Jump to content

Photo

Sladoledi

• Please log in to reply
1875 replies to this topic

#221 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 October 2009 - 03:24 PM

blink.gif Mene tudi, zdaj se bom odplazila na Rudnik po sladoled. laugh.gif Samo je pa kar majhna ta pakunga, ne, poješ v enem šusu. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#222 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 01 October 2009 - 03:48 PM

^^

In mene. blink.gif Sem v Idriji, tako da bo Rudnik moral se malo pocakati, lahko grem pa v ta pravi rudnik. woot.gif smile.gif

QUOTE(Errol @ 1. 10. 2009 - 11:51) View Post

Če malago primerno začinim s kremo balzamičnega kisa, so še okusnejši. smile.gif

woot.gif Interesting, moram poskusiti ob priliki. A pod kremo dejansko mislis kremo ali bi slo tudi s cisto obicajno tekocim balzamicnim kisom?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#223 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 October 2009 - 05:09 PM

QUOTE(Kinky @ 1. 10. 2009 - 16:24) View Post
blink.gif Mene tudi, zdaj se bom odplazila na Rudnik po sladoled. laugh.gif Samo je pa kar majhna ta pakunga, ne, poješ v enem šusu. cry.gif

Upam, da kupiš in poročaš. Me res zanima, kaki se bodo kateri od vas zdeli.
Je pa res mala pakunga ja ... jaz jo sicer mam za nekaj cajta, ker ga ne morem naenkrat pojesti dosti, za kakšnega ornk sladoledara pa je po moje za 2x, hehe.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#224 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 01 October 2009 - 05:16 PM

Mnjammmmm! Men so vsi tile okusi zakon, ampak najbolj mi je pa všeč tisti z makadamija oreščki in prosim probajte ga!!!
Ampak kot sem že stokrat rekla, ni ga čez Haagen Dazs Macadamia Nut Brittle - probite nujno!!!
  • 0

#225 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 October 2009 - 05:40 PM

Frida, kje pa te sladolede prodajajo?
  • 0

#226 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 01 October 2009 - 06:20 PM

Haagen D. dobis v Maxiju, Sparu, Leclercu. Jaz sem ga kupila v Sparu na Vicu ---> http://www2.cudovita...=...st&p=635478 . Vzela zadnjega in prejsnji vikend niso se imeli nic novih. Obozujem, ko trgovine na jesen narocajo sladolede samo se, ce se zmotijo. Jaz jem sladoled vse leto!!
  • 0

#227 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 October 2009 - 06:31 PM

Tale mi je bil vedno božanski, samo ga več nikjer ne najdem:
IPB Image
IPB Image

Sedaj majo samo tega:
IPB Image
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#228 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 October 2009 - 10:24 AM

No, jaz sem pred kratkim kupila Ben&Jerry's sladoled okusa Baked Alaska.
Moram reči, da mi je zelo dober, tisti medvedi notri so mi super, se pa še nisem odločila, če mi je res TAKO dober, da je vreden svojega denarja. Kakorkoli, dober je anyway, naslednjič bom pa kupila kakšen drug okus za poskusit.
  • 0

#229 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 11 October 2009 - 12:53 PM

V MB Leclercu ni B&J sladoledov. Sem že dvakrat šla tja pa jih enostavno nisem našla.
  • 0

#230 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 October 2009 - 10:33 PM

^^ So, sem že tam kupovala, ampak ponavadi imajo samo en okus (tisti z makadamija oreščki), pa še to po možnosti samo po 2 pakungi. In očitno se tudi zgodi, da velikokrat nimajo nobenega, čeprav jih držijo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#231 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 12 October 2009 - 02:17 PM

Potem imam pa izredno srečo, da naletim na prazno. Sam tale okus me niti ne mika.
  • 0

#232 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 October 2009 - 03:58 PM

No, potem pa nič ne de, tudi, če ga nimajo. -)
Drugega okusa še nisem zasledila.

• 0

#233 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 18 November 2009 - 06:07 PM

QUOTE(_Planet_ @ 30. 7. 2009 - 21:28) View Post

Jaz sem pa enkrat zabrisala v smeti skoraj celo banjico Carte D'or orehovega sladoleda. ph34r.gif Prehudo smetanast, kremast in tezek mi je bil in ga sploh nisem mogla pojesti (tudi sicer ne maram mleka, smetane).

Hmmm, prisla sem do spoznanja, da sem Carte D'or sladoledu naredila krivico. Tisti orehov sladoled, ki sem ga zabrisala v smeti, pomoje ni bil njihov, ampak od firme Nestle.
Zadnjic stojim v trgovini pred hladilnikom s sladoledi in me presine, da v eni gostilni vedno jem sladoled od Carte D'or in, da mi je vedno dober, pa od Carte D'or imajo poleti tudi bozansko ledeno cokolado. In razmisljam naprej ... a nisem enkrat Carte D'or sladoleda vrgla v smeti, a ga nisem na forumu ocrnila? V glavnem, na koncu sem kupila banjico njihovega cokoladnega sladoleda in je bil odlicen, tako da popravljam oceno.

Edit: Nestle, La Cremeria orehov sladoled je letel v smeti, sem bila sedaj v trgovini in preverila, se spomnim embalaze in ni bila Carte D'orjeva!

Edit 2: danes sem si kupila Carte D'or (lol kolikokrat sem ze v tem postu napisala Carte D'or) sladoled z okusom dobos torte.....delicious, po vrhu ima posute koscke karamele (good old cisto malo grenka, hrustljava karamela, ni osladna), soo goood!! njam.gif

http://en.wikipedia....iki/Dobos_torta
  • 0

#234 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 19 November 2009 - 08:03 AM

Dobrodošla v fan clubu sleep.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#235 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 November 2009 - 10:12 AM

Jaz imam po novem malo obsesijo na Carte D'or-jev malinov sorbet. Kok je pa to dobro, mnjam!
  • 0

#236 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 19 November 2009 - 11:55 AM

_Planet_, obvezno probaj še Mascarpone, Schwarzwald torto in lešnik. wacko.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#237 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 19 November 2009 - 07:01 PM

Oo hvala za smernice Sinnaia in Jina. Hehe, Izgubljena, je sla ze skoraj vsa banjica. njam.gif
  • 0

#238 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 November 2009 - 07:03 PM

Jina, pri lešniku ciljaš na tistega "Nocciola" al nekaj takega? Ker ta je meni sicer dober, mi ni pa niti slučajno presežek oz. vau lešnikovega sladoleda.
  • 0

#239 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 November 2009 - 07:46 PM

Sinnaia,
si že kupila kakšnega od BJ?

• 0

#240 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 19 November 2009 - 09:07 PM

QUOTE(Sinnaia @ 19. 11. 2009 - 19:03) View Post
Jina, pri lešniku ciljaš na tistega "Nocciola" al nekaj takega? Ker ta je meni sicer dober, mi ni pa niti slučajno presežek oz. vau lešnikovega sladoleda.

Ja, tega. Meni je boljši od drugih, ker so lešniki praženi, in fajn hrustajo. smile.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users