Immortelle, dej se malo ustavi pri vprašanjih o ocenjevanju ličil za oči
Big Brother
Posted 25 March 2007 - 10:37 PM
Immortelle, dej se malo ustavi pri vprašanjih o ocenjevanju ličil za oči
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 25 March 2007 - 10:50 PM
Posted 26 March 2007 - 07:55 AM
Posted 26 March 2007 - 07:56 AM
Men gre pa na živce, da niso mal bolj zmogljivega serverja mogli porihtat.
Mislim, da noben ni mogel gledat njihovih reakcij v živo, ko so jim pokazali nominacije.
Cela stran jim je zaštekala in nč ni delalo. Bi blo treba denar nazaj zahtevat!
Folk se totalno pritožuje, da nič ne dela, enega pozitivnega komentarja nisem prebrala. Ljudje zbirajo podpise in se bodo pritožili na zvezi potrošnikov Slovenije, ker hočejo denar nazaj. Baje, da nič ni tako, kot so obljubili. Jst nimam kartice niti ne gledam, tak, da ne morm nč rečt.
Posted 26 March 2007 - 08:18 AM
Posted 26 March 2007 - 09:22 AM
Posted 26 March 2007 - 09:26 AM
Folk se totalno pritožuje, da nič ne dela, enega pozitivnega komentarja nisem prebrala. Ljudje zbirajo podpise in se bodo pritožili na zvezi potrošnikov Slovenije, ker hočejo denar nazaj. Baje, da nič ni tako, kot so obljubili. Jst nimam kartice niti ne gledam, tak, da ne morm nč rečt.
Ja... žalostno je, da tok reklame delajo okrog tega, pol jim pa v kritičnem trenutku vse zašteka.
Jaz sem jim tudi poslala mejl, pa so mi kmalu tole odgovorili:
"Spostovani,
prislo je do tehnicnih tezav, ki bodo odpravljene v najkrajsem moznem casu. Za vse nevsecnosti se vam opravicujemo.
Zahvaljujemo se vam za potrpezljivost in vas lepo pozdravljamo,
podpora BigBrother"
Za zdej še ni videt, da bi blo kaj boljše...
Haha! Veronika je ravnokar povedala, da se je odločila, da gre prostovoljno ven!
Upam, da bo obljubo držala.

Posted 26 March 2007 - 10:04 AM
Posted 26 March 2007 - 10:06 AM
Posted 26 March 2007 - 12:40 PM
Zdajle je ravnokar na live-chatu in tole je nekaj njenih odgovorov (če koga zanima):
<Moderator> Zaradi cesa si pravzaprav odsla, in kako to da si tako hitro obupala ?
<VERONIKA> čau. nisem obupala, enostavno sem se znašla v situaciji, da se odločim kaj mi je ljubše...moj notranji mir, sreča in vse kar paše zraven ali pa to, da ostanem znotraj in po domače povedano mučim samo sebe...lahko ti rečem mirne vesti, da sem skoraj 99 procentno odšla zaradi sebe in ne ostalih sostanovalcev ali pa pravil, ki so nam jih naložili. Poslušala sem sebe.
<Moderator> saily: zdravo veronika! upam da si vredu in da se zate sedaj zacenjajo boljsi dnevi... verjamem da ti ni bilo lahko... bos kaj pogresala iz big brotherja sedaj, ko te ne bo vec notri?
<VERONIKA> Živjo! Lahko ti povem, da se počutim noro, ne obžalujem odločitve in vem, da sem storila prav ko sem poslušala samo sebe!!!! Najbolj bom pogrešala skupne debate, zajebancije ki so nas vse skupaj povezale, čeprav se je že malo videlo da se začenjajo trenja...Pogrešala bom tudi vsakega posebaj...mislim, da sem na momente preveč burno odreagirala na določene osebe, ki si tega niso prav nič zaslužile...
<Moderator> BB91888: veronika neki me zanima ka te je tak motl na Mihatu?
<VERONIKA> na našemu Mihatu me pravzaprav ni zmotilo nič konkretnega...v življenju in vseh situacijah v katerih se znajdemo so nam ljudje simpatični in nesimpatični...on mi od prvega trenutka ni bil, se zavedam da sem mogoče na momente preveč burno odreagirala, kar sem se zavedla šele danes. Vendar nesimpatija ostaja. Nažalost. Ni pa nič konkretnega...ne maram ljudi ki se na določen način šopirijo. Pri moških mi ne potegnejo mačisti. Nimam pa konkretnega razloga za nek bes. Šlo je samo za to da mi ni pošteku kot človek in njegovo obnašanje. Zavedam se da je on verjetno čist vredu fant ampak jas sem zravn njega ratala čist nervozna. Ni blo simpatije. Neki na njemu mi ni štimal...nisem mela nobene želje z njim komunicirat.
Posted 26 March 2007 - 02:28 PM
Ja, pa tale Alen je biu včeri res čudn pr nominacijah. Sva se s fantom ful režala, k je kr neki bluzu.
Posted 26 March 2007 - 02:36 PM
edit. mene ta Alenov naglas živčno dela.Včeraj pa itak je bil tak tečn-
Posted 26 March 2007 - 02:43 PM
<VERONIKA> ja sej sem, ampak ko se ti znajdeš v hiši še z ostalimi 11 veš, da s svojim karakterjem ne boš shajala dobro, ker bi me sami zlo hitr v rit sunl...
<Moderator> BB29674: veronika, se ti ne zdi da Jessy igra in da je zahrbtna?
<VERONIKA> mislim, da ne...no, notri sem bila 9 dni in z veseljem lahko povem, da neglede na vse sem vesela da sem spoznala vseh ostalih 11 posebnežov, če se nam lahko sploh tako reče...zato ti povem, da je v tem času naredila lep vtis name...mislim pa, da je malo zgubljena in da na napačen način zagovarja svojo fiozofijo ... filozofiji...haha...pardon....je pa tudi res... da v tako kratkem času ne morem biti 100 procentna...bo čas povedau...meni je se priljubila:)
<Moderator> Vladimir: VERONIKA A MISLS DA BO KEJ SEXA V BB ?
<VERONIKA> Jah, če ti po pravici povem bi strašansko privoščila jasmini in Robiju, ker se mi zdi da bi bila lahko lep par...je pa tudi res, da smo vsi krvavi pod kožo in dalj časa bodo notri, večja bo potreba po konkretni bližini in dotiku...zanimiva bi bila tudi kombinacija SuZANE IN aNDREJA...SKOS SE NEKI PRCATA...JAZ TEMU PRAVIM PREDIGRA:)
<Moderator> NINA3A29: AS KJ POGRESALA FANTA?AJ BIU TO MOGOCE RAZLOG...SAJ PIKCA NA I???
<VERONIKA> Ja itak da je bil tut mal fant razlog...dejansko je ta najina veza prišla tako spontano in tako sveže čez moja vrata, da mi je skoraj sapo vzelo...prvič po dolgem čašu sem bla res happy, sam me je tudi on full podpiru in vem da bi me čakau do konca....pogrešala sem ga pa itak:)
<Moderator> rastalove: Veronika, s kaksnim namenom si prisla v BB?
<VERONIKA> Ja to je vprašanje, ki me bo še velikokrat doletelo...dejansko lahko povem, da je bil moj primarni namen sprobat tega BB-ja, da vidim kaj je tako posebnega v njem...da vidim, če sem tej situaciji kos..da se grem malo zabavat...po pravici povedano, mi denar sploh ni bil nek motivator...malo pozornosti nobenemu ne škodi...sam kaj ti vse to pomaga, če se znotraj 4 sten ne počutiš dobro...ni vreden noben denar...važno je, da sem jaz srečna...
<Moderator> BB79633: Veronika, vprasal bi te ce ti je bil Striptiz Jasmine vsec? Bi tudi sama zaplesala, ce bi imela moznost?
<VERONIKA> Jasmina je carica prve klase, jaz upam da ji bo uspelo priti čim dlje...striptiz sem že videla, vendar ne od nikogar ki ga poznam...bilo je zlo zabavno in zanimivo...misli, da je imela velika velika jajca, da je to nardila in ji dam kapo dol!Ker stoji za tem kar je in zato jo podpiram!!!!Sama pa nisem za tako stvar, ja striptiz pred svojim fantom ne pa pred celo Sloveniji...men bi blo malo bed po pravici povedano, mam malo manjšˇa jajca
Posted 26 March 2007 - 05:47 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 March 2007 - 06:23 PM
Posted 26 March 2007 - 06:24 PM
Ma res je bedn folk, še prav se ni začelo pa že bežijo
Posted 26 March 2007 - 06:33 PM
Posted 26 March 2007 - 06:39 PM
Posted 26 March 2007 - 06:53 PM
Posted 27 March 2007 - 09:11 AM
24ur.com - Zadnja novica
Hiso Big Brother je na lastno zeljo zapustila 23-letna Ljubljancanka Veronika.
Vec na naslovu: www.24ur.com
Ce bi radi spremenili nastavitve, se odjavili, ali prijavili na druge liste, oziroma, zelite spremeniti sporocilo v txt format, kliknite na spodnji naslov. V primeru, da na povezavo ne morete klikniti, jo prekopirajte v vas brkljalnik.
Vse pravice pridrzane. Pro Plus d.o.o., 24ur.com
---pička vam materina POPTV, mene zanimajo novice, če bi si zaželel bedarij bi vpisal mail kam drugam.----
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users