---> <Moderator> mega244284: veronika zakaj si skos opravljala druge? a nisi kao ful direktna pa to?
<VERONIKA> ja sej sem, ampak ko se ti znajdeš v hiši še z ostalimi 11 veš, da s svojim karakterjem ne boš shajala dobro, ker bi me sami zlo hitr v rit sunl...

in to naše zbiranje v lila sobi mi je nekako dalo ventil, da spustim vse to kar se je nabiralo.Po pravici povedano, sem velikokrat hotla vzet v roke krožnik in ga nekam vržt al pa it do koga pa mu šamar spustit...sam to dejansko na žalost ne gre tako...ker bi potem pokazala sam svojo direktnost... in agresivnost...kar pa sploh ni uredu...in priznam, da to kar smo počeli v spalnicah ali pa na vrtu...to naše debatiranje je bilo res bolj sproščanje kot pa kaj konkretnega. če dobro pomislim...mi je zdaj malo žau... pač na momente šem delala krivico... ampak, ko si notri je vse drugače....moraš se na nekoga oprati in logično je da se na tiste, ki so ti bolj pri srcu.
<Moderator> BB29674: veronika, se ti ne zdi da Jessy igra in da je zahrbtna?
<VERONIKA> mislim, da ne...no, notri sem bila 9 dni in z veseljem lahko povem, da neglede na vse sem vesela da sem spoznala vseh ostalih 11 posebnežov, če se nam lahko sploh tako reče...zato ti povem, da je v tem času naredila lep vtis name...mislim pa, da je malo zgubljena in da na napačen način zagovarja svojo fiozofijo ... filozofiji...haha...pardon....je pa tudi res... da v tako kratkem času ne morem biti 100 procentna...bo čas povedau...meni je se priljubila:)
<Moderator> Vladimir: VERONIKA A MISLS DA BO KEJ SEXA V BB ?
<VERONIKA> Jah, če ti po pravici povem bi strašansko privoščila jasmini in Robiju, ker se mi zdi da bi bila lahko lep par...je pa tudi res, da smo vsi krvavi pod kožo in dalj časa bodo notri, večja bo potreba po konkretni bližini in dotiku...zanimiva bi bila tudi kombinacija SuZANE IN aNDREJA...SKOS SE NEKI PRCATA...JAZ TEMU PRAVIM PREDIGRA:)

<Moderator> NINA3A29: AS KJ POGRESALA FANTA?AJ BIU TO MOGOCE RAZLOG...SAJ PIKCA NA I???
<VERONIKA> Ja itak da je bil tut mal fant razlog...dejansko je ta najina veza prišla tako spontano in tako sveže čez moja vrata, da mi je skoraj sapo vzelo...prvič po dolgem čašu sem bla res happy, sam me je tudi on full podpiru in vem da bi me čakau do konca....pogrešala sem ga pa itak:)

v taki situaciji kot je bila moja, ko je človeku hudo pa sploh
<Moderator> rastalove: Veronika, s kaksnim namenom si prisla v BB?
<VERONIKA> Ja to je vprašanje, ki me bo še velikokrat doletelo...dejansko lahko povem, da je bil moj primarni namen sprobat tega BB-ja, da vidim kaj je tako posebnega v njem...da vidim, če sem tej situaciji kos..da se grem malo zabavat...po pravici povedano, mi denar sploh ni bil nek motivator...malo pozornosti nobenemu ne škodi...sam kaj ti vse to pomaga, če se znotraj 4 sten ne počutiš dobro...ni vreden noben denar...važno je, da sem jaz srečna...
<Moderator> BB79633: Veronika, vprasal bi te ce ti je bil Striptiz Jasmine vsec? Bi tudi sama zaplesala, ce bi imela moznost?
<VERONIKA> Jasmina je carica prve klase, jaz upam da ji bo uspelo priti čim dlje...striptiz sem že videla, vendar ne od nikogar ki ga poznam...bilo je zlo zabavno in zanimivo...misli, da je imela velika velika jajca, da je to nardila in ji dam kapo dol!Ker stoji za tem kar je in zato jo podpiram!!!!Sama pa nisem za tako stvar, ja striptiz pred svojim fantom ne pa pred celo Sloveniji...men bi blo malo bed po pravici povedano, mam malo manjšˇa jajca