita k delu

Posted 15 February 2007 - 09:22 PM
Posted 15 February 2007 - 09:33 PM

js upam d maš srečo tud ti in d se boš odločla tko d bo zate najbolš

Posted 16 February 2007 - 01:32 PM

Posted 16 February 2007 - 01:52 PM

Posted 16 February 2007 - 03:10 PM

Posted 16 February 2007 - 04:43 PM
To je tudi res.Jaz sem z mojim fantom prvic po 10ih dneh sexala in nisem bila nalita

Posted 16 February 2007 - 09:52 PM
Posted 16 February 2007 - 10:07 PM

Posted 17 February 2007 - 10:33 AM
Posted 17 February 2007 - 11:23 AM
Dobro povedano.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users