Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#221 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 25 March 2007 - 10:37 PM

QUOTE(crna @ 25. 3. 2007 - 21:53)  

Immortelle, dej se malo ustavi pri vprašanjih o ocenjevanju ličil za oči smile.gif.

tongue.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#222 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 25 March 2007 - 10:50 PM

jz sm pa dons celo gledala. a je mela nina osenar korekcijo ušes?ne morem vrjet da ji tko velka ušesa loh tok ob glavi stojijo. drgač mi je pa kar boljša ratala zj. sm se jo že kar navadla z rdečo čupo.veronika mi gre na živce zelo.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#223 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 March 2007 - 07:55 AM

Men gresta najbolj na živce Veronika (čudno premika žnable ko govori, vedno je neki tečna, pa zoprna) in Alen (ki je po pravici povedano... tak smotan človek). rolleyes.gif
  • 0

#224 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 26 March 2007 - 07:56 AM

QUOTE(Immortelle @ 25. 3. 2007 - 19:36)  

Men gre pa na živce, da niso mal bolj zmogljivega serverja mogli porihtat. mad.gif
Mislim, da noben ni mogel gledat njihovih reakcij v živo, ko so jim pokazali nominacije. mad.gif
Cela stran jim je zaštekala in nč ni delalo. Bi blo treba denar nazaj zahtevat! mad.gif

Folk se totalno pritožuje, da nič ne dela, enega pozitivnega komentarja nisem prebrala. Ljudje zbirajo podpise in se bodo pritožili na zvezi potrošnikov Slovenije, ker hočejo denar nazaj. Baje, da nič ni tako, kot so obljubili. Jst nimam kartice niti ne gledam, tak, da ne morm nč rečt.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#225 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 26 March 2007 - 08:18 AM

Cimra je kupila kartico in ji tut ni delalo. Potem sem jst poslala mail na njihovo "pomoč", razložila da zvok dela, slika pa ne in so mi ful hitro nazaj poslal mail z več verzijami rešitev - linke do kodekov, do predvajalnikov... Na koncu je blo dovolj, da je izklopila antivirus pri "spletnem ščitu". Pač ko hoče "live" gledat, izklopi ščit, potem ga pa nazaj vklopi.
  • 0

#226 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 26 March 2007 - 09:22 AM

ja, alen...ko sm se včer režala pr nominacijah k ga sploh nism razumela kaj hoče povedat.kr neki nabija.
  • 0

IPB Image

#227 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 March 2007 - 09:26 AM

QUOTE(Dragica @ 26. 3. 2007 - 8:56)  

Folk se totalno pritožuje, da nič ne dela, enega pozitivnega komentarja nisem prebrala. Ljudje zbirajo podpise in se bodo pritožili na zvezi potrošnikov Slovenije, ker hočejo denar nazaj. Baje, da nič ni tako, kot so obljubili. Jst nimam kartice niti ne gledam, tak, da ne morm nč rečt.

Ja... žalostno je, da tok reklame delajo okrog tega, pol jim pa v kritičnem trenutku vse zašteka. rolleyes.gif
Jaz sem jim tudi poslala mejl, pa so mi kmalu tole odgovorili:

"Spostovani,
prislo je do tehnicnih tezav, ki bodo odpravljene v najkrajsem moznem casu. Za vse nevsecnosti se vam opravicujemo.
Zahvaljujemo se vam za potrpezljivost in vas lepo pozdravljamo,
podpora BigBrother"

Za zdej še ni videt, da bi blo kaj boljše... ermm.gif

Haha! Veronika je ravnokar povedala, da se je odločila, da gre prostovoljno ven! thumbup.gif
Upam, da bo obljubo držala.

IPB Image

• 0

#228 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 26 March 2007 - 10:04 AM

Ne vem... pri nas vse dela. Sicer ej pa da men ČVEKI rečejo, da ne smem 1 teden govort... umrem prvi dan.
  • 0

#229 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 26 March 2007 - 10:06 AM

jz isto. veronika je pa itak čist preživčen človek, da bi loh not zdržala
  • 0

IPB Image

#230 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 March 2007 - 12:40 PM

Veronika je šla. Ni je več v hiši. smile.gif

Zdajle je ravnokar na live-chatu in tole je nekaj njenih odgovorov (če koga zanima):

<Moderator> Zaradi cesa si pravzaprav odsla, in kako to da si tako hitro obupala ?
<VERONIKA> čau. nisem obupala, enostavno sem se znašla v situaciji, da se odločim kaj mi je ljubše...moj notranji mir, sreča in vse kar paše zraven ali pa to, da ostanem znotraj in po domače povedano mučim samo sebe...lahko ti rečem mirne vesti, da sem skoraj 99 procentno odšla zaradi sebe in ne ostalih sostanovalcev ali pa pravil, ki so nam jih naložili. Poslušala sem sebe.

<Moderator> saily: zdravo veronika! upam da si vredu in da se zate sedaj zacenjajo boljsi dnevi... verjamem da ti ni bilo lahko... bos kaj pogresala iz big brotherja sedaj, ko te ne bo vec notri?
<VERONIKA> Živjo! Lahko ti povem, da se počutim noro, ne obžalujem odločitve in vem, da sem storila prav ko sem poslušala samo sebe!!!! Najbolj bom pogrešala skupne debate, zajebancije ki so nas vse skupaj povezale, čeprav se je že malo videlo da se začenjajo trenja...Pogrešala bom tudi vsakega posebaj...mislim, da sem na momente preveč burno odreagirala na določene osebe, ki si tega niso prav nič zaslužile...

<Moderator> BB91888: veronika neki me zanima ka te je tak motl na Mihatu?
<VERONIKA> na našemu Mihatu me pravzaprav ni zmotilo nič konkretnega...v življenju in vseh situacijah v katerih se znajdemo so nam ljudje simpatični in nesimpatični...on mi od prvega trenutka ni bil, se zavedam da sem mogoče na momente preveč burno odreagirala, kar sem se zavedla šele danes. Vendar nesimpatija ostaja. Nažalost. Ni pa nič konkretnega...ne maram ljudi ki se na določen način šopirijo. Pri moških mi ne potegnejo mačisti. Nimam pa konkretnega razloga za nek bes. Šlo je samo za to da mi ni pošteku kot človek in njegovo obnašanje. Zavedam se da je on verjetno čist vredu fant ampak jas sem zravn njega ratala čist nervozna. Ni blo simpatije. Neki na njemu mi ni štimal...nisem mela nobene želje z njim komunicirat.

• 0

#231 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 26 March 2007 - 02:28 PM

O, hudo resno je šla ven? Men je bla tle Veronika tud ful zoprna. Ceu cajt se je sam neki prtožvala kako je gre vse na živce pa skos je neki obirala druge... Eh.. kr neki.

Ja, pa tale Alen je biu včeri res čudn pr nominacijah. Sva se s fantom ful režala, k je kr neki bluzu. slap.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#232 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 26 March 2007 - 02:36 PM

ja res veronika je čist preživčna, pa sam palamudi..ovija bistvo , bluzi tko fejst, da na koncu čist nič ne pove....no naj povem da nisem mela namena BB gledat, zdaj pa par dni gledam, in sem čist not padla biggrin.gif Ampak glasovala pa ne bom, vsaj zdaj na začetku ne.

edit. mene ta Alenov naglas živčno dela.Včeraj pa itak je bil tak tečn-
  • 0

#233 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 March 2007 - 02:43 PM

thumbup.gif ---> <Moderator> mega244284: veronika zakaj si skos opravljala druge? a nisi kao ful direktna pa to?

<VERONIKA> ja sej sem, ampak ko se ti znajdeš v hiši še z ostalimi 11 veš, da s svojim karakterjem ne boš shajala dobro, ker bi me sami zlo hitr v rit sunl...smile.gif in to naše zbiranje v lila sobi mi je nekako dalo ventil, da spustim vse to kar se je nabiralo.Po pravici povedano, sem velikokrat hotla vzet v roke krožnik in ga nekam vržt al pa it do koga pa mu šamar spustit...sam to dejansko na žalost ne gre tako...ker bi potem pokazala sam svojo direktnost... in agresivnost...kar pa sploh ni uredu...in priznam, da to kar smo počeli v spalnicah ali pa na vrtu...to naše debatiranje je bilo res bolj sproščanje kot pa kaj konkretnega. če dobro pomislim...mi je zdaj malo žau... pač na momente šem delala krivico... ampak, ko si notri je vse drugače....moraš se na nekoga oprati in logično je da se na tiste, ki so ti bolj pri srcu.

<Moderator> BB29674: veronika, se ti ne zdi da Jessy igra in da je zahrbtna?

<VERONIKA> mislim, da ne...no, notri sem bila 9 dni in z veseljem lahko povem, da neglede na vse sem vesela da sem spoznala vseh ostalih 11 posebnežov, če se nam lahko sploh tako reče...zato ti povem, da je v tem času naredila lep vtis name...mislim pa, da je malo zgubljena in da na napačen način zagovarja svojo fiozofijo ... filozofiji...haha...pardon....je pa tudi res... da v tako kratkem času ne morem biti 100 procentna...bo čas povedau...meni je se priljubila:)

<Moderator> Vladimir: VERONIKA A MISLS DA BO KEJ SEXA V BB ?

<VERONIKA> Jah, če ti po pravici povem bi strašansko privoščila jasmini in Robiju, ker se mi zdi da bi bila lahko lep par...je pa tudi res, da smo vsi krvavi pod kožo in dalj časa bodo notri, večja bo potreba po konkretni bližini in dotiku...zanimiva bi bila tudi kombinacija SuZANE IN aNDREJA...SKOS SE NEKI PRCATA...JAZ TEMU PRAVIM PREDIGRA:)smile.gif

<Moderator> NINA3A29: AS KJ POGRESALA FANTA?AJ BIU TO MOGOCE RAZLOG...SAJ PIKCA NA I???

<VERONIKA> Ja itak da je bil tut mal fant razlog...dejansko je ta najina veza prišla tako spontano in tako sveže čez moja vrata, da mi je skoraj sapo vzelo...prvič po dolgem čašu sem bla res happy, sam me je tudi on full podpiru in vem da bi me čakau do konca....pogrešala sem ga pa itak:)smile.gif v taki situaciji kot je bila moja, ko je človeku hudo pa sploh

<Moderator> rastalove: Veronika, s kaksnim namenom si prisla v BB?

<VERONIKA> Ja to je vprašanje, ki me bo še velikokrat doletelo...dejansko lahko povem, da je bil moj primarni namen sprobat tega BB-ja, da vidim kaj je tako posebnega v njem...da vidim, če sem tej situaciji kos..da se grem malo zabavat...po pravici povedano, mi denar sploh ni bil nek motivator...malo pozornosti nobenemu ne škodi...sam kaj ti vse to pomaga, če se znotraj 4 sten ne počutiš dobro...ni vreden noben denar...važno je, da sem jaz srečna...

<Moderator> BB79633: Veronika, vprasal bi te ce ti je bil Striptiz Jasmine vsec? Bi tudi sama zaplesala, ce bi imela moznost?

<VERONIKA> Jasmina je carica prve klase, jaz upam da ji bo uspelo priti čim dlje...striptiz sem že videla, vendar ne od nikogar ki ga poznam...bilo je zlo zabavno in zanimivo...misli, da je imela velika velika jajca, da je to nardila in ji dam kapo dol!Ker stoji za tem kar je in zato jo podpiram!!!!Sama pa nisem za tako stvar, ja striptiz pred svojim fantom ne pa pred celo Sloveniji...men bi blo malo bed po pravici povedano, mam malo manjšˇa jajca smile.gif smile.gif
  • 0

#234 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 March 2007 - 05:47 PM

A tisti pravnik - Aleš, je tudi danes šel iz hiše al kaj?? Haha... laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#235 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 March 2007 - 06:23 PM

Ja, pa ne me jebat. Upam, da se bojo vsi pobrali, da se bo toti drek že enkrat končal. ohmy.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#236 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 26 March 2007 - 06:24 PM

hehe.
Ma res je bedn folk, še prav se ni začelo pa že bežijo laugh.gif kaj so se te sploh prijavili, in drugim mesto zasedli idioti- če mislim pravega Aleša, Štajerca je itak bolše da se pobere ker nam dela sramoto=)
  • 0

#237 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 26 March 2007 - 06:33 PM

Ka to resno? Še Aleš je šou? Morm prevert na 24ur.com. lol1.gif Kake idiote so dal v to bajto.. Zaka so se sploh prjavl? Butli.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#238 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 26 March 2007 - 06:39 PM

ja, šel je. sm zj brala na 24.ur.končn so vidl na kva so se prjavl, jz sm že koj na začetku rekla da ne razumem kdo se loh na kej takga prjav, zj pa zgleda tut njim ni več jasno zakaj so se prjavli.
  • 0

IPB Image

#239 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 26 March 2007 - 06:53 PM

hm... ob kateri uri pa je ta BB? a vsak dan? Pojma nimam, ker me to sploh ne zanima, sam berem tukaj ker ve pišete, pa sm npr. da na tekočem wink.gif
  • 0

#240 Miky

Miky

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 661 posts

Posted 27 March 2007 - 09:11 AM

Ker sem pač naročen na novice iz spletne strani 24ur sem včeraj dobil debele oči ko sem prejel naslednji mail:

24ur.com - Zadnja novica

Hiso Big Brother je na lastno zeljo zapustila 23-letna Ljubljancanka Veronika.

Vec na naslovu: www.24ur.com

Ce bi radi spremenili nastavitve, se odjavili, ali prijavili na druge liste, oziroma, zelite spremeniti sporocilo v txt format, kliknite na spodnji naslov. V primeru, da na povezavo ne morete klikniti, jo prekopirajte v vas brkljalnik.

Vse pravice pridrzane. Pro Plus d.o.o., 24ur.com

---pička vam materina POPTV, mene zanimajo novice, če bi si zaželel bedarij bi vpisal mail kam drugam.----

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users